erasmus seçimleri yapıldıktan sonra,(bizim okulda baya bir erken yapıldı diğer okullara nazaran)biz kendi koordinatörlerimizle karşı okula mail attık(learning agreement ve application formlarını vs yollasınlar diye) uzun bir süre sallamadılar cvp falan gelmedi.sonra bizim okulun ab ofisi kazanan erasmus öğrencilerinin gidecekleri okula resmi yazılar yolladılar (şu öğrenci şu dönemde yapılan erasmus seçiminde okulunuza gitmeye hak kazanmıştır vs şeklinde) ancak ondan sonra cvp geldi karşı taraftan ve kendileri okulun broşürlerini formlarını vs herşeyini yolladılar.ama işte okuldan okula formları doldurup yollama tarihleri değişebiliyor.(bu arada benim de yolladığım learning agreement vs -posta kanalıyla da istiyorlardı ayriyeten-faksı pek sallamadılar-henüz imzalanıp geri gelmedi ve kısıtlı bir sürem var yaklaşık 10-15 gün kadar)
peterpanic demis ki:
bizde de pek bi ilgisizler..neler lazım hangi belgeler bilen varsa bi yardımcı olsa
8 Mayıs 2007 20:41
eterlielbisemudguard
ya sen en azından yollayıp baslamıssın ben de o da yok sağolsun korrdinatörüm bugün aksam saat 4 gibi odasını basmayı düşündüğüm bayan kendileri... offf offff
9 Mayıs 2007 12:47
gaea
arkadaşlar en azından gideceğiniz üniversitenin sitesini inceleyip öğrenin yoksa kendiniz bağlantıya geçip ne gerektiğini sorun. beklemek işe yaramıyor çünkü. göz korkutmak gibi olmasın ama deadline lar geçerse gitme şansınız kalmayabilir... roma la sapienzaya giden varsa yardımcı olabilirim belgeler hakkında..
10 Mayıs 2007 23:36
oshey
ya bi eczacılıkfakultesı olan unı soyleyın bana lutfen arkadaslar..macarıstan cek cum. hollanda.belcııka..bı yardım elı uzatın ya:(:(
12 Mayıs 2007 14:00
eterlielbisemudguard
walla sana sunu söyliyim cabuk arastır benim bi arkadasımı dersler uymuyo diye deadline a 15 gün kala geri cevirip jkabul etmed,iler yahu
13 Mayıs 2007 14:40
mattovero
merhaba bende seneye bir dönemliğine macaristanın pecs kentindeki universty of pecs okuyacam inşallah..onun öncesinde de dil kusuna katılmak istiyorum.işte bu konular hakkında detaylı bilgileri olanlar paylaşabilirlerse sevinirim.o bir sürü form için yapılması gerekenleri sırayla anlatan biri çıkarsa çok makbule geçecektir.şimdiden teşekkürler ilgilenen arkadaşlara
14 Mayıs 2007 01:47
nebİlee
ya hiçç erasmus için kabul edildiğin üni.den, kendini tanıtan bir motivation letter istenen oldumu? olduysa bana yollasa ya, çok faydalı olacak, çok sevinirim..
14 Mayıs 2007 22:31
eterlielbisemudguard
o ne yahu hiç bir yerde istemiyolar bugün ilk oryantasyon vardı kimse böyle bişeyden bahsetmedi en fazla bazı üniler özellikle güzel sanatlarla iligli olnlar portfolyo istiyolarmıs onlarında hakkı...
14 Mayıs 2007 22:39
nemesismls
o ne ya hakikaten? motivation letter falan? ilk defa duydum valla komik geldi bi an:P hangi ülke istiyor onu?
some marshmelow demis ki:
ya hiçç erasmus için kabul edildiğin üni.den, kendini tanıtan bir motivation letter istenen oldumu? olduysa bana yollasa ya, çok faydalı olacak, çok sevinirim..
14 Mayıs 2007 22:43
nebİlee
amsterdam a gitcem seneye... hogescholl van amsterdam :S walla koordinatörümüz cv mizi ve yanında, motivation letter olarak adlandırılan mektubu istedi. bu mektupta; neden oraya gitmek istiyoruz, amacımız ne, orada neler yapmayı planlıyoruz akademik acıdan....vss yazmamızı istedi.. sizce ne yazim??
14 Mayıs 2007 22:51
nebİlee
walla ben beslenme ve diyetetik te okuyorum su an,,,ve onu ne amaçla istediler bilmiyorum yani:S
14 Mayıs 2007 22:54
nemesismls
heee tamam şimdi anladım... ona benzer bişey daha başvuruların başında bizim okulun istediği (ab ofisin) erasmus başvurusu için gerekli evraklar prosedürünün içinde vardı ama karşı taraf istemedi onu bizden
some marshmelow demis ki:
walla ben beslenme ve diyetetik te okuyorum su an,,,ve onu ne amaçla istediler bilmiyorum yani:S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10095
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.