gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - erasmus2007/2008 dönemleri gidecekler
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
nemesismls
nemesismls
erasmus 2007/2008 öğretim yılı yurtdışına gideceği kesinleşenler kimler? hangi ülkeler?hangi okullar? ve hangi dönemlerde gidiyoruz?

13 Mart 2007 15:19  mesajın adresini al  
nemesismls
nemesismls
ben 2007/2008 yani her 2 dönem italya dayım.universita' degli studi di cagliari,sardunya adası.daha önce oraya exchange olarak gitmiş olan var mı?

13 Mart 2007 15:22  mesajın adresini al  
*b*g*g*
*b*g*g*
aa bend eitalya belli oldu universita di catania :D ben de sicilay adasındayım yani eed bilen gören yaşayan bişiler anlatsa ne ii olur =)

14 Mart 2007 23:34  mesajın adresini al  
nemesismls
nemesismls
you tube da baya video var sicilyayla ilgili aslında:P ama şaka bi yana lehçe farkı var oralarda bildiğim kadarıyla 'sarduca' falan gibi,bazı yerlerinde hatta katalancaya benzer bi dil konuşuyorlarmış,telafuzlarında baya bi farklılık var:(hangi dönem güz döneminde mi gidiyosun?

14 Mart 2007 23:49  mesajın adresini al  
İmim
İmim
bahsettiginiz üniversiteye bi arkadasım gitti, siz mutlaka biliyosunuzdur o üniversitede egitim dili sadece italyanca. ama arkadasım ısrarla sormasına ragmen ingilizce mi italyanca mı diye, sevgili üniversitesi ingilizce oldugunu soylemis. o da o kadar masraf etti, gitti, sonuc geri dönüs oldu tabi, cünkü gidince ögrenmis italyanca egitim verildigini :)

1 defa alkışlanmış (1)  17 Mart 2007 11:59  mesajın adresini al  
priene
priene
ama artık herkes biliyor bunu... öyle deseler bile her üni. kendi dilliyle eğitim veriyor..bazen böyle aldatmacalar oluyor ama zaten tüm bunları göze alarak gitmek işin heyecanlı kısmı...

17 Mart 2007 15:29  mesajın adresini al  
kahve köpüğü
kahve köpüğü
ben dün başvurdum 1 hafta icinde belli olucak.. portekiz

18 Mart 2007 10:50  mesajın adresini al  
dea
dea
ben de universita di bologna'ya gidiyorum italya'da 2 dönem içinn

21 Mart 2007 15:42  mesajın adresini al  
plamedre
plamedre
Bizimde önümüzdeki iki hafta içinde belli olacak. Polonyaya gönderiyor bizim üniversite. Buradan polonyaya giden olacak mı acaba merak ediyorum?!

24 Mart 2007 12:36  mesajın adresini al  
canann
canann
2007-08 güz döneminde almanya worms a gidiyorum bn.var mı almanya yolcusu acaba??

27 Mart 2007 20:47  mesajın adresini al  
nemesismls
nemesismls
almanya worms a giden hacettepeden arkadaşlar var farklı farklı bölümlerden(hacettepe nin erasmus öğrencileri için kurduğu yahoogroup tan biliyorum) arada bir hatırlatıyorum ortakantin' e gelsinler diye:))baya worms yolcusu var yani bizim okuldan aslında

27 Mart 2007 23:07  mesajın adresini al  
sayuri
sayuri
2007/08 bahar dönemi napoli federico II ye gidecek olan yada şu anda orda olanlar war mı???? irtibata geçsek hiç fena olmazz hanii;)

27 Mart 2007 23:21  mesajın adresini al  
canann
canann
hacettepeden giden ögrencilerin yarısı almanyaya gidiyormus zaten dün itibariyle ögrendigim kadarıyla :)

nemesismls demis ki:

almanya worms a giden hacettepeden arkadaşlar var farklı farklı bölümlerden(hacettepe nin erasmus öğrencileri için kurduğu yahoogroup tan biliyorum) arada bir hatırlatıyorum ortakantin' e gelsinler diye:))baya worms yolcusu var yani bizim okuldan aslında

28 Mart 2007 13:45  mesajın adresini al  
bor
bor
fransa da orleans da erasmus kapsaminda 6 aylik bulunacagim. daha once fransa da kalanlarin goruslerini alabilir miyim.
tesekkurler.

30 Mart 2007 16:23  mesajın adresini al  
windowsmediaplayer
windowsmediaplayer
Slovenya yada Maribor'a giden,gitmiş olan,bilgisi olan bana özel mesajla ulaşırsa(acilen)sevinirim..

31 Mart 2007 00:07  mesajın adresini al  
priene
priene
belçika-brüksel hakkında (gitmiş/ gidecek) bilgisi olan arkadaşlar görüşlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

31 Mart 2007 11:54  mesajın adresini al  
nebİlee
nebİlee
bende 2008 ocak da amsterdam a gidiyorum.. :) hogeschool van amsterdam... bilgisi olanlar lütfen paylaşsın benimle :)

1 Nisan 2007 01:34  mesajın adresini al  
priene
priene
amsterdam ın çok pahalı olduğunu ve hollandanın dünyanın en güzel ülkelerinden biri kabul edildiğini,giden tüm arkadaşlarımın büyülendiğini biliyorum sadece ::))

1 Nisan 2007 13:08  mesajın adresini al  
nebİlee
nebİlee
çok saol paylaştığın için.. :)

priene demis ki:

amsterdam ın çok pahalı olduğunu ve hollandanın dünyanın en güzel ülkelerinden biri kabul edildiğini,giden tüm arkadaşlarımın büyülendiğini biliyorum sadece ::))

2 Nisan 2007 14:08  mesajın adresini al  
aygu13
aygu13
selam herkese,
ben de 2007-2008 ilk dönem budapeşteye gidiyorum..daha önce orada bulunan birileri varsa bi kaç bilgi yazabilirler mi acaba?
ayrıca macaristan ın diğer ülkelere çok zor vize verdiğin duydum hatta vermediğini..yani ben oraya gidince gezemicek miyim:( ayrıca shengen ülkesi olmadı mı macaristan?

3 Nisan 2007 02:30  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008