ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  dövme yasağı bitti dünya rekoru kırdı !
rekor yasak dovme wallahi pes
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

babyjane
babyjane
Dövmeleri yüzünden yıllarca bekletildi

Sırtındaki dövmeler nedeniyle, Sualtı Sporları Federasyonu’nun eski başkanı Harun Sevinç tarafından 12 yıl boyunca milli takıma alınmadığını belirten Cenk Devrim Ulusoy, başkanlığa Ahmet İnkılap Obruk’un gelmesiyle katıldığı ilk Dünya Şampiyonası’nda, rekor kırarak altın madalya kazandığını söyledi.

Vücudunun bir tarafında kaplan, diğer tarafında ejderha dövmesi bulunduğunu anlatan Ulusoy, "Harun Sevinç, Alman Hastanesi’nin sponsorluğuyla 15 yıldır taşıdığım dövmelerimi sildirmek istedi. Bu şartla milli takıma alacağı yönünde bilgi edindim. Kabul etmedim. Obruk göreve gelince, dövmelerim değil, başarılarım ön planda çıktığı için milli takıma alındım. Küp apnea dalında dünya rekoru kırarak birinciliğe ulaştım" dedi.

Sevinç konuyla ilgili olarak, "Küpeli, saçını bağlayan ve dövmeli sporcular bize ters" derken, yeni başkan Obruk, "Ulusoy, dünya rekoru ile eski federasyon başkanına cevabını verdi. Biz de kendisine sponsor bulduk, ama başarılarını desteklemek için" ifadesi kullandı.

Cenk Devrim Ulusoy'dan 'serbest dalış' dünya rekoru

Sualtı sporlarında ülkemize yeni bir dünya rekoru

Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Cenk Devrim Ulusoy, yeni bir başarıya imza attı.

Başarılı sporcu, 9-16 Ekim tarihlerinde İspanya'nın Tenerife kentinde yapılan 3. Dünya Serbest Dalış Şampiyonasında Küp Apnea kategorisinde dünya rekoru kırarak şampiyon oldu.

Ulusoy, 13 ülkeden yaklaşık 60 sporcunun katıldığı şampiyonada, Türk Milli Takımını 5'i bayan toplam 9 sporcunun temsil ettiğini söyledi.

Oldukça çekişmeli geçen yarışmalar sonunda Türkiye adına önemli bir başarı elde ettiğini belirten milli sporcu, ''Küp Apnea kategorisinde 152 metre 96 santimetrelik dereceyle dünya rekoru kırıp, dünya şampiyonluğunu elde ettim. Dinamik apnea kategorisinde de 182 metre 11 santimetre ile dünya ikincisi oldum'' dedi.

Ulusoy, yarışmada dünya ikinciliğini de elde ettiğini belirterek, ''Bu sadece benim kişisel başarım değil, bana inanıp güvenenlerin başarısıdır. Ban her zaman destek olan başta ailem ve Akçansa'ya çok teşükkür ediyorum'' diye konuştu.

Bu şampiyonada çok az bir farkla dinamik apnea dalında birinciliği kaçırdığını ifade eden Ulusoy, 2-3 ay içinde antrenörü Barbaros Çeliköz ile yapacakları çalışmalar sonunda birinciliği almak isteğini kaydetti

2   ~ 542 gün   mesajın adresini al  

babyjane
babyjane
İlerleyen başarılı insanlar böyle geri kafalılar yüzünden nasıl engelleniyor ya.. pes ...
 3   ~ 542 gün   mesajın adresini al  

chocolate
chocolate
dövme dediin nedir ki herkesin kendi hayatı. önemli olan kişinin yeteneği.. yazık olmuş 12 yıla.
~ 542 gün   mesajın adresini al  

grey.
grey.
yurdum insanının yurdumun dışına kaçma hevesinin nedeni....

boomerang ¹³
boomerang ¹³

kaçmaktansa durumu düzeltmenin gerekliliği..

grey. demis ki:

yurdum insanının yurdumun dışına kaçma hevesinin nedeni....

aslan67
aslan67
abuk sabuk nedenlerden dolayı engellenen başarılar ve heba olmuş 12 yıl..

soulreaver
soulreaver
Geçici Bir Dövmesin Şeklini Çizdi TANRI...
 1   ~ 542 gün   mesajın adresini al  

themun
themun
iibi dövmek lazım..

öcüüüüü
öcüüüüü
azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz...

abbas
abbas
12 yıl boyunca iyi hazırlanmış demek ki..

Helal olsun, adam harcatmamış kendini, kurda kuşa yem etmemiş..

dummy_-variable
dummy_-variable
alkış butonunu Cenk Devrim Ulusoy'a gönderebilme olanağımız var mı acaba???

tilbac
tilbac
bune ya?gercekten bole bısey olmussmu?yoksa t..ss..kmı gecıyosunuz?
~ 541 gün   mesajın adresini al  

babyjane
babyjane
olmuş tabiki .. gazetelerde haber oldu .. gerçi bu ülkede her haber olan şey maalesef doğru olmuyor ama bu gerçek bir haber...

sundancekid
sundancekid
kesin yalandır

babyjane
babyjane
neden yalan olsun toplumda her seviyede her mevkide war bu geri kafalı örümcek beyinli salaklardan şaşırmamak lazım üzülmek lazım.

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008