ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
Amatör müzik yarışmaları
kasdav yarisma muzik rock
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

gsound
gsound
arkadaşlar çok önemli bi konu üzerinde durmak istiyorum.. türkiyede inanılmaz yetenekler ve inanılmaz güzel gruplar var.. ister rock olsun ister hiphop, funk, rap olsun bissürü kişi/gruplar hakketmediği yerlerde sürünüyorlar.. kendilerini dinletmek için, kayıt yapmak, konser vermek için herşeyi veriyorlar.. tamam bu bütün dünyada var ama türkiyede hele büyükşehirlerde sanki biraz daha fazla.. küçükşehirlerdeki gruplar için hiç konuyu açmak istemiyorum çünkü onlar çok daha kısıtlı imkanlar altında çalışlıyor ve onlar adına üzülüyorum..

şimdi neyse konu şuki, artık umut veren yarışmalar karşımıza çıkıveriyor, yok neymiş 1.albüm 2.amerikada konser filan falan.. her müzisyen veya dinleyici ister istemez bi heycanlanıyor, acaba önümüz açılabilirmi? veya nebileyim yeni gruplar'ı merak edip, acaba beni etkileyecek başka müzikler karşıma çıkacakmı diye..

sonucumu merak ediyorsunuz? 1.kim? hakkediyormu? iyi olabilir ama kat kat daha iyi olanlar'ı neyapıyorlar? kendi grubum için konuşmuyorum ama okadar çok sağlam şarkılara üzülüyorumki!! hadi benim müzik zevkim diyecegim ama müzik bas bariz ortada, kalite bas bariz ortada.. o yüzden bu haksızlığı bi türlü yediremiyorum.. yok bazıları kendine oy atıyor, yok bazıların şu bu tanıdığı.. açıkcası çok sıkıldım!!!

bide kötü yanı şuki gruplara ister istemez kötü bi referans oluyor.. neymiş şu grup şu yarışmada ilk 100, ilk 10, ilk 5'e bile girememiş!..

neyse çok doluyum!! susayım artık!!
~ 526 gün   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
nokiasupersound bu konuda diğerlerinden biraz ayrılıyor sanırım. çünkü kaydınızı internet üzerinde isteyen herkes dinleyebiliyor. bu da grupların kamuoyuna açılması için büyük bir şans. en azından Nokia gibi büyük bir şirketin sponsorluğu var ve bu bile müzik piyasasının ilgisini çekiyor olmalı.

gsound
gsound
abi inan bana nokia'da aynı!.. ilk 10'na kadar sırf maillerden alınan oy'lar finale götürüyor.. millet arkadaşlarına atıyor oyu, kendine atıyor oyu.. böyle işte!

hakan dinçer
hakan dinçer
ben lisedeyken okul şenliklerinde,belediyenin düzenlediği zımbırtılarda çıkan 3 tane falan grup vardı..konser sayısının falan az olması zaten ayrı kötü bi olay,bunlara çıkabilen grupların da az olması daha kötü bi olay..malum,büyük şehirlerde bilmemne rock partisi onun bunun festivali derken iyi yada kötü bi çok grup kendi çevresinde dinlenebiliyo.ama gene de gereken düzeye ulaşmıyo grupların yetenek,müzik seviyesi..
benim başıma gelen bi olay;dokuz eylül üniversitesinin geçen yılki şenliğine başvuran biçok iyi grup,daha kötü grupların müzik kulübünün yönetim kurulunda tanıdıkları olduklarından dolayı sahneye çıkamadı..hatta "bunlar iyiymiş" dedirten bi tane grup oldu..önceki sene yapılan şenlikteyse müzik kulübünün başkanının telefonda arkadaşına ettiği cümle şu oldu;"olm,konse var yarın saat 3te burda ol..bizim okuldan 2-3 eleman var onlarla çalıcaksın" bu nedir böyle ya :S

zaten şarkı yarışmaları falan apayrı bi bombadır,düzenlenen barın sahibini,organizatörü kim tanıyosa onlar giriyo ilk 3'e ilk 5'e..objektif olmak gerek artık ama kim olucak onu bilmiyorum...

atalay
atalay
grubumuzla radyo dye katıldık. radyo de beste yarışmasının diğer yarışmalara göre daha adil olduğunu düşünüyoruz, ilk 10 a kadar elemeyi jüri yapıyor çünkü..

gsound
gsound

atalay demis ki:

grubumuzla radyo dye katıldık. radyo de beste yarışmasının diğer yarışmalara göre daha adil olduğunu düşünüyoruz, ilk 10 a kadar elemeyijüri yapıyor çünkü..

abi jack daniel's dede ilk 10'na kadar jüri olacaktı.. bi baktık bütün arkadşlar elenmiş çıkanlar colukcocuk.. ee noldu? ben inanmıyorum radyod adil davranagına acıkcası..

ufoozgur
ufoozgur
haklısın zaten de demek istediğim başka müzik yarışmalarında şarkılarını dinlemeleri için özel bi çaba sarfetmeleri gerek dinleyicilerin. nokia nın avantajı internet üzerinde olması ve dileyen herkesin girip dinleyebiliyor olması. yoksa finale kalmak aynı dediğin gibi yaparsan mümkün oluo.

gsound demis ki:

abi inan bana nokia'da aynı!.. ilk 10'na kadar sırf maillerden alınan oy'lar finale götürüyor.. millet arkadaşlarına atıyor oyu, kendine atıyor oyu.. böyle işte!

~ 525 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008