gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - üniversitede eşcinsel kulübü
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 81 - 100
 Yazar: Mesaj:
tbc
tbc
legato bir gitar tekniği..

24 Mart 2007 04:24  mesajın adresini al  
gizzy
gizzy
inanılmaz bişiy ya bu nasıl olur şaşkınlık içersindeyim. Artık insanlar genişlemeye başladı galiba

24 Mart 2007 10:50  mesajın adresini al  
ukerila
ukerila
onlar da öyle bi TOPluluk..fazla söze gerek yok yane :))

24 Mart 2007 11:32  mesajın adresini al  
dirilis
dirilis
böyle bir oluşumun olması çok güzel...zaten eşcnselliğin baskı altında olması o kadar saçma ve gereksiz ki..umarım en kısa zamanda ülkemizde de heteroseksullerle aynı haklara sahip olacaklar...toplumumuz her şekilde özgürleşmeli..böylece daha sağlıklı bir toplum kuracağız..

sevgiler

2 defa alkışlanmış (2)  26 Mart 2007 11:00  mesajın adresini al  
dirilis
dirilis
bir çoğunuzun özendiği ülkeler ya da okul bitince master çalışmak vs düşündüğünüzülkelerin hepsinde eşcinsellik heteroseksuellik gibi görülüyor siz oralar gidince ne yapacaksınız çok merak ediyorum ilkel düşüncelerinizle..

hollanda ispanya kanada ingiltere avustralya finlandiya isveç belçika almanya norveç danimarka avustralya ....

burada yapmayacağınız işleri orada yaptığınız gibi eminim orada da bu konuda çok mantıklı bir havaya bürünürsnüz...

insana saygı duymayan haklarını çiğneyen her insana için utanıyorum acıyorum...

4 defa alkışlanmış (4)  26 Mart 2007 11:29  mesajın adresini al  
sakaryanehri
sakaryanehri
yakında gayhaneler açılacak!! demedi demeyin. Hey gidi Türkiye daha neler göreceksin...

3 Nisan 2007 01:28 ~ 3 Nisan 2007 01:38  mesajın adresini al  
jacobien
jacobien
peki acaba üyeler ben bu klübe üyeyim diebiliyolarmıdır ne bilimüyelik kartı felam varsa göstrebiliyolarmıdır baaaaaakkk die

4 Nisan 2007 16:08  mesajın adresini al  
gaea
gaea
gazide açılsa ne olurdu onu merak ediorum.. eğitim fakültesi civarlarında...:S

4 Nisan 2007 16:57  mesajın adresini al  
numenorean
numenorean
yuh artık :S

6 Nisan 2007 10:21  mesajın adresini al  
mmc
mmc
aslında garip gelsede olması gereken yer üniversiteler bencede

6 Nisan 2007 10:31  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
ORTADOĞU TEKNİK

Böyle bir şey bizim

kriterlerimize uymaz

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ural Akbulut ise "Böyle bir şey bizim kriterlerimize uymaz. İzin vereceğimizi zannetmiyorum. Çünkü kulüplerin topluma yararlı aktiviteler olmasına dikkat ediyoruz. Her türlü kulüp kurulmuyor" dedi.

demiş rektörümüz.. aman da aman..

6 Nisan 2007 10:36  mesajın adresini al  
::::kİrem:::::
::::kİrem:::::
gayet hoş bence kurulsun çeşitlilik herzaman için iyidir

6 Nisan 2007 10:41  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç

Özgürlüklerin kısıtlandığı bir üniversite, ama en azından kampüsünde kameralar yok :) üniversiteler özgür ve bağımsız olduğu gün Türkiye kalkınır.

küçük bir kız çocuğu demis ki:

ORTADOĞU TEKNİK

Böyle bir şey bizim

kriterlerimize uymaz

ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ural Akbulut ise "Böyle bir şey bizim kriterlerimize uymaz. İzin vereceğimizi zannetmiyorum. Çünkü kulüplerin topluma yararlı aktiviteler olmasına dikkat ediyoruz. Her türlü kulüp kurulmuyor" dedi.

demiş rektörümüz.. aman da aman..

