ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  BURALARDAN GİTME!!!
ozlem sevgi arkadas
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

eletuera
eletuera
Şuan hayatınızdan çıkmak üzere olan yada bi daha asla göremeyeceğin kim olursa çok üzülürsün???ardından buralardan gitme buralar gitsin dersin???
~ 533 gün   mesajın adresini al  

themun
themun
e heralde sevgilim ...

-&-...........-&+
-&-...........-&+
anam babam kardeşim..arkadaşlarım dostlarım..gerisi gitsin önemli değil..
 1   ~ 533 gün   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
ailem=(((
onları bidaha göremezsem çok çok çok üzülürüm....

bravado
bravado
buralardan gıtme ben gıderım buraların suyu cıktı gıbı mı :P

schizophrenia
schizophrenia
ailem..

themun
themun
babaannem gitmesin bide..

eletuera
eletuera

oda olabilir=))beraber gidelim yada...
bravado demis ki:

buralardan gıtme ben gıderım buraların suyu cıktı gıbı mı :P

shepnem&zeki müren
shepnem&zeki müren
Gelinliğim tam istediğim gibi oldu, şimdi odamda asılı. Sevgilimin smokini de onun dolabında. Davetiyelerimiz çoktan yerlerine ulaştı ve cevapları geldi. Düğünde kim kiminle oturacak belli. Bekarlığa veda partilerimiz organize edildi. Şahitlerimiz belli. Düğün günü herkes ne yapacağını biliyor, görev dağılımı yapıldı. Evimiz süper oldu. Bütün eşyalarımızı tam almak istediğimizi alabilene kadar bekledik. Yavaş yavaş. Keyifle, heyecanla. Düğünümüze 8 gün kaldı. Peki ben ne mi yapıyorum? Tam 11 gündür her gün sevgilimin mezarına gidiyorum. Sevgilim saçma sapan bir kazada öldü ve ben bir sürü şey için çok ama çok pişmanım. Çok gitmek istediği tatile gitmek yerine o parayla çok istediğimiz beyaz eşyaları aldık diye mesela. Halbuki şimdi hiç görmek istemediğim beyaz eşyalarımın yerine ne güzel anılarım ve fotoğraflarım olurdu ellerimde. Mesela birlikte evimize gittiğimiz son akşam benimle beraber olmak istedi. Ama ben "ilk gece" dedim ve çok kıymetli bekaretimi korumuş oldum. Kokusuna bayıldığım, çok sevdiğim sevgilimi yine; bir defa daha reddetmiş oldum. Boynu bükük, mahçup ama çok sevimli halini "yakında, çok yakında kaçamayacaksın ama"' demesini unutabilir miyim sizce? Çok ama çok üzgünüm. Çok pişmanım. Ama ne fayda. Aklıma her dakika başka bir pişmanlık geliyor. Sakın benim yaptığım hatayı siz de yapmayın. Sonrasında "keşke yapsaydım" demektense "istedim ve oldu" demek daha iyi bence

itiraf.com.

h@nde
h@nde
aılem

grey.
grey.
kimse gitmesin...
bütün dünya buna inansa bir inansa haayt bayram olsa hatta hatta!

sundancekid
sundancekid
hiç kimse

eletuera
eletuera
stepnem çok beğendim ağlıcam şimdi valla acı ama gerçek ertelemeleri çok sewioruz sonunda üzülüceğimizi bilsekte!!sadece bu yazılan için deil tabiki her zamann

-&-...........-&+
-&-...........-&+
onu itiraf com a erkekler koymuştur kızları yatağa atmak için boşverin siz..inanmayın..

eletuera
eletuera
yok o kısmı deil zaten bnm dikkatimi çeken haklısın ama genel düşünce aynı hara =)))

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008