gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - üniversitede eşcinsel kulübü
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
 Yazar: Mesaj:
sedna
sedna
öle biri olmadıını varsayalm yne de din üzernden böle şeler sölemen çok bencilce sanırım sölediin gbi herkesn dini kendine sna göre yanlş olduunu söleip bitreblrsn bu knuyu illla insanlara bşi empoze etmen gerekmez sn kendi yazdını ispatlamya çalışn bi egoistsn bnce sonuç olarak sen kendini normal kabul ediyorsun inançların ve çevren seni buna sevk ediyr peki sen onların normal olmadığını nasıl kanıtlayabilirsin ki... o kişileri anormal olarak değerlendirmek sana düşmez... bu arda kıyametten bahsetmişsin islama göre eninde sonundaa bu kıyametin zamanı bizden daha üstün varlıklarca bilinio(öle bşi varsa tabi ) ve sen istesen de istemesende çeşitli yorrumlar yaparak yada birilerine baskı yaparak bunu değiştiremezsin o yüzden bırak herkes istedii gibi yaşasın kimseye karışmaya hakkın olmadıını unutma!! bukişi senin çocuğun olsa bile onların hayatını bi şekilde etkileyebilirsin belki ama yine de yönetmee hakkın yok!!! din konusuyla bu işe yaklaşmanı da tavsiye etmem çünkü kimse senin inandığın şeylere inanmak zorunda değil...

dolbythx demis ki:

Sedna beni onları görünce üzerine saldıracak. Hepsi ölsün falan tarzında düşünen biri gibi görme. Değilim.. Bana gelse sadece ben tercihinin yanlış olduğunu belirtirim. muhtemelen de düşüncesi değişmeyeceği için üzerine falan da gitmem. Beni o tarz biri sanmayın. Fazla samimi olmam o ayrı. Dini boyutu çok büyük ama herkes kendi dinini yaşıyor. Sadece açılacak bir gurupta benden izin almak isteselerdi ben vermezdim. Bu tür şeyler biraz gizli olsun ya. Durumu çok hayırlı görmüyorum

1 defa alkışlanmış (1)  21 Mart 2007 16:20  mesajın adresini al  
dolbythx
dolbythx
E ozaman sende ben sana katılmıyorum deyip bıraksaydın. Niye satır satır yazıyorsun. Bana Egoist dedin ve kişiselliğe dönüştürdün. Söylemeseydin daha iyiydi. Burda yorum yapıyorum. Dinle ilgili yorum yaptıysam ne olmuş. Hoşuna gitmezse gitmesin kimsenin. Sabahtan beri yazıyorum. Bir eşcinsel çıkıp ben eşcinselim diyip de bana cevap vermedi. Bak bir eşcinsel gelip de banaben müslümanım ama dinsel tercihim bu derse ben ona kanıtlama çabası göstririm. Ama dine inanmıyorsa göstermem. Bunu yukarıda da sölemiştim.
Sadece yorum yazıyorum. sende yazıyorsun. Yani burda birşeyler paylaşıyoruz. Senin yazdıkalrını da değerlendiriyorum ben kafamda ama sen bana egoist vb. şeyler söylersen anlaşamayız senle. Bak ben sana öyle bişe demiyorum.
Din konusunda insanları bilgilendirmek güzel benim için. Bu yüzden dini boyutu olan herşeyi burda konuşurum. Ne olacak ki. Yani dinle ilgili bişe konuşulunca kötü bişe olmuyor ki. İnansın inanmasın ben anlatırım millet dinler veya dinlemez. Ben burda bişe iddia ederim ve sen de aksini iddia edersin. Tokalaşır çıkar gideriz.
Bu yüzden senle de şimdi vedalaşalım. Ben az sonra işyerinden çıkıcam ve internetimi tamire eve gelecekler. Daha sonra konuşuruz. tabi muhtemel kaynar arada. O yüzden güzel güzel ayrılalım. Sana kolay gelsin. Yazarsan da uzun bir süre cevap veremeyebilirim. Sakin ol yeter o zaman daha kolay hallederiz.