8 Nisan 2007 02:27  mesajın adresini al  
teocan
teocan
arkadaslar ben almanyada üniversite okuyom. bizim okulda bile böyle sacma salak birseye izin vermezler. düsünce özgürlükü ve kisilik özgürlükü derken bir genc nesil kayip oldu gitti burada. simdi insanlar artik ahlakli bir yasam pesinde.

bide lezbiyen kizlar erkek lerin hosuna gidiyo, cünkü seksi buluyolar. ama birseyi unutuyolar, yarin kendi kizlari lezbiyen olacak

11 Nisan 2007 17:39  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç
dediğim gibi üniversite demek sınırsız özgürlük demektir. herkesin kendi tercihi. gelip bana bulaşmadıkları sürece (yazmadıkları sürece) ister parti kursunlar ister klüp...

11 Nisan 2007 19:16  mesajın adresini al  
.:prenses:.
sonuçta onların da insan oldugu unutulmamış oldu.....kültür ve toplum geleneklerimizce o insanlara kötü gözle bakılır,sevilmezler......halbuki onlar bu dünyaya böyle gelmek istemezlerdi....onun için bu kişiler hakkındaki ön yargının kırılması için en uygun yer üni ortamı olmuş.....tabi buna destek klüplere de laf yok....hepiniz şahanesiniz.....benden size tam destekkkk:lol:lol:

12 Nisan 2007 18:21  mesajın adresini al  
bart-
bart-
bence gereksiz olmus..üni.ler ztn böle durumlara hazırlıklı insanlarla dolular..eşcinsellerin klüpler kurmaları onların farklılıklarını daha cok göze batırmalarına sebep olur..sonucta bu bi özür deildirki..özürlülerin klüp kurmaları yadırganamaz mesela..ama ben bunu yadırgarım.gay sen lezbiyensen banane arkadas..neden bunu bi dayanısma ortamı haline getiriyosun..aslında karsı deilim bu tür mevzulara..ama bu eşcinsellik konusu toplumu meşgul ettikce rahatsız oluyorum..örnek son zmanlardaki sinema filmleri..cogunun içinde bi eşcinsellik konusu..birden yükselişe gecen gay.lezbiyen şarkıcar...(sanatcılar)bu durum beni fena halde kızdırıyo ve eşcinsellere karsı bende bi sinir olusturuyo..çünkü hep sorunlular..he eger bu klüpler ve bu tarz etkinlikler onların mutlu olmalarını saglıycaksa eyvallah..bence bizden önce onlar durumlarını kabullenmeli ve rahat olmalılar..only green eyes demiski "onlar dünyaya bu sekilde gelmek istemezlerdi" dogru ama yapcak bisey yok..

ilgili oldugum alanda(sinema) cok fazla karsıma cıkan bi konu oldugu için biraz uzun oldu affola..

13 Nisan 2007 18:29  mesajın adresini al  
yapacak bir çok şey var....olmaz olurmu arkadaşım.....sen kendini onların yerine koysana bi....!!sokağa çıktıgında bütün çirkin bakışlar senin üzerinde....senden küçükler bile seninle dalga geçiyo...arkandan bir sürü hakaret verici sloganlar.....bizim onları topluma kazandırmamız gerek....toplumun onlara bakış açılarını degiştirmek ile işe başlanabilir diye düşünüyorum....senin düşüncelerine ise saygım sonsuz.....sen onları sinemadaki halleri ile tanıdıgın için böyle yorum yapman normal....ama unutulmamalıdır ki bu sonuçta bi sinema....ve çoğu hayal ürünü....onun için bize düşen görev insanlara saygı...sonuçta onlarda insan ve onlarında bi gururu var......!!!1

13 Nisan 2007 19:36  mesajın adresini al  
tohunç
tohunç
dayanışma mantığına hasta oldum ama :) özürlüler klüp kursun demiş, sen bir üniversitenin internet sitesine gir bak bakalım ne çeşit klüpler kuruluyor. :)

13 Nisan 2007 20:54  mesajın adresini al  
bart-
bart-
onlara karşı oldugum sanılmasın :s pek anlasıldıgımı düşünmüyorm..ayrıca özürlüler klüp kursun demedim..yazdıklarımı dikkatli okursan sevinirm..bide şu var sinema sonuçta sinema diyip geçiştirilebilincek bi iş deildir..ve eşcinselliğin işlendiği bi film ne kadar hayal ürünü olabilirki..bu konuda en son istanbul film festivalindeki eşcinsel konulu filmleri izlemenizi tavsiye ederim..

13 Nisan 2007 22:17  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 81 - 100
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008