arkadaslar macaristan da miskolc universitesindeyim..su an budapestedeyim ve her sey super...dusunmeyin bile gelin derim..akliniza takian bisi olursa yazin lutfen gorusmek uzere...
24 Nisan 2007 23:34
cascadı
bu arada egitim dili ingilizce.
24 Nisan 2007 23:35
gail
selam bende 2007/2008 ilk dönem ispanyaya universidad publica de navarra ya gidiyorum sanırım marmara uni. dışında istanbulun da bu okulla anlaşması var,acaba hiç gidecek olan varmı?? yada tanıdığınız ispanyaya gitmiş olan varmı
26 Nisan 2007 18:57
nebİlee
ben varım....
enisc demis ki:
2007-2008 ilk donem hollanda groningen deyim. giden veya gidecek olan var mi hic?
27 Nisan 2007 00:06
eterlielbisemudguard
arkadaşlar seneye 2007-2008 öğretim yılı boyunca çek cumhuriyeti pardubice universty de olacağım başka kim var?
1 Mayıs 2007 10:35
esperanza
ben 2007 2008 ilk dönem warsowa üniversitesine gidicem. Daha önce gitmiş olan varsa allah rızası içinbeni bilgilendirsin: )
1 Mayıs 2007 13:37
pinar84
Selam Viorith,
Yunanistan hakkında hiç şüphen olmasın, mükemmel bir yer. İnsanlar çok dostcanlısı ve Türkleri çok seviyorlar. 2 kere gittim, yarın tekrar gidiyorum.Kaçırma derim.
2 Mayıs 2007 18:31
bridgitte
mudguard demis ki:
arkadaşlar seneye 2007-2008 öğretim yılı boyunca çek cumhuriyeti pardubice universty de olacağım başka kim var?
bende seneye 2007-2008 ilk dönemnde çek cumhuriyetinde pardubice university de oliciiimm, raslaşırız artık oryantasyonlarda,bilgi topluyorum geçen sene pardubice ye gidenlerden.....
5 Mayıs 2007 21:10
enedwaith
Ben Litvanyaya gidiyorum 10 ay için, Vilnius şehri. (Eylül-Temmuz)
6 Mayıs 2007 13:32
glhn
almanya marburg üniversitesine giden biri var mı ?
7 Mayıs 2007 10:29
nemesismls
learning agreement ,application formlarını falan doldurup yollayan var mı?benim gideceğim okul bana 3 hafta önce yolladı karşıdan formları,doldurup en geç bir haftaya bize hem faksla hem de posta kanalıyla yollayın dediler,ve yurt dahil diğer işlemler için birkaç hafta sürem var sadece,lakin 2 hafta oldu hala cvp yok learning agreement dan falan(yani karşı taraftan imzalanıp gelmesi lazımmış bize galiba ancak o zaman acceptance yollayacaklarmış duyumlarıma göre,aslında acceptance için acele ettiğim falan yok nasıl olsa vize randevusu nerden baksan temmuzdan aşağıya vermezler ama işte ne mail lere cvp veriyorlar nerde bizim formlar diyince ne de sallıyorlar:(
7 Mayıs 2007 21:29
eterlielbisemudguard
biz daha hiç bir işleme başlamadık bu konuda acaba geç mi kalıyoruz ne arkadaşlar kimler hangi işlemi yaptı merak ettim hemen gidip koordinatörüme sorucam söylerseniz sevinirim....
8 Mayıs 2007 10:42
eterlielbisemudguard
ya ama bizim koordinatörümüz iyi çalışmıyo sanırım çünkü ben nereye gideceğime üç hafta önce karar verdim ama hala hiç bir işleme baslamadım ben mail bekleyin demekten baska yaptığı bişey yok açıkçası nefret ettim eğer çek e gidipte ilk bastan itibaren yaptığı evrakları hatırlıyosa bana mesaj gönderebilirmi?
8 Mayıs 2007 19:00
peterpanic
bizde de pek bi ilgisizler..neler lazım hangi belgeler bilen varsa bi yardımcı olsa
8 Mayıs 2007 19:39
nemesismls
erasmus seçimleri yapıldıktan sonra,(bizim okulda baya bir erken yapıldı diğer okullara nazaran)biz kendi koordinatörlerimizle karşı okula mail attık(learning agreement ve application formlarını vs yollasınlar diye) uzun bir süre sallamadılar cvp falan gelmedi.sonra bizim okulun ab ofisi kazanan erasmus öğrencilerinin gidecekleri okula resmi yazılar yolladılar (şu öğrenci şu dönemde yapılan erasmus seçiminde okulunuza gitmeye hak kazanmıştır vs şeklinde) ancak ondan sonra cvp geldi karşı taraftan ve kendileri okulun broşürlerini formlarını vs herşeyini yolladılar.ama işte okuldan okula formları doldurup yollama tarihleri değişebiliyor.(bu arada benim de yolladığım learning agreement vs -posta kanalıyla da istiyorlardı ayriyeten-faksı pek sallamadılar-henüz imzalanıp geri gelmedi ve kısıtlı bir sürem var yaklaşık 10-15 gün kadar)
peterpanic demis ki:
bizde de pek bi ilgisizler..neler lazım hangi belgeler bilen varsa bi yardımcı olsa
8 Mayıs 2007 20:41
eterlielbisemudguard
ya sen en azından yollayıp baslamıssın ben de o da yok sağolsun korrdinatörüm bugün aksam saat 4 gibi odasını basmayı düşündüğüm bayan kendileri... offf offff
9 Mayıs 2007 12:47
gaea
arkadaşlar en azından gideceğiniz üniversitenin sitesini inceleyip öğrenin yoksa kendiniz bağlantıya geçip ne gerektiğini sorun. beklemek işe yaramıyor çünkü. göz korkutmak gibi olmasın ama deadline lar geçerse gitme şansınız kalmayabilir... roma la sapienzaya giden varsa yardımcı olabilirim belgeler hakkında..
10 Mayıs 2007 23:36
eterlielbisemudguard
walla sana sunu söyliyim cabuk arastır benim bi arkadasımı dersler uymuyo diye deadline a 15 gün kala geri cevirip jkabul etmed,iler yahu
13 Mayıs 2007 14:40
nebİlee
ya hiçç erasmus için kabul edildiğin üni.den, kendini tanıtan bir motivation letter istenen oldumu? olduysa bana yollasa ya, çok faydalı olacak, çok sevinirim..
14 Mayıs 2007 22:31
eterlielbisemudguard
o ne yahu hiç bir yerde istemiyolar bugün ilk oryantasyon vardı kimse böyle bişeyden bahsetmedi en fazla bazı üniler özellikle güzel sanatlarla iligli olnlar portfolyo istiyolarmıs onlarında hakkı...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10095
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!