o ne ya hakikaten? motivation letter falan? ilk defa duydum valla komik geldi bi an:P hangi ülke istiyor onu?
some marshmelow demis ki:
ya hiçç erasmus için kabul edildiğin üni.den, kendini tanıtan bir motivation letter istenen oldumu? olduysa bana yollasa ya, çok faydalı olacak, çok sevinirim..
14 Mayıs 2007 22:43
nebİlee
amsterdam a gitcem seneye... hogescholl van amsterdam :S walla koordinatörümüz cv mizi ve yanında, motivation letter olarak adlandırılan mektubu istedi. bu mektupta; neden oraya gitmek istiyoruz, amacımız ne, orada neler yapmayı planlıyoruz akademik acıdan....vss yazmamızı istedi.. sizce ne yazim??
14 Mayıs 2007 22:51
nebİlee
walla ben beslenme ve diyetetik te okuyorum su an,,,ve onu ne amaçla istediler bilmiyorum yani:S
14 Mayıs 2007 22:54
nemesismls
heee tamam şimdi anladım... ona benzer bişey daha başvuruların başında bizim okulun istediği (ab ofisin) erasmus başvurusu için gerekli evraklar prosedürünün içinde vardı ama karşı taraf istemedi onu bizden
some marshmelow demis ki:
walla ben beslenme ve diyetetik te okuyorum su an,,,ve onu ne amaçla istediler bilmiyorum yani:S
14 Mayıs 2007 23:10
metaligram
Ben de geçen hafta yolladım belgeleri.Application formlar v.s yolladıktan sonra learning aggreement istediler onu da yolladık şimdilerde acception bekliyoruz.Gideceğim okulun koordinatörüne deadline ne zaman die mail attım kafana göre takıl dedi yaa.Ne kadar sorumlu koordinatörler var...neyse
15 Mayıs 2007 12:09 ~ 15 Mayıs 2007 12:10
j0ker
erasmus sınavı ile iki arkadaş çek cumhuriyetini kazandık evrakları toplama derdi yok learning yok application form günlerdir uğraşıyoruz finallere denk gelmesi ayrı bi şanssızlık oldu karşı tarafada 2 kez mail attım ama ikisindede cevap atmadılar ya ne dertli iştir bu böyle:(
15 Mayıs 2007 12:58
02
yok mu ispanya?
15 Mayıs 2007 17:19
nebİlee
üniversite farklı ama seneye 2. dönem bende hollandadayım,,, amsterdam da :))
pilar demis ki:
hague univesity -hollanda. giden varmı?
15 Mayıs 2007 17:50
zero_blood
yaw Almanya yolcusu yok mu hiç :S technische univesitat darmstadt adı da kendi de güzel :P
15 Mayıs 2007 20:32
wampirabbit
ben de politecnico di milano'ya gidicem bahar döneminde, kimler geliyo?
16 Mayıs 2007 00:15
nemesismls
learning agreement ın imzalanıp geldi dediler sevgili ab ofisimden dün,bugün aradım yok öyle birşey sanırım kaybettik belgeyi dediler komik demi....:((
16 Mayıs 2007 21:13
eterlielbisemudguard
application formumu bile fakslamadım daha ne olucak bi düşüncesi olan var mı? koordinatörüm bekleyin ben fAKSLICAM DEDİ ALDI VE CEKTİ GİTTİ SANKİ UZAK DİYARLARA...
17 Mayıs 2007 10:17
8942132137
Almanya , Wiesbaden
gidecek gitmis olan var mı
?
18 Mayıs 2007 01:19
pegasus123
Ben İtalya 'Da Bologna Üniversitesine kabul edildim.Bundan sonra ne yapmam gerekiyo??Tıp fakültesinin web sitesi italyanca hiçbişey anlamıyorum:(
18 Mayıs 2007 12:43
priene
bence sen kendin faxlasaydın,benden tavsiye tüm belgelerinle bizzat kendin uğraş, koordinatöre falan güvenme, kimse kimsenin işini yapmıyor bu devirde.. ben koordinatörümün feci ilgisiz olduğunu anladığımda herşeyime kendim koşturdum ve şuan acceptanceım bile geldi...
mudguard demis ki:
application formumu bile fakslamadım daha ne olucak bi düşüncesi olan var mı? koordinatörüm bekleyin ben fAKSLICAM DEDİ ALDI VE CEKTİ GİTTİ SANKİ UZAK DİYARLARA...
(1) 18 Mayıs 2007 22:00
gaea
şöyle ki :venedikte bir üniversite hariç ingilizcesi olan herhangi bir italyan üniversitesi sitesi görmedim..olan da hemen yüzeysel yazıp geçiyor,asıl içerik yine italyanca. tavsiyem google'da english ekleyerek ara, ben denedim faydasını gördüm. sağolsun okul sonunda bi ingilizce mail attı da şifremizi fln öğrendik.. şimdi dersler güncel problem.. bir ders için 42 ects yazıyor kafayı yemek üzereyim.. :( final haftası geldi okul kapanacak hala ortada dersler yok.. uffff
pegasus123 demis ki:
Ben İtalya 'Da Bologna Üniversitesine kabul edildim.Bundan sonra ne yapmam gerekiyo??Tıp fakültesinin web sitesi italyanca hiçbişey anlamıyorum:(
19 Mayıs 2007 02:43
eterlielbisemudguard
ya haklısın galiba ama şöyle bişey var kadın yapıyo gecen cuma faksladık gözümün önünde yaptı pazarteside accomodationları ve bilgi formunu göndercez sanırım tam olarak 30 mayıs demişler o okulun sitesinde deadline için bende sonra iadeli taahhütlü göndericem
19 Mayıs 2007 15:09
triciptinus
TU-Darmstadt hakkinda sorularin warsa yardimci olabilirim.. ;)
zero_blood demis ki:
yaw Almanya yolcusu yok mu hiç :S technische univesitat darmstadt adı da kendi de güzel :P
19 Mayıs 2007 16:49
triciptinus
sanirimm sana da Wiesbaden hakkinda yardimci olabilirimm.. ;)
8942132137 demis ki:
Almanya , Wiesbaden
gidecek gitmis olan var mı
?
19 Mayıs 2007 16:51
metaligram
Ben de 2007-2008 güz dönemi için L'Aquila'ya kabul edildim.3-4 gün önce dış ilişkiler ofisten aradılar.Gidip faxın bir örneğini alıcakmışız.Yanlız bir duyum aldım özellikle italyaya gidicekleri ilgilendiren bişi.İzmir deki italyan konsolosluğuyla görüştüm gideceğiniz tarihten en erken 3 hafta önce gelip vize başvurusu yapabilirsniz dedi.Saçmalığa bak yaa.Başka bu konuda bilgisi olan war mı?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10095
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!