gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - erasmus2007/2008 dönemleri gidecekler
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 321 - 338
 Yazar: Mesaj:
mefil20
mefil20
http://www.amu.edu.pl/index-eng.php?linkid=1756

ben senn gidiceğin üniversitenin sitesinde araştırdım..bu linkten application formunu indirebilirsin
;)

act_a_fool demis ki:

Bu avrupadaki üniversitelerin application formlarının bulunduğu bir yer var mı acaba?
Bana Adam Miskiewicz Üniversitesinin application formu lazım da , ne kendi sitelerinde ne de başka bir yerde bulabildim .Pazartesine kadr doldurup göndermemiz istenildi ve acilen bulmamaız lazım..Yardımcı olanbilen olursa çok sevinirim !!!

7 Kasım 2007 17:38  mesajın adresini al  
act_a_fool
act_a_fool
Allah razı olsun :)
çok saolasın hocam yardımın için...tşekkürler;)

7 Kasım 2007 20:30  mesajın adresini al  
yagmurcini
yagmurcini

belçikada en çok geçerli olan dil fransizça ve flamança ama sana fransizça dilini seçmeni tavsiye ederim, fransizça dünya'da daha fazla kullanisli bi dil, flamança ança hollanta ve belçikada geçio oysaki fransizça kanada, afrika, belçika, fransa, falan filan iste :D ev konusunda biraz zorlanaçagin kesin, yurtlar'a yazilmiya bak, botanique çivarlarinda baya bulabilirsin, daha fazla bilgi istersen buralardayim, ve seni bruksel deki arkadaslarla konusmani sagliyabilirim
ivi demis ki:

Selam millet ,seneye ilk dönem Priene'yle brüksele gidiyoruz(!). Belçika da daha önce bulunan arkadaşlar oranın yaşam şartlarından bahsederse, en çok kullanılan dil konusunda bilgilendirirse sevinirim ve tabi verdikleri hibenin yeterli olup olmadığı,kalacak yer konusunda vb ....şimdiden teşekkürler..

7 Kasım 2007 21:10  mesajın adresini al  
eddie
eddie
merhaba arkadaşlar bahar döneminde macaristana gidiyorum bi aksilik çıkmazsa.gideceğim okul baja diye küçük bi yerde eötvös jozsef foiskola diye bir okul.eğer daha önce giden veya şu anda orda bulunan bi arkadaş varsa ya da en azından macaristanda olması yeterli budapeşte v.s iletişim kurmak isterim.herkese sorunsuz bol eğlenceli erasmuslar..:)

19 Kasım 2007 12:42  mesajın adresini al  
metaligram
metaligram
dun itibariyle venedik ve veronadan sonra italya finito.simdi barcelona paris ve amsterdam war sirada..italyaya gelicekler siesta saatlerinde ac kalabilirsiniz....

21 Kasım 2007 15:25  mesajın adresini al  
mefil20
mefil20
bugün itibariyle resmi olarak erasmus öğrencisi olmuş bulunuyorum

kabul belgemi gönderdiler...

heyecan ve korku artmaya başladı =)

26 Kasım 2007 22:31  mesajın adresini al  
nehir8696
nehir8696

aaa ne guzel ben budapestedeyim super bi secim olmus hic endiselnme budapeste cok mukemmel bi yer okadar duzenli ki hersey cok ii gidio burda ben su an eotvos lorand diger adi ile elte deyim ve cok memnunum halimden eger sormak istediklerin olursa yaz yine tamam
belki tek noktada sknti cekersin oda yemek macar mutfagi pek ii degil yani biz pek sevmedik ama umarim sen seversin
hoscakal...
basarilar

pessenger demis ki:

merhaba arkadaşlar bahar döneminde macaristana gidiyorum bi aksilik çıkmazsa.gideceğim okul baja diye küçük bi yerde eötvös jozsef foiskola diye bir okul.eğer daha önce giden veya şu anda orda bulunan bi arkadaş varsa ya da en azından macaristanda olması yeterli budapeşte v.s iletişim kurmak isterim.herkese sorunsuz bol eğlenceli erasmuslar..:)

27 Kasım 2007 19:25  mesajın adresini al  
eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard

bunların hiç birine gerek korkma heyecanlan ama korkulucak hiç bişi yok... bi kere okul varmı yokmu onu anlamıyosun... sen simdiden yeyerki paranı biriktir gezmek işte tek sorun olan konu bazen o olabiiyo... hibeler asla gezmeye yetmiyo... ve ben 2 dönem burdayım :S

mefil20 demis ki:

bugün itibariyle resmi olarak erasmus öğrencisi olmuş bulunuyorum

kabul belgemi gönderdiler...

heyecan ve korku artmaya başladı =)

28 Kasım 2007 19:31  mesajın adresini al  
grand
grand
:-)

30 Kasım 2007 02:17  mesajın adresini al  
mefil20
mefil20
arkadaşlar.. şu anda erasmus la almanyada olan bir arkadaş var mı?..
ben vize işlemlerine başlicam artık yardıma ihtiyacım var... =(

14 Aralık 2007 13:33  mesajın adresini al  
'ekaitz'
'ekaitz'
hay bee vizeye başvuramadım daha .. 1 inde gidecez litvanyaya şubatın :D ama ben daha vizeye başvuırmadım.. 14 ünde başvurcam 13 üne kadar finallerim var gidemiyoruım.. gerçi konsolosa mail attım 14 güne çıkar vizen merak etme dedi.. bakalım hayırllısı

3 Ocak 2008 13:53  mesajın adresini al  
penalog
penalog
3 gün sonra Eindhoven'a Fontys'e gidiyorum , Eindhoven da bulunan birileri varsa birkaç sorum olucak onlara:)

5 Şubat 2008 02:02 ~ 5 Şubat 2008 02:10  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
eindhoven küçükmüş biraz sanırım ama güzel diyorlar. . bir iki hafta içinde gezmeye gidicem sanırım

penalog demis ki:

3 gün sonra Eindhoven'a Fontys'e gidiyorum...

5 Şubat 2008 02:07  mesajın adresini al  
penalog
penalog
Evet aslında küçük bi kent, gideceğim uni saolsun dana kadar haritasını gönderdi :)

5 Şubat 2008 02:16  mesajın adresini al  
barbunya
barbunya
İsveç,Polonya ya da Romanya'ya gidenler var mı?

5 Şubat 2008 03:56  mesajın adresini al  
egeik
egeik
bari ye giden veya gidecek ark var mı?

27 Haziran 2008 02:27  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ilgililere bizim okul güz dönemi ek yerleştirme yapıcakmış 150 kişi, acık yer varmış. bizim okul dediğim odtü:)

27 Haziran 2008 08:22  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
ben interrail yaparken geçmiştim bari'den.
öyle bi turist olarak soracağın bişey varsa cevaplayabilirim :)

egeik demis ki:
bari ye giden veya gidecek ark var mı?

27 Haziran 2008 22:56  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 321 - 338
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008