21 Mart 2007 16:52  mesajın adresini al  
sedna
sedna
din proparandası yapmadıın sürece yazdıın hiç bi yorum bni ilgilendirmez sn öle düşünüosn der geçerim farkettysen karşı görüş belirten kimseye de cvp yazmış deilim insanlara bşiler empoze etmeye çalşmadıın sürece eyvallah der çekip gitmesini de bilirm deişik fikirlere karşı katı diilm nese bu çok uzadı senn fikirlerine katılmıorum arkadaşım propaganda yapmanı da kınıyorum bundan başka bşi sölicek değilim...

21 Mart 2007 17:47  mesajın adresini al  
okanist
okanist
walla iyice fetva forumuna dönmüş burası..arkadaşım sen müslümansın ve heteroseksüelsin değil mi? madem öylesin bak bunu ne kadar güzel dile getirebiliyorsun, coşuyorsun akıyorsun..bundan utanmıyorsun özgürsün çünkü..ama senin gibi düşünmeyen insanlar özgür değil, istediğini yaşayamıyor, senin ben müslümanım dediğin gibi, ben ateistim, ben gayim diyemiyor çünkü diyememelerinin sebebi senin gibiler işte. özgürlük sadece kendine çalışsın isteyenler.ayrıca sen evinde yaşıyorsun cinselliğini, veya cafelere gidip öpüşüyorsun bilmem ne, bu insanlar da aynısını yapacak.. sokak ortasında emin ol bir erkekle kadını görsem cinsel ilişkiye girerken benim de tepkim oha olur. ama bu her iki taraf için de geçerli..bence sedna'nın da dediği gibi sen bir egoistsin, sadece kendi inandığın şeyleri doğru buluyorsun ve insanları ona göre yargılıyorsun. Ben de senin dediklerine inanmıyorsam ne yapacaksın? bana göre de senin söylediğin çoğu şey tamamen yanlış, peki doğru ne? bunu hiç kimse gebermeden bilemeyeceğine göre böle bencilce yorum yapman çok saçma. gelelim nüfus kağıdı mevzusuna. evet benim de kağıdımda müslümanlık yazıyo ve bu laik bir devlet için saçmalıktan başka bir şey değil. ayrıca bu sana doğarken yazılıyo, yani islamın da dediği gibi ergenlikten sora sen falan karar vermiyorsun.biliyorsun islamiyette ergenlik çağında sorumlu olursun.. ama burda öyle değil, çocuk doğdu çat! müslüman. babanın oğlunu ufakken fenerli yapmasından hiç bi farkı yok benim gözümde bu olayın ve sen o kısmı değiştirdiğin anda toplum sana tepki gösterir. o hane ayrımcılıktan başka da bi boka yaramaz.darwin ve evrim teorisiyle dalga geçmişsin, buna hiç girmiyorum bile...

1 defa alkışlanmış (1)  21 Mart 2007 18:39  mesajın adresini al  
orca
orca
eşcinsellerin en dejenere halinden daha dejenere bir tartışma var burada noluyoruz ya.
biri klüp kurar diğerinin homofobi krizi gelir, işi dinle imanla açıklamaya çalışırlar. insanlar bir klüp kurmuşlar işte! kanarya severler derneği gibi, avcılar atıcılar derneği gibi nedir bu kadar tantana? numara yapmasın kimse; başlığı görüp "ohahaaaaa topaçlara bak lan! neler yapmış" demeden yazdım diyen kim varsa yalan söyler. hemen kendimiz gibi olmayan insanlara hemen saldıralım, eleştirmeye hakkında fikir yürütmeye çalışalım ne kadar kolay, heteroseksüel bir übermensch olarak hangimizin aktif olarak görev aldığı bir komite, topluluk var adam gibi. kendi örgütlerini kurup kendilerince yaşamak isteyen insanlar üzerinden atıp tutmaya niye bayılıyoruz? kaçımız kendimiz gibi insanlarla gücünü paylaşır? vırvırvırvır legatoymuş oymuş buymuş eşcinseller şöyle böyle... dağılın hadi bakın kendi işinize...

gaylerden de lezbiyenlerden de uzak oldum, ama en azından kendi dünyalarını yaşamaları için yaptıkları bu işin tartışılacak bi yanı yok dediğim gibi... sadece bir universite topluluğu işte bu...

