ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  KAMP'07 Pazarlama Eğitim Kampı
pazarlama koc universitesi kamp
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

ma
ma
30 Mart – 2 Nisan 2007 tarihleri arasında Koç Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan kamp'07, Türkiye’de öğrencilere yönelik en büyük pazarlama egitimidir.
Koc Holding ve L'Oréal ana sponsorlugunda, Koc Universitesi Pazarlama Kulubu tarafindan duzenlenen kamp'07, katılımcılarına "bilgi dolu" 4 gun sunmayi hedefler.
Egitimin konusmacilari alanlarinda fark yaratmis, sektorlerinin onde gelen pazarlama profesyonelleridir. Profesyonellerin belirlenmesinde yaklasik 50 yoneticiyle birebir gorusmeler yapilmis ve universite ogrencilerine azami faydayi saglayabilecek isimler secilmistir. Daha sonra Turkiye'nin onde gelen kurumsal egitim sirketi İs Kavramlari® ile her konusmaciya ozel atolye programlari belirlenmistir. Bu sayede 4 gunluk egitimin sadece deneyimlerin paylasildigi bir etkinlik olmaktan ote, tam bir egitim programi olmasi saglanmistir. 20’yi askin sirketin katildigi kamp’07’da konuşmacı profili pazarlama direktorleri, satis direktorleri, grup marka mudurleri, marka mudurleri ve kreatif direktorler agirliklidir.
Konuşmacılar:

1-) KOC HOLDİNG Arçelik Pazarlama Müdürü TUNÇ BERKMAN
2-) RECKİTT BENCKİSER Kategori Müdürü TAHSİN AKAR
3-) COCA-COLA Marka Müdürü LEVENT SOYGUR
4-) EURO RSCG CeoLEVENT ERDEN
5-) EXCEL Kreatif Direktör SOYDAN CANBAZ
6-) YEMEKSEPETI.COM Genel Mudur NEVZAT AYDIN
7-) L’OREAL – Profesyonel Ürünler Bölüm Direktörü SERTAÇ ÖNEN
8-)BAYMAK Yönetim Kurulu Başkanı Dr .MURAT AKDOĞAN
9-) NESTLE Zincir Mağazalar Satış Müdürü OBEN AKYOL
10-)PROCTER & GAMBLE Pazarlama Direktörü
11-) AVIVA Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı ASLI ERKANLIOLCAY
12-) PFIZER Grup Pazarlama Müdürü FİGEN BİLGEN
13-) MOR İNEĞİN AKILLISI Prof. Dr. ARMAN KIRIM
14-) UNILEVER Gıda Pazarlama Başkan Yardımcısı MUSTAFA SEÇKİN

Basvuru Bilgileri:
Başvurular www.kockariyer.com ve www.kariyer.net adresinden yapilmaktadir. Basvurularin tamamen ögrencilerden bagimsiz bir komisyon tarafindan incelenmesi sonucu 23 Mart 2007 tarihinde bir asil ve iki yedek liste aciklanacaktir. Asil listede olanlara durumlari mail ile bildirilecektir.

~ 533 gün   mesajın adresini al  

ma
ma
Arkadaslar bir once ki mesajim aslinda bir nevi tanitim gibi bir sey. 2 yildir en iyi sekilde yaptigimi Kamp 05 ve Kamp 06 nin bir devami. Gecen senelerde oldugu gibi yine cok basarili sirketilerin ust duzey pazarlama, satis ve reklam yoneticilerin katilacagi bir kamp olucak. Katilmanizi tavsiye ederim ;)

KAMP05 ile ayrıntılı bilgi için: www.kamp05.com ’ a başvurabilirsiniz.
KAMP06 ile ayrıntılı bilgi için: www.kamp06.com ’ a başvurabilirsiniz.

anthony casso cesare
anthony casso cesare
Kaç para katılım:))

ma
ma
Katilim ucreti 150 YTL'dir. Katilimcilarin katilim ucretini odedikten sonra herhangi bir masraf yapmalari beklenmemektedir. Etkinlik boyunca 4 gunluk konaklama, ulasim, yemek, kokteyl ve geziler tarafimizdan karsilanacaktir. Ayrica her katilimciya egitimleri takip etmelerini kolaylastiracak egitim paketleri verilecektir.

themun
themun
yararlıymışş..

pin
pin
Ben başvurdum .Teşekkürler ma bu arada. CV hazırlaması ne zormuş yaa.:))2 saattir koçkariyerde cv hazırlıyorum.

ma
ma
Bu arada arkadaslar sadece 3. ve 4. siniflarin basvurulari gecerli. 1.,2. ve mezunlarin basvurulari degerlendirmeye alinmiyor.

i-cha
i-cha
walla takdir ettim.. bugün her yerde el ilanları ve afişlerini inceledikten sonra... just marketing'07 ve de kamp'07 den birine gidebilecek olsam hangisini seçerdim die düşündüm... Gönlüm justtan yana olsa da... Böyle güzel bir iş çıkarmak için çabalayan tüm arkadaşlara saygılarımı sunuyorum!!! :)

kretzsche
kretzsche
keşke aktivite kısmına açsaydın katılanlar falan kendilerini eklerdi

mona roza
mona roza
geçen sen son 2 gün ordaydık ama katılamadık haliyle..sadece şu dağıtılan çikolata cips kahve paketlerinden almıştık..:)
~ 532 gün   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
:)kampüste marketing 2 ye bekleriz bizde.
~ 532 gün   mesajın adresini al  

bilukas
bilukas
çok güzel bi etkinlik ama
öğrenci hali param yok :D
~ 531 gün   mesajın adresini al  

mrv
mrv
gecen yılki organizasyonda görev aldım. bu senekine de yurtdışında olmamadan dolayı katılamıyorum fakat biliyorum ki yine hem zevkli hem de egitici bir aktivite olucak. katilmanizi tavsiye ederim arkadaslar...
~ 531 gün   mesajın adresini al  

bilukas
bilukas
herşey ist da oluoo :S
~ 530 gün   mesajın adresini al  

calamity
calamity
Basvurularin kapanmasina 3 gun kaldi arkadaslar. Secimler yapilicak hemen, 8 gun sonra da kamp basliycak. Yine gecen senelerde ki gibi hem eglenceli hem de egitici bir kamp olucak. Elimizden gelenin en iyisini yapicaz tabi ki de yine kampcilara sunmak icin. Surprizler olucak :). Herkes mutlaka basvursun.
~ 526 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008