ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Yaz mevsiminin en çok neyini özledin?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

newton
newton
aman tanrımmmm 2007de açılmış başlık =)) valla az kalsın yaz gelsin diye başlık açıyodum =) ya yaz gelsin ya gelsin gişte =S güneş açtı çok güzel görünüyo ama dışarsı buzz gibi =((( katkatkat giyinmekten nefret ediyorum boğuyo insanı =( üstüne izmirde kış iğrenç geçiyo nem var 10 derece bile olsa 0 derece gibi hissediyon =((( offfffffffffff yaz gelsin....
12 Ocak 2008 11:06   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
rahat rahat şort, tshirt, şapka, sırt çantası ve fotoğraf makinesiyle sağda solda dolanmayı özledim.
 1   12 Ocak 2008 11:09   mesajın adresini al  

antik_aci
antik_aci
doğumgünüm gelsiiin
12 Ocak 2008 11:36   mesajın adresini al  

eda_laylay
eda_laylay
çimlerde sabaha kadar muhabbeti...
12 Ocak 2008 11:44   mesajın adresini al  

çutee-libertine-
çutee-libertine-
sorumsuzlugunu özledim..dertsiz tasasız bi şort bikiniyle yaşamayı özledim..yakamozu özledim o manzarada gün batımını, sabah oluşunu, gece ay ışıgını, dalga sesini en çok..
12 Ocak 2008 12:38   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
sırtımdan akan teri, sırılsıklam olan giysileri, geceleri sıcak dolayısıyla gelen uykusuzluğunu, yere atılan sakızların yapış yapış olup ayakkabıya yapışmasını, yerlere düşen dondurma toplarını, metro ve diğer toplu taşıma araçlarını dolduran kokuları özledim. bir an önce gel ey yaz...
12 Ocak 2008 12:42   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
yaz maz gelmesin arkadaş,hiç özlemedim..gerçekten..o sıcağı çekemem..mis gibi kış,sonbahar işte..serin serin..
12 Ocak 2008 12:52   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
en güzel mevsim yaz bence sıcacık hava deniz-kum-güneş-...

ben en çok o atmosferi özledim. :)
12 Ocak 2008 13:53   mesajın adresini al  

paslı eyfel
paslı eyfel
uzun günlerini geç batan güneşlerini
12 Ocak 2008 13:56   mesajın adresini al  

^^sarcoptes^^
^^sarcoptes^^
tabi ki üşümeden dışarı çıkabilmeyi
12 Ocak 2008 13:59   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
bahçemizdeki salıncakta kayısı ağacının yapraklarına bakarak ve aralarından gökyüzünü görmeye çalışarak uyumayı...
12 Ocak 2008 14:04   mesajın adresini al  

kız kısmı
kız kısmı
cankurtaranlık yaparkene dalıpta denizden ceset çıkarmayı(çıkardım tek ceset karabatak cesedıydı) :s
12 Ocak 2008 14:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 97 - 108

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009