ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > yurtdışı eğitim & erasmus exchange > erasmus2007/2008 dönemleri gidecekler
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  29  30  31  32  33  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

k...r
k...r
ispanya ya gidecek olup o taraf hakkında bilgi edincek varsa ulaşsın bana...kolay gelsin
20 Haziran 2007 11:11   mesajın adresini al  

roxelanne
roxelanne
slm...ben de çek cumhuriyetine gidiyourm ama ben silesian üniversitesindeyim.
20 Haziran 2007 18:52   mesajın adresini al  

roxelanne
roxelanne
he bu arada okula application ve accomadition formlarını hem posta hem de faks yolladık.kordinatöre mail de attım kaç kez hiiç ses çıkmıyo.acceptance da hala gelmedi ki vizeye başlayalım.çek vizesi hakkında bilgisi olan var mı.çok fazla belge istiyolarmış..
20 Haziran 2007 19:05   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®
ben de üniversitat zu köln'e gidiorum,
walla eglenceliymis,ama 2. donem.gdecek arkadaslarla tanisalim :))
20 Haziran 2007 20:34   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Hollanda ve Fransaya gidecek arkadaslar varsa, zevkle cevaplandirabilirim ogrenmek istediklerini
21 Haziran 2007 04:06   mesajın adresini al  

k...r
k...r
volkan hocam hollandaya gitme sinyalleri var .Koninklijke Militaire Academie, BREDA....hakkında bilgi veya yöresel bilgi...rica ederim.
21 Haziran 2007 10:51   mesajın adresini al  

elif*
elif*
Politecnico di Milano hakkında bilgisi olan varmı?? yada domus academy....cok acil..
21 Haziran 2007 11:58   mesajın adresini al  

j0ker
j0ker
bende önümüzdeki dönem Çek cumhuriyetine gidecem ya arkadaşlar bilginiz var mı acaba biz erasmus öğrencilerinin Hizmet(Gri) pasaport alma hakkımız var mı?bazı üniversitelerin verdiğini duydum çek cumhuriyeti shengen.e dahil olmadığı için lacivert pasaportla diğer ülkelere gitmek zor olacak gri pasaport ile vizesiz diğer ülkelere gidebilme hakkımız var ondan alabilme olanağımız varsa çok güzel olur
21 Haziran 2007 19:49   mesajın adresini al  

misscre
misscre
1.98 le ispanyada sınamalı olacağını öğrendiğim ve hiçç üzülmediğim, 1 yıl gibi kısa bir süre de olsa ohh kurtuldum 1 yıl kafam rahat dedirten insanlar var içinde.burda kendini prenses zannedenler bakalım orda kül kedisimi yoksa kraliçe mi olcaklar:D
21 Haziran 2007 22:57   mesajın adresini al  

aygu13
aygu13
eveeettt..şuan itibariyle kabul mektubumu da almış bulunmaktayım..şimdi yapılcak ilk şey vize için konsolosluğun kapısına dayanmak:):)
22 Haziran 2007 14:43   mesajın adresini al  

shadow_shooter
shadow_shooter
Ben de Finlandiya'ya gidiyorum arkadaşlar. Başka giden varsa irtibata geçelimmm.
22 Haziran 2007 17:35   mesajın adresini al  

selver
selver
ya baktim ama goremedim sanirim... erasmusla gidecek olup saglik sigortasi yaptiran var mi?? yada bu saglik sigortasiyla ilgili bilgisi olan birileri beni aydinlatabilir miii?
22 Haziran 2007 21:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  29  30  31  32  33  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 133 - 144

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009