gocuk[gogo demis ki: ]
Serenisy!...
Eje!....
Balım!...
Ve daha niceleri!....:D:D
bir kız bir erkek iki gönülde yeter bana
ben isim vermeyim gönlümde olanlarla zaten her türlü belli ederim kendileri bilirler :)))
13 Mart 2007 18:06
tutaste
manas
peter pan
taner can
joe
ya hepsinin de nicikini bilmiyorum ki,ankaradaki boşluk buluşmasına gelen ve gelmek isteyip de gelemeyen ama selam gönderen herkes....
13 Mart 2007 18:27
bravado
way be eskıden bu tur baslıklara en az bır kısı tarafından yazılırdım demek kı artık sevılmıyorum napalım artık alısmak lazım...
13 Mart 2007 19:11
ürperi bacası
:))
bravado demis ki:
way be eskıden bu tur baslıklara en az bır kısı tarafından yazılırdım demek kı artık sevılmıyorum napalım artık alısmak lazım...
13 Mart 2007 19:25
küçük bir kız çocuğu
bravado =) kardeşim benim..
13 Mart 2007 19:31
manas
küçük bir kız çocuğu demis ki:
bravado =) kardeşim benim..
hadi len ordan geçti borun pazarı :)))
13 Mart 2007 19:34
max.j.one
Eski grubu yazmank lazım
Manas
MaxOne
Bravado
113 Mart 2007 19:36
bravado
bosver onur aslı benım bıtanecık ablam o yazsa da yazmasa da bılıyorum onun ıcın onemlı deıl :P
13 Mart 2007 19:36
küçük bir kız çocuğu
aldın mı cevabını Onurcum.. mesela Çağdaş benim adımı yazmasa da olur.. körler sağırlar olarak birbirimizi ağırlamasak da olur =)
bravado demis ki:
bosver onur aslı benım bıtanecık ablam o yazsa da yazmasa da bılıyorum onun ıcın onemlı deıl :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10084
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.