| |
:.cevriye.:'hopeful'
|
en ok kol kasımı orada çalıştırıyorum napim:))
gönlümün toplu sporu..onu oynamak yerine salsalasam var ya nası şekil şemal yapardık bünyeye peee :))
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
lisedeyken kızın biri benle aynı topa ckıp yere düşmüştü biraz kötü bi şekilde corabı kaçmışneyse herkes bişi oldu mu die başına toplaştı hatunun tepkisi yeni corap isterim:))) aklıma gelmişken söliim dedim
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
sphinx®
|
ben oyuna girince genelde kaçardı kızlar ondan nası bi duygu olduğunu hiç tadamadım..ühühühü :P .
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
bu arada şahsen fileyi tercih ederdim daha zevkli oluo:) smaçlar bloklar ne güseldi yaf şimdi bırak smacı servis bile atamıom adam gidbi:S
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
hırpık
|
ooo hoşlanılan kişiyle neler yapılmaz ki daha...
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
dicektim bişi de deşmiim neyse:)
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
schizophrenia
|
en iyisi tenistir yahu!'!
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
^^^^
|
oynadınmı teke tek oynicaksın...yada karşılıklı gruplarda normal maç yapcaksın...rekabet herzaman iidir=)))
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
sundancekid
|
gerekirse kavga ediceksin ama kızın ilgisini maçta çekiceksin bi şekilde
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
tenis feci gaz yapabilio sakıncalı, ayrıca kort bulmak sorun:) Türkiyedeyiz şartlar belli
schizophrenia demis ki:
en iyisi tenistir yahu!'!
|
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
berdush®
|
walla basket oyanana bilir..hem yakın temasta vardır... :))
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
soulreaver
|
Buz Gibi Su (Bira) İçip Denize Girmek Gibisi Yoqtur...O Sıcakta Kimseden Hoşlanabilcek Halde Olamam Sanırım...Tabii Yazınsa Konun Zamanı...
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
dummy_-variable
|
katılıyorum o an sininr sistemi başka şeye müsaade etmiyor ooof of :):):)
soulreaver demis ki:
Buz Gibi Su (Bira) İçip Denize Girmek Gibisi Yoqtur...O Sıcakta Kimseden Hoşlanabilcek Halde Olamam Sanırım...Tabii Yazınsa Konun Zamanı...
|
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
schizophrenia
|
tenis feci gaz yapabilio sakıncalı, ayrıca kort bulmak sorun:) Türkiyedeyiz şartlar belli
hitap ettin hatun üniversiteliyse kort bulmak o kdr da zor olmaz:)
|
|
~ 539 gün
|
|
| |
sundancekid
|
ya tabi mesela voleybol topuda ayrıyeten senin olmalı ve nike olmalı ki karizma yap,nike bandana adidas çoraplar
|
|
~ 539 gün
|
|
| |