aman tanrımmmm 2007de açılmış başlık =)) valla az kalsın yaz gelsin diye başlık açıyodum =) ya yaz gelsin ya gelsin gişte =S güneş açtı çok güzel görünüyo ama dışarsı buzz gibi =((( katkatkat giyinmekten nefret ediyorum boğuyo insanı =( üstüne izmirde kış iğrenç geçiyo nem var 10 derece bile olsa 0 derece gibi hissediyon =((( offfffffffffff yaz gelsin....
12 Ocak 2008 11:06
o6uz²
rahat rahat şort, tshirt, şapka, sırt çantası ve fotoğraf makinesiyle sağda solda dolanmayı özledim.
112 Ocak 2008 11:09
antik_aci
doğumgünüm gelsiiin
12 Ocak 2008 11:36
eda_laylay
çimlerde sabaha kadar muhabbeti...
12 Ocak 2008 11:44
çutee-libertine-
sorumsuzlugunu özledim..dertsiz tasasız bi şort bikiniyle yaşamayı özledim..yakamozu özledim o manzarada gün batımını, sabah oluşunu, gece ay ışıgını, dalga sesini en çok..
12 Ocak 2008 12:38
peter pan
sırtımdan akan teri, sırılsıklam olan giysileri, geceleri sıcak dolayısıyla gelen uykusuzluğunu, yere atılan sakızların yapış yapış olup ayakkabıya yapışmasını, yerlere düşen dondurma toplarını, metro ve diğer toplu taşıma araçlarını dolduran kokuları özledim. bir an önce gel ey yaz...
12 Ocak 2008 12:42
aslan67
yaz maz gelmesin arkadaş,hiç özlemedim..gerçekten..o sıcağı çekemem..mis gibi kış,sonbahar işte..serin serin..
12 Ocak 2008 12:52
souvereign jr.
en güzel mevsim yaz bence sıcacık hava deniz-kum-güneş-...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10092
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.