Neyse tek tabanca devam ederim bende :) Kalan sağlar bizimdir
6 Eylül 2008 23:15
kırmızıkalem
zaten eski sevgili adı üstünde eskidir kalbi paslanmıştr zamanla dökülür kanının pası parçalanır ölür ben ne uğraşıcam zamanla unuttkça brbrimizi o kadar öldrdkkü zaten herkesi dşündkçe düşmemek lazım. ama şöle braz daha dşünürsek:P :D şöle snir etmş olsa hadi etti böle çivili sopayı beynine geçirriiiriim sonra azına yüzüne vurup bayıltrım sonra ellerni azını ayaklarını bağlayıp sıcak suda kaynatırım ama tam ölmesin sonra etlerini böle kemiklerinden ayırırım yavaş yavaş:D:D:DD aa ben ruhum ..ruhum hasta olmuş benm
bi filimde görmiştüm ya bkaç filmden kestim kolaj bi canilik bu eheheh
kendimden korktm ama
6 Eylül 2008 23:17
antuan dragon
Biri polisi arasın aramızda Teksas katliamına aday biri var xD
kırmızıkalem demis ki: zaten eski sevgili adı üstünde eskidir kalbi paslanmıştr zamanla dökülür kanının pası parçalanır ölür ben ne uğraşıcam zamanla unuttkça brbrimizi o kadar öldrdkkü zaten herkesi dşündkçe düşmemek lazım. ama şöle braz daha dşünürsek:P :D şöle snir etmş olsa hadi etti böle çivili sopayı beynine geçirriiiriim sonra azına yüzüne vurup bayıltrım sonra ellerni azını ayaklarını bağlayıp sıcak suda kaynatırım ama tam ölmesin sonra etlerini böle kemiklerinden ayırırım yavaş yavaş:D:D:DD aa ben ruhum ..ruhum hasta olmuş benm
bi filimde görmiştüm ya bkaç filmden kestim kolaj bi canilik bu eheheh
kendimden korktm ama
ne kötü kalplisiniz ya eski sevgiliyi niye öldürüyosunuz? bırakın o da yaşasın kendi hayatını... :)
6 Eylül 2008 23:26
kırmızıkalem
yaşasın eski sevgili yuppii:D:D:D:D: vazgectim tiz vurun kellesini
6 Eylül 2008 23:28
antuan dragon
Olm biri beni korusun nedir burda kızlardan çektiğim wahshe beni öldürmeye hevesli şimdi kırmızıkalem çıktı :D Şey saçın güzelmiş kırmızı kırmızı ehi kıyma bana
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10094
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.