ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İstanbul Barosu Hukuka Aykırılıkları İzlem Komisyonu tarafından düzenlenen panelde Türk Ceza Kanununun 301. maddesi ele alınacak.
18 Mart Pazar günü saat 10.00 – 18.00 arasında Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesinde yapılacak paneli İstanbul Barosu Başkanı Av. Kazım Kolcuoğlu bir konuşmayla açacak.
Panelde, Prof. Dr. Süheyl Batum, Terör Uzmanı Ercan Çitlioğlu, Doç. Dr. Adem Sözüer, Doç. Dr. Caner Yenidünya, Doç. Dr. Fatih Mahmutoğlu, Doç. Dr. Korkud Kanadoğlu ve Av. Zeki Yıldan 301. maddeyi çeşitli yönleriyle ele alacaklar.
Konuyla ilgilenen arkadaşlar hukukçu olsun olmasınlar mutlaka katılsınlar isterim... Bende işallah gidicem:))
Katılım büyük ihtimalle ücretsiz (yüzde 99,9)
15 Mart 2007 10:30
por una cabeza tango
301. madde??içeriğini ne?
15 Mart 2007 15:50
luca leotardo
Türklüğü, Cumhuriyeti, Devletin kurum ve organlarını aşağılama
Madde 301 - (1) Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini alenen aşağılayan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini, Devletin yargı organlarını, askerî veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Türklüğü aşağılamanın yabancı bir ülkede bir Türk vatandaşı tarafından işlenmesi hâlinde, verilecek ceza üçte bir oranında artırılır.
(4) Eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamaları suç oluşturmaz.
15 Mart 2007 15:53
atalay
bende gelmek isterdim..
15 Mart 2007 15:56
luca leotardo
Söyle canım içinde kalmasın:)
15 Mart 2007 15:56
chi sj
@pyjamus
pazarları yarışma grubuyla buluşuyom biliosun yoksa gelirdim:S
bir kıyak geç bu tip düşünceler de var de bnm adıma hiç katılmasan da:)
zaten birileri mutlaka ona yakın bişeyler söyler..anlatırsın bana artık:)
15 Mart 2007 16:00
luca leotardo
@lerneth
peki sen bilirsin...
Mümkün olursa söz alırım ama genellikle bende hocalarla, katılımcılarla aynı görüşte oluyorum.
Daha evvel de kaıtlmıştım bu tarz 301 ile ilgili bir konferansa hiç bir farklı söz ya da senin görüşüne yakın görüş duyulmamıştı:)
15 Mart 2007 16:02
luca leotardo
15 Mart 2007 16:03
chi sj
o zaman sığ bir tartışma platformu olduğunu düşündürürsün bana..301i onaylayanlar,olması gerektiğini düşünenler,uygulamasında hatalara meyil veren bir kanun olmadığını savunanlar kendi aralarında toplanıp ne konuşuyorlar?
15 Mart 2007 16:04
luca leotardo
Emin ol ben ne söylüyorsam aynısını:)) defalarca:D
Ama belki bu sefer farklı olur...
15 Mart 2007 16:06
chi sj
aksi görüş konuşulmadan aksi görüşü savunanlara panelde yer verilmeden oraya katılacak insanlara ne vermeyi amaçlıyor bu toplantı?
15 Mart 2007 16:09
luca leotardo
Aynı konuda daha çok bilgi:) Belki de katılanlar arasında farklı bakış açısı sunanlar olur katılmadan bilemem:S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10146
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.