ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
hayatta bir halta yaramamış, solculuğa sardırıp onu da becerememiş insanların dahil olduğu topluluk boyunlarına iğne oyalı kırmızı eşarp ya da kafalarına bere takarak ortalıkta dolaşırlar ki bu halle yarattıkları entelektüel hava sayesinde piyasa imkânı bulmuşlardır.ama anlamadığım bunlar hafta içi-hafta sonu, gece-gündüz demeden türkü bar, türkü cafe gibi yerlerde arz-ı endam eyleyip bed sesli sazcılardan ve gitaristlerden aynı türküleri yüzlerce kez dinlerler. işin ilginci her seferinde coşarlar. o coşku ne işe yarar, o enerji nereye gider bilinmiyor tabii. ancak deneyimler göstermiştir ki çoğu bunu yaptığında malesef solculuk yapmış olduğunu düşünür.hele bi nurettin rençber çaldığında sevgilisi olmayan kızlar yeni ayrılmış havalarına girer ki amanın aman
sonradan şunu dedim: aman be yav.ben de türkü dinlliyorum.o tipleri anlatmak istedim sadece .ii okuyun iyi.
15 Mart 2007 17:26
peter pan
yahu sen bunları diyon ya, artık kimse benimle türkü bara gelmez. o kadar diyorum zar zor ikna ettim birini, o da gelmem der artık:))
115 Mart 2007 17:29
küçük bir kız çocuğu
ben gelmem seninle türkü bara falan.. aman aman.. =)
peter pan demis ki:
yahu sen bunları diyon ya, artık kimse benimle türkü bara gelmez. o kadar diyorum zar zor ikna ettim birini, o da gelmem der artık:))
15 Mart 2007 17:31
peter pan
haaah. dedim ben zaten:)
ben anlamam. söz verdin. gidicez köşeme. hem orda öyle tripler falan olmuyo. nezih bi ortam. ideolojik şeyler yok:)
15 Mart 2007 17:33
zülbiye
arkadaşım kusura bakma ama belkide o insanlar o şekilde deşarj oluodur.. kimin ne şekilde deşarj olduğu seni nie ilgilendirio.. yani insanların yaşam tarzları müzik zevklerini neden küçümmsüosun? hem solculuğu beceremdklerini nerdn biliosn bu ülkede solcu olmak mutant olmak gibi bişe becerememlri çok doal yani :)) hem rock konserlerndede millet coşuyo bağırıo kafa sallıo vs.. ordaki enerji noluo? yanlş anlama sdc merakımdan sordum bunca soruyu..:)) türkü bara da hiç gitmişliğim yok bu arada kimseyide savunmuorm..:D sdc etrafına zararı olmayn insanların eğlnme şekillerinden bize ne ki demk istedm..
415 Mart 2007 17:33
luca leotardo
Hiç gitmediğim için bilemiyeceğim orda ne olduğunu...
15 Mart 2007 17:34
utanmaz'adam'
aslı belki ama ben aslaa...mehmet!
bana bu bahsettiğin yerden söz etmeden önce uyarayım dedim.:)
peter pan demis ki:
haaah. dedim ben zaten:)
ben anlamam. söz verdin. gidicez köşeme. hem orda öyle tripler falan olmuyo. nezih bi ortam. ideolojik şeyler yok:)
15 Mart 2007 17:35
ankastre
içerken türkümü dinlenirmiş
15 Mart 2007 17:36
peter pan
senle başbaşa illa ki gidicez. sana sormuyorum bile gidelim mi diye. geleceksin sen!!!:)
15 Mart 2007 17:37
peter pan
içerken ne dinlenir? aydınlatsana bizi?:))
ankastre demis ki:
içerken türkümü dinlenirmiş
15 Mart 2007 17:38
utanmaz'adam'
erkeğim benim :))
ama benim dediğim olur:)
zaten türkü bar lafını duydukça tripleniyosun..
peter pan demis ki:
senle başbaşa illa ki gidicez. sana sormuyorum bile gidelim mi diye. geleceksin sen!!!:)
15 Mart 2007 17:39
ankastre
genelde emrah,cengiz,orhan baba veya raçk müzik dinlenir
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10158
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.