| |
soulreaver
|
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
bonaventure
|
tribün tezahuratlarıyla başbakan orgazm oluyor. 3-5 tane velet kendilerine anı yapmış çok mu?
|
|
2 ~ 543 gün
|
|
| |
manas
|
manas demis ki:
bu bir rezillik.. bu bir çirkeflik...bu türkiye neden üçüncü dünya ülkeleriyle aynıdırın cevabı.. bu asalaklar yüzünden türkiyenin bir yerlere gelmesi çok zor. bu eğitimden nasibini almamış afedersiniz sıpalar ve bunları yetiştiren sıpaların büyükleri. hadi bu gerizekalılar sıpa daha ufak peki bunların büyüklerine ne demeli. peydahlayıp ortalığa salanlara...
suç belki de en az bu sıpalarda peki onları yetiştiren büyük eşekler nerde onlar neden yok bu vidyoda keşke onları da görebilseymişiz...
|
başka bir forumda demişim buna da uymuş cuk oturmuş...
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
cereyan
|
rezil herifler o adamcagizin yerinde babalari olsa ne olurdu bakalim....
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
por una cabeza tango
|
eğitim şart
her okula sert bi müdür muavini de şart
olcaktı bizim Ablüdaziz ya da Fatli hoca gibi birileri o okulda,oluyo muydu bakalım öyle bişey.
okulda dayak yasak belki ama dinsizin hakkından imansız gelir söylemi geliyo burda da aklıma..
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
succubus
|
bu çobukları böyle yetiştiren aileler nasıl insanlar ya da insan mı merka ediyorum..bu ne terbiyesizliktir anlaşılılr gibi değil...hocayla eğlenilir ama bir terbiye sınırı vardır bu ne ya???
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
luca leotardo
|
Hzırlıktan Lise sona kahramanmaraşta Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde okudum. Babam yarbay dı o dönemde ve bana ben senin hocalarınla görüşmeye gittiğimde hocaların oturmadan oturmam, içeri başka bir hocan girdiğinde ayağa kalkarım, çok saygı duyuyorum, sende öyle olmalısın diye öğüt vermişti.
Hocayla, öğretmenle dalga geçmek kimseye bir yarar sağlamaz...
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
banshee
|
Dayak cennetten çıkmadır, diye boşuna dememişler. Kötekle terbiye de en iyi terbiye usulüdür. Haksız mıyım ?
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
öcüüüüü
|
walla bi öğretmen adayı olarak çok mutlu oldum bunları duyduğuma...
we maalesef ben videoyu izleyemıorum:S
pyjamus demis ki:
Hzırlıktan Lise sona kahramanmaraşta Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinde okudum. Babam yarbay dı o dönemde ve bana ben senin hocalarınla görüşmeye gittiğimde hocaların oturmadan oturmam, içeri başka bir hocan girdiğinde ayağa kalkarım, çok saygı duyuyorum, sende öyle olmalısın diye öğüt vermişti.
Hocayla, öğretmenle dalga geçmek kimseye bir yarar sağlamaz...
|
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
zülbiye
|
eğitim şart dicem bende ama yok eğitim falan fazla bunnara deiştirdm fikrimi..
dayak şart!
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
zebra finch
|
Yazık çok yazıkk yeni nesillll nereye gidiyor...
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
sine qua non!
|
böyle gerizekalı insanlarla aynı ülkede olduğum için utanıyorummmm! ! !
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
hangı yasta olursa olsun eğlence ile terbiye arasındakı ınce cızgıyı bazı ınsanlar farkedemıyor malesef.
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
megalomannn
|
|
|
~ 543 gün
|
|
| |
öcüüüüü
|
izleyebildim videoyu.yalnız şöyle bi durum war yanılmıosam eğer bunlara yapılabıldığıne göre öğretmen onlara bu kadar samımıyeti wermiştir buna samımıyet denırse tabı...
|
|
~ 543 gün
|
|
| |