gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - üniversitede eşcinsel kulübü
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 101 - 120
 Yazar: Mesaj:
bart-
bart-
onlara karşı oldugum sanılmasın :s pek anlasıldıgımı düşünmüyorm..ayrıca özürlüler klüp kursun demedim..yazdıklarımı dikkatli okursan sevinirm..bide şu var sinema sonuçta sinema diyip geçiştirilebilincek bi iş deildir..ve eşcinselliğin işlendiği bi film ne kadar hayal ürünü olabilirki..bu konuda en son istanbul film festivalindeki eşcinsel konulu filmleri izlemenizi tavsiye ederim..

13 Nisan 2007 22:17  mesajın adresini al  
bart-
bart-

tohunç demis ki:

dediğim gibi üniversite demek sınırsız özgürlük demektir. herkesin kendi tercihi. gelip bana bulaşmadıkları sürece (yazmadıkları sürece) ister parti kursunlar ister klüp...

sınırsızlık özgürlük mantıgına hasta oldum bende:))

13 Nisan 2007 22:20  mesajın adresini al  
.:prenses:.
.:prenses:.
kimsenin seni yalnış anladıgı yok ki zaten...öle bi izlenim bile yok....biz de sen karşı olanlardansın da demiyoruz....benim söledigim şey onlara daha yakın olmamız gerektiginden ibaret....ayrıca önerdigin flimler hakkında bi araştırmada yapcam.....okito....kimse kimseyi yalnış anlamadı....

13 Nisan 2007 23:34  mesajın adresini al  
tegan pelin
tegan pelin
çoğu eşcinselin partneriyle ilişkisi izlediğimiz gerzek hollywood filminlerindeki gibi değil, saçma sapan konuşmayın.

1 defa alkışlanmış (1)  13 Nisan 2007 23:50  mesajın adresini al  
keskinoviç
keskinoviç
nan olm öğrencimisin eşcinselmisin nesin :) "öğrenci kimlik arıyor"

18 Nisan 2007 11:58  mesajın adresini al  
metaligram
metaligram
burdan yetkililere sesleniyorum. Bu tür dangalak klüpleri okulumuzun sınırlarına yaklaştırırsanız olacaklardan sorumlu olmayız haberiniz ola.Bizim okula ters hocam böle eşcinsel modlar. hani nası diolar ''Almayalım alana da mani olmayalım'' vesselam...

4 Mayıs 2007 03:58 ~ 15 Mayıs 2007 12:55  mesajın adresini al  
wampirabbit
wampirabbit
itüde de kuralım.

16 Mayıs 2007 01:52  mesajın adresini al  
wampirabbit
wampirabbit
ayrıca, tercih değil yönelim arkadaşlar
kimse össye girer gibi hmm ben yarın gay olmalıyım demiyo
tıpkı hetero olmalıyım demediğiniz gibi.

1 defa alkışlanmış (1)  16 Mayıs 2007 01:56  mesajın adresini al  
metalycra
metalycra
biz daha öğrencileri ehlileştirmekle meşgulüz yoksa güde güde biter mi bizim bu öküzler.. bitmez!! öküz her yerde öküz...

1 defa alkışlanmış (1)  14 Haziran 2007 13:13  mesajın adresini al  
böcekk
böcekk
ben bir zararı oldugunu dusunmuyorum

14 Haziran 2007 16:19  mesajın adresini al  
horaitus
horaitus
yahu bunlarınkı işmi zaten su lezboları anlamıyorum

14 Haziran 2007 16:45  mesajın adresini al  
margot
margot
anlamıyorum ki bundan gocunanların derdi nedir ne yani bu insanlar kendi hakkını yönelimini savunuyor diye yolda üstünüz atlayıp eğilimlerinizi değiştirmelerinden mi korkuyorsunuz??

14 Haziran 2007 17:31  mesajın adresini al  
agah
agah
hehe çok komik ya bence ilk kez duydum bende :s

14 Haziran 2007 19:24  mesajın adresini al  
denzzi
denzzi
tabi ya en güzeli bizde de kurulsun; kızlar da bize kalır artık

16 Haziran 2007 03:38  mesajın adresini al  
şıracı
şıracı
memlekete öleside böleside her cinsten insan lazım

16 Haziran 2007 03:52  mesajın adresini al  
agrega-(2 rule)
agrega-(2 rule)
bende lezbiyenleri destekliyenlerdenim :P
üye kayıt nerden olunuyo ::

16 Haziran 2007 12:33  mesajın adresini al  
quixotic
quixotic
Ülkede toplum içinde hoşgörüsüzlük ve saygısızlık had safhada, trafikte ana avrat duz giden, kadın, cocuk ve yaşlı olsun çalışan olsun her mertebeden insanların haklarını çiğneyen, onlara hakettiği değeri vermeyen, kendini toplumun polisi olarak algılayan ve kendi yaşam biçimlerini benimsemeyenleri yargılayan asayiş bekçilerine sesleniyorum, ister üniversitede okuyun ister okumayın ama sahilde sevgilisiyle yan yana yürüyen kızın babasının gencecik çocugu vurduğu, okulda el ele tutuşan gençlerin azarlandığı bir ülkede yaşayan sevgisiz insanlara dönüşmeden önce bir düşünün, lütfen insan hakları dosyasını irdeleyin.

9 Temmuz 2007 23:36 ~ 9 Temmuz 2007 23:47  mesajın adresini al  
xefion
xefion
Ya istedikleri gibi istedikleri şeyi yapsınlar başkalarının haklarına tecavüz etmeden...Ben şahsen karşıyım ama özgürlüğü okadar savunuyorsak olacak tabiki...

17 Temmuz 2007 18:18  mesajın adresini al  
jack
jack
gerekliyse kurulsun sonucta herkeşin kendi cinsel tercihi

17 Temmuz 2007 19:52  mesajın adresini al  
ufo gorn masum köylü
ufo gorn masum köylü
kıyamet yaklaşıor koşarak kaçın....

17 Temmuz 2007 22:11  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 101 - 120
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008