1 defa alkışlanmış (1)  21 Mart 2007 19:01  mesajın adresini al  
paranoid android
paranoid android
üniversitede eşcinsel klübü kurulmasını kıyamet alameti sayan arkadaş,benim gözümde o insanları kafanda nasıl canlandırıyorsan işte tam olarak o derece iğrençsin.

kıyamet kelimesi kıyam etmek,yani uyanmaktan gelir.umarım insanlık baskı,zulüm,horgörü ve savaş dolu şu rezil dönemde en kısa sürede kıyam eder ki her türlü fikir ve düşünce özgür kılınsın,ayrılıklar ortadan kalksın,herkes özgürce istediği şekilde ve tercihleri yüzünden yargılanmadan yaşayabilsin.

son olarak homofobine dini ideolojileri alet etmeni şiddetle kınıyor,aşırı homofobik olan kimselerin aslında gizli eşcinsel eğilimleri olduğunun psikoloji bilimince kabul edildiğini de sözlerime ekliyorum.şimdi sen bunu da hakaret sayarsın ya neyse ..

1 defa alkışlanmış (1)  21 Mart 2007 20:11  mesajın adresini al  
dea
dea
bunun gereksizlik ile alakasını anlayamadım desem.

21 Mart 2007 21:52  mesajın adresini al  
paranoid android
paranoid android
anal ve oral seksin zararlarından dem vuran arkadaş,sen de git bir sigaranın zararlarını oku istersen..

kimse seni yargılamıyor ama sigara içtiğin için.neden?çünkü,o bir tercih.

saygılar ..

22 Mart 2007 01:15  mesajın adresini al  
dolbythx
dolbythx
Forum işte kardeşim dini de sokarım her şeyi de sokarım. Bu forumlarda dini, forum işlerinden ayıran bir kural varsa ona eyvallah. O zaman susarım. Empoze falan yok. Ben benim için yanlış olduğunu düşündüğüm bir şeyi savundum kendimce. İster katılın ister katılmayın. Sedna sende kına napalım. Egoist damgası da vurdun zaten.
Beni siz şimdi aforoz da ederisniz kantinde başka forumlarda cevap falanda vermezsiniz bana. Yobaz geldi falan diye. Yandık...
Birebir beni görerek konuşsanız emin olun bu tepkileri vermezdiniz. Çünkü yazılara duygularımı ve hareketlerimi yansıtamıyorum. Beni dışardan nasıl biri görüyorsunuz bilemiyorum. Burda yazarken anlatabilmek ve anlaşılabilmek gerçekten zor oluyor. Her birinize de yetişemem. O kadar vaktim yok. İnternetim sorunlu ama bir şekilde bakmak için lan kablosuyla girdim nete. Bir de baktım saydırmışsınız.
Okanist arkadaşım beni yermiş olsan da sana kızmadım. Güzel güzel açıklamış ve yanlışlarımı belirtmeye çalışmıssın. Ama öyle bi egoist demişsiniz ki sanki öldürsem onları büyük bir haz içine gircem gibi. Yanlış. Yok öyle bişe. Evrim teorisi olayına da gelirsek benim teoriye bişe dediğim yok. Yanılmıyorsam veteriner dea arkadaşımın dediği bi kutup ayısı örneğini lüzumsuz görmemden kaynaklanıyordu. Yani bu mudur dedim.
Mel arkadaşım Ben bütün dinleri kabul ediyorum zaten. Bütün peygamberleri de seviyorum. Sen değiştirilmediğini savunursun belki ama ben değştirilmiş kabul ediyorum. Ve belki daha sonra da tekrar değiştirilir. Ne yani. Eğer değiştirilmemiştir diyeceksen ben senden özür diliyeceğim. Yalnız açıklamalı olarak anlat eğer değiştirilmemişse. Bana özelden mesaj at. Ama mutlaka at. Seninle ayrıca konuşmak istiyorum. Özür meselesini merak etme. Sevgiyle bitireceğimize emin olabilirsin.
Paranoid arkadaşım iğrençlik kısmını es geçiyorum. Homofobik olayı için şunu diyebilirim. Sabatan beri ben anca millete laf yetiştirmeye çalışyorum çünkü çok tepki aldım. Ben aslında bu kadar tartışmam bi konuyu ama napiim. Birine yazıyorum başkası ta en baştan bütün yazdıklarıma cevap yazıyyor. Bende cevap veriyorum. E canım ben homofobik olacağıma başkaları heterofobik olsun. Korksunlar benden :) Bu geyiğe de bari bişe demeyin.

