| |
babyjane
|
normalde çok sıradan hatta bazı res,mlerde berbat çıkan insanlar nasıl oluyor da zümrüt'te ( istanbul'da muhtelif şubeleri olan bir fotoğraf stüdyosu ) çekilen resimlerde birer fotomodel gibi çıkıyorlar bu işin sırrı nedir ben çözemedim...
her fotoğrafçıda bilgisayar programları kullanılıyor fakat ordaki resimler gibi olmuyor yahu ...
gerçi son zamanlarda kaliteyi düşürdüler diye duydum..
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
themun
|
çok basit photoshop cs2 maymunu bile insana çevirir..
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
tbc
|
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
süper başlık.. hastasıyım ben o fotografların.. hele elleri çenenin altına koyup çektirenler favorim :D
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
zebane_notudue
|
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
themun
|
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
abbas
|
mesela ben (H)
küçük bir kız çocuğu demis ki:
süper başlık.. hastasıyım ben o fotografların.. hele elleri çenenin altına koyup çektirenler favorim :D
|
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
chocolate
|
lisedeyken yıllık fotomu orda çektirmiştim :D hey gidi günler be...
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
abbas
|
7 farkı mı bulacağız ? :)
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
themun
|
oyun oynamak istiosan bul benim için sorun deil..
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
abbas
|
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
themun
|
vandetta izledim süper film..:)
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
hırpık
|
ben öyle bi fotoğraf hatırlıyorum ama zümrüt'te değil canlı canlı shadow'da çekilmişinden.. :)
küçük bir kız çocuğu demis ki:
hele elleri çenenin altına koyup çektirenler favorim :D
|
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
banshee
|
Taksim'deki Zümrüt'de şipşakçı çocuk zorla fotoğraf çekiyor. Eller illa çenenin altında olacak. Ben kavga ettim. Çekmem kardeşim, diğer pozlara da para vermem, dedim. Çekemedi.
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
babyjane
|
ya bilgisayar programlarıyla yapıldığının ben de farkındayım :D benim söylemek istediğim ayrı bir hava oluyor o fotoğraflarda ya sıradan bir yerdeki gibi değil yani bence her insanın hayatında bir kere gidip orada fotoğraf çektirmesi gerekiyor öz güven depoluyorsun...
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
babyjane
|
bağdat caddesindeki stüdyoda keltoş bi abi vardı abuk subuk espriler yapıyordu sinirden gülüyorsun çatır çatır çekiyor o da o sırada ben mesela acayip stress olurum foto çektirirken çok güzel olmuştu anlamadan birşey hemen bitmişti stresli iş...
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
birde meshur foto naci vardır ((:
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
bı de hayat var.. orda da baya bı deısık cıkıoo ınsan.. bu ben mıyım falan oluoo :D
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
ben öyle bi fotoğraf hatırlıyorum ama zümrüt'te değil canlı canlı shadow'da çekilmişinden.. :)
süper değil miydi =)
|
|
~ 526 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
ama zümrüt artık isim olmuş.. eller çenenin altında ya da şekilbir fotograf gördüğümde benim ilk tepkim "aaa Zümrüt tarzı" demek oluyo.. bu da bi başarı mıdır bilinmez..
|
|
~ 526 gün
|
|
| |