| |
fransua
|
arkadaslar msne sifremle giriyorum sifre yanlis diyor diger gizli sorunun cevabinida hatirlamiyorum alternatif mailimde yok kayit ederken yazmadim.
Lutfen yardimci olun ben ne yaptim simdi sucum gunahim nedir :) para bile veririm ozelden yardimci olursaniz cok sevinirim.
(Girdiginiz windows live ID var olmadigindan veya yanlis oldugundan Windos live msn oturumu acamadi parolanizi unuttusaniz asagi tiklayin hata kodu :80048828
bitkisel hayata girdim.Bilen biri cikar ins. Aticam asagi kendimi :)
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
soulreaver
|
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
hacklenmişsin...
maillerine baktın ve bir arkadaşından yada başka birinden gelen maili açtın sonra maildeki linke tıkladın ve de hacklendin..
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
fanfan
|
bazen oluyo o ben de hack sandım değil bi gün sonra yeniden girmeyi dene.
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
yerı geldıgı ıcın soyluyorum zaten bilinen şeyler,maıllerınızın gızlı soru cevabını harf ve sayı kombınasyonu seklınde yapınız,msn den emın olmadıgınız kısılerden dosya almayınız(resım ve muzık dosyaları da dahil)alınabılecek ıyı derecede bır onlem almıs olursunuz.
|
|
1 ~ 544 gün
|
|
| |
fransua
|
gerekirse tum parami vericem alicam geri off:(( Gelde icme
daha online olan olmamis ama 1 gun gecti aradan
En son okuldan kendime mail yolladim eve geldim acilmadi 3 saat arada galiba hacklenmisim.1-2 gun icinde ins acilir
Hotmaile yollasam bu mail ile konustugum sohbet dosyalarini yollasam bu mail bnm desem 3 yildir ben kullaniyorum desem ip dende test etse filn
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
porcelain babé
|
bnm de adres hacklendi bakalm bnde uyguladm bunu cvp gelmiyo ama sanırm
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
altuğcum dün biri senin msninden girdi bu msn hacklenmiştir gibi bişi yazıodu bende neden arkadaşımın msnini hacklediniz dediimde ben altuu bi ark öle yaz dedi die yazdım dedi :S :S bende cidden sen sanmıştım...
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
soulreaver
|
*Önemli Hatırlatma...*
2. Mail Adresinize bir parola sıfırlama e-postası yollayın!
Mail geldiğinde parola sıfırlama linkini kopyalayın ve bir yere kaydedin.
Kopyalarken ; Tıklamadan Direk Mouse İle Seçerek Linki Kaydedin...
Hotmail hesabınız hacklendiği zaman o linke tıklayın ve posta adresinizi yazın size eski şifreyi sormadan direk yeni şifreyi iki kere yazın diyecektir.
Sizde yazın ve DİKKAT:
Her parola sıfırlama linki bir kere kullanılabilir!
Hesabınız Çalındığını Fark Ettiğiniz An Yeni Şifrenizle Tekrar Hesabınıza Girebilrsiniz...
|
|
1 ~ 544 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
maillerinize gelen linkleri kimden gelirse gelsin direk açmayın..kopyala yapıştır yapın çoğunlukla öyle çalıyorlar..bugün 3 arkadaşım da aynı şekilde kaybetti mailini bana da geldi aynı mail hatta Türklükle ilgili bir maildi..
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
benım 4 adresım hacklendıı karsındakını hackleyemedıın surece adresı gerı alamıosunn :(
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
mojo child
|
benimki nedense bi sorun olmustu sifrede yanlsi girme sonucu bloklandi
yer olarak usa gosteriliyodu zaten
adamlarla maillestim 2 3 kez sonra istedgim bi maile sifirlama sifresi gonderdiler
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
fransua
|
maili yolladim ne kadar zaman icinde geri doner ins hemen donerler
|
|
~ 544 gün
|
|
| |
soulreaver
|
|
|
1 ~ 544 gün
|
|
| |
aslan67
|
soulreaver'ın parola sıfırlama hakkında yazdıklarını denersen geri alırsın hesabını kanımca..
bana da olmuştu geçen ay sıfırladım,hayata yeniden başladım:)
|
|
~ 544 gün
|
|
| |