Sonuç olarak Öncelikle yoruldum arkadaşlar. Bu arada benimle aynı görüşte olan yok burada göremedim. Sizin gibiler tabirini kullandığınız kişiler azalmış sevinin işte. Bir de bu yanından bakın.
Sabah işe gidicem. Yarına sarkmasın bu iş arkadaşlar. Ben sizin gibi ünide değilim. Boş vaktim fazla yok. Akşam geldiğimde de gitar çalışmam gerekiyor. Aklım burda kalmasın. Benle şahsi problemi olduğunu düşünen arkadaşlar da varsa bana mesaj atsın. Özür dilenir problem değil.

22 Mart 2007 01:31  mesajın adresini al  
zuğaşi_berepe
zuğaşi_berepe
hacı hacıyı mekkede
ibne ibneyi dakkada bulurmuş ...

( siz kafanızı yormayın )

22 Mart 2007 01:46  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
başlığı görüp "ohahaaaaa topaçlara bak lan! neler yapmış" demeden yazdım diyen kim varsa yalan söyler

normalde ironi olsun die "düşündüysem top oliim dicektim" ama icim elvermedi,şaka konusu da yapmamak lazımmış odtülünün yazısından bunu cıkardım. ama cidden aklımdan öyle bir şey gecmedi. ilk mesajtan anlaşılacağı üzre bunda şaşırılcak yada abartılcak ne var göremedim cidden.

22 Mart 2007 02:34  mesajın adresini al  
juanxea
juanxea
böyle bir klübü ancak büyük kentlerdeki üniversitelerde kurabilirler. küçük yerleşimlerde böyle bir klüp kursunlar da bakın noluoo :) şaka bir yana onlara da saygı gösterip klüp açmalarına izin verenleri alkışlıyorum :) . . .

22 Mart 2007 03:51  mesajın adresini al  
ömerinegöl
ömerinegöl
ya herkes bi başkasının görüşüne saygılı ama nedense herkes birbirini sorgulamakta... ibneliği savunanlar din hakkında konuşan bi arkadaşı taşa tutuyolar
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN!!!

22 Mart 2007 04:02  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ama arada ufak bi nüans farkı var düşüncesine değil bunu ifade edişine tepki gösteriliyor genelde yada en azından ben öyle anladım

ömerinegöl demis ki:

ya herkes bi başkasının görüşüne saygılı ama nedense herkes birbirini sorgulamakta... ibneliği savunanlar din hakkında konuşan bi arkadaşı taşa tutuyolar
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN!!!

22 Mart 2007 04:04  mesajın adresini al  
anthony casso cesare
anthony casso cesare
Orda klup açılmış burda gençlik birbirine girmiş!!

22 Mart 2007 11:37  mesajın adresini al  
izaknivton
izaknivton
Arkadslar insanlar kendileri için ilgili yerler arıyorlar ve elbette buluyorlar demekki..

22 Mart 2007 11:53  mesajın adresini al  
büşbüş
büşbüş
bu gay klübü insanların kendi seçimleridir ,yadırgamamak lasım ama yüceltmemekte.

