ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Okulumuzda bir adet olmak üzere bir yarışma düzenleniyor. Ama olay şu mühendislik Bahçeşehirde yarışma Beşiktaşta nasıl oluyo abi oluyo işte... Hayatımızı değiştiren üniversite...
adresinden ulaşabilirsin istediğin bilgiye... Ama okul içi bir yarışma...
13 Ekim 2005 01:09
kretzsche
yok ben de arada sizin okula geliyorum takılmaya.. böyle robotlar falan yarışıyosa izlemeye gelirim :)
13 Ekim 2005 02:40
sod
walla gelip izlemek serbest galiba ama ben o kadar umutlu değilim sizin okuldalki gibi düzgün bir laboratuvarımız yok. Sizinkiler çooook güsel en azından ben öyle biliyorum.
13 Ekim 2005 12:21
sod
bugün tarışma bitti arkadaşlar. güzel bir yarışma oldu açıkçası. Biz çooook eğlendik. Seneye tekrarı olacak görüşürüz orda umarım...
18 Ekim 2005 22:28
sod
walla bildiğim bir olay yarışmanın bahçeşehir kampüsünde de yapılacak olması yaw... ama ne zamana belli değil...
21 Ekim 2005 21:42
sod
bende bekliyorum walla ama daha çooooooooooook bekleyecez gibi...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/101
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!