ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > İtiraf
turk sinemasi drama zeki demirkubuz
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

boris ivan nikolai
boris ivan nikolai
Başarılı bir mühendis olan Harun, bir gün Karısı Nilgün ‘ün kendisini aldattığı öğrenir. Eşini çok sevdiğinden başlangıçta bunu içine atmayı deneyen Harun, karısının ona gelip her şeyi itiraf etmesini beklemektir. Beklenen itiraf bir türlü gelmez.
Harun ‘un içindeki şüphe gün geçtikçe onu yiyip bitirmektedir. Artık karısı Nilgün ile yüzleşmesinin vakti gelmiştir.

Zeki Demirkubuz ‘un “Karanlık üzerine öyküler” üçlemesinin ikinci halkası “İtiraf”. Şüphenin zayıf bir karakteri ne hale getirebileceğini, kaçmakla hiçbir sorunun çözülemeyeceğini gerçekçi bir şekilde anlatan film, oyuncularının da performansıyla seyirciyi olduğu yere çiviliyor. Film, izlerken seyirciyi sürekli düşünmeye, sürekli sorgulamaya itiyor. Zeki Demirkubuz ‘un en iyi filmi olmaya aday bir film “İtiraf”. Kesinlikle izlenilmeli.
18 Mart 2007 17:25   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
konusu güzelmiş.. ama izlemek lazım bide...
18 Mart 2007 17:28   mesajın adresini al  

şişedeki cin
şişedeki cin
nerde bu film ne zaman sinemalarda
18 Mart 2007 18:06   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
sinemalarda mı?dvd mi bulup izleyelim?
18 Mart 2007 18:29   mesajın adresini al  

boris ivan nikolai
boris ivan nikolai
Film 2001 yapımı. Dvd 'sini bulabilirsiniz yada Digitürk te izleyebilirsiniz.
18 Mart 2007 18:46   mesajın adresini al  

bradford
bradford
turk max teydı dun gunduz basak koklukayanın oyunculugu cok ıı heryerde oldugu gıbı fılm ıı deıl o kadar
18 Mart 2007 20:41   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
Bugün aldım bu filmi,daha önce Zeki Demirkubuz'dan Masumiyet ve Yazgı'yı izlemiştim.Zeki Demirkubuz'un tarzını seviyorum.Bu filmde iyidir muhakkak.
9 Temmuz 2007 18:51   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008