özgür olduğu sürece insanlar istediklerini seçerler ama önce bizim ne kadar özgür olduğumuzu yada ne kadar özgürlük istediğimizi düşünmeliyiz

bugün gay klübünü özgürlük adına kuran insanlar yarın başka bi klüp kurulduğunda ne tepki verecekler? mesela nazi klübü ,hepimiz türküz yada hepimiz ermeniz klübü yada daha da basiti kürtlere özgürlük klübü gibi

ayrıca başka okullarda da gay klüpleri kurulmuş ve bunları duymayan bi çok kişi varken nedense bilgininki bi anda olay oldu sanki burda biras reklam kokusuda varmış gibi...
saten gay garçeği okadar uzak olan bi gerçek değil taksime çıktınızda yanınızdan geçnlere dikkatle baktığınızda görürüsününz onları,onların dükkanlarını, barlarını...yani aslında olay günlük hayattan fakat bizler buna dikkat etmek istemiyorz olayı espriye alıp dalga geçiyoruz,öle yada böle örflerine göre yaşayan yada yaşamaya çalışan türk toplumunda gay toplumu var bunu kabul etmeliyiz iyi yada kötü ,özgür yada köle...

22 Mart 2007 23:35  mesajın adresini al  
azotoxit
azotoxit

onları oraya iten erkekler olduğu içindir heralde nefret ediyorlardı :)

mel! demis ki:

haha beyler tanrı aşkına Türkiyede ki lezbiyenliğide yurtdışındaki gibi zannediyorsunuz sanırım=) ok düşündüğünüz gibi bi kaç hatun çıksada burda lezbiyenlerin hepsi kenarda kıyıda kalmış hatunlar. çoğu kısa saçlı erkek görünümlü tipler kız arkadaşlarını döven millete posta koyan erkeklerden daha erkekçe konuşan tipler. hatun görünümlülerde genelde sorunlu fiziksel olarak da harika yada güzel diyemiyeceğimiz görünümdeler. yane düşündüğünüz gibi bi dünya yok öle=)

a bu arada lezlerin çoğu tamamiylede erkeklerden nefret ederler=)

23 Mart 2007 06:13  mesajın adresini al  
trojan
trojan
böyle bi klüp kurulmasına sevindim çünkü gay ve lezbiyenlere karşı bi sempatim var..ama şöle bi durumda var misyon ve vizyon belirlenir genelde bi klüp kurulurken..aklıma şu fikirler üşüştü "peki bu grubun misyon ve vizyonu ne olucak?sabah gazetesinden alınma haberde ilk iş olarak sempozyum ve panellerle üye sayısını arttırmak hedeflenmiş ki bu da her kurulan klübün ilk amacıdır zaten..peki belli hedef ve sayıya ulaşıldıktan sonra amaç terapi değil denmiş peki amaç ne?içeriği böyle olan bi klübün üye sayısını arttımanın çok zor olacaktır yani çok uğraş ve zaman gerektirecektir ama sonrası ne olucak?" sonrada merak ettim ve google dan araştırdım bakayım ne var diye..politika olarak izledikleri kısmına geldim ve şununla karşılaştım

lgbtt özgürlşeme politikları kapsamında bu yıl açılma, heteroseksizm, toplumsal cinsiyet, homofobi ve şiddet, haklar ve taktikler, lgbtt tarihi, kimlik politikları, cinselliğin tarihi gibi konularda çeşitli sunumlar ve tartışmalar gerçekleştirdik

arkadaşlar bence toplumsal olarak bu tip bilgilere ihtiyaç var acilen..çünkü önyargılı yaklaşılmasının asıl sebebi bu konularda ki bilgisizlik..açılmasına bu yüzden de bir kez daha sevindim diyebilirim..

1 defa alkışlanmış (1)  23 Mart 2007 10:42 ~ 23 Mart 2007 10:46  mesajın adresini al  
blind_guardian
blind_guardian
hehe bizim okulda bi kur bakalım seni yaşatıyolar mı:)

24 Mart 2007 02:44  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 61 - 80
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008