tebessümüklü demis ki:
taner can düzeltim abi saolasın klavyeye atıyorum boku bu şekilde sıyrılırmıyım ne dersin? :)
14 Mart 2007 02:36
aslan61
başka bi kardeşle abla tarafından aldatılma duygusu..diğer ablanında aldatılmayı onaylaması..bööğğğ :((( viiyaaaaakkkkk :((( abicim,petercm,mehmetcm ablalar böle mi haklımısın ne... :(((
küçük bir kız çocuğu demis ki:
şimdi senin kardeşin olan otomatikman benim de kardeşim mi oluyo canım? :)
kabul edersen öyle oluyo canım.. ama Çağdaş ne der bilmiyorum.. benim ablalığımdan gına gelmiş olabilir çocuğa başka bi abla ister mi bilmem..
bi de benim gönlümde taht kuran İlayım var.. Hırpık ya da 1 minicik kız çocuğu (L)
14 Mart 2007 06:56
küçük bir kız çocuğu
başka bi kardeşle abla tarafından aldatılma duygusu..diğer ablanında aldatılmayı onaylaması..bööğğğ :((( viiyaaaaakkkkk :((( abicim,petercm,mehmetcm ablalar böle mi haklımısın ne... :(((
ablalar, kardeşleri arasında ayrım yapmazlar.. hem o erkek kardeş sen kız kardeşsin.. provakasyonlara gelme.. =)
14 Mart 2007 10:13
max.j.one
Benim tahtıma göz dikenin kellesini vurdururum.
14 Mart 2007 10:27
damla
tanercan ve yasini unutmamam lazım....
14 Mart 2007 10:54
aslan61
aslıı'm..canımsın... :))
14 Mart 2007 14:30
peter pan
ablalar, kardeşleri arasında ayrım yapmazlar.. hem o erkek kardeş sen kız kardeşsin.. provakasyonlara gelme.. =)
abiyim ben. en büyüğünüz benim. ben ne dersem o!!:)
ayrıca kız kardeşler birbirini çekemez, kıskanç olurlar. abiler korur kollar. o yüzden abilerin yeri bi ayrıdır;)
114 Mart 2007 15:03
tutaste
peter pan demis ki:
abiyim ben. en büyüğünüz benim. ben ne dersem o!!:)
ayrıca kız kardeşler birbirini çekemez, kıskanç olurlar. abiler korur kollar. o yüzden abilerin yeri bi ayrıdır;)
evet haklısın abilerin yeri hep ayrıdır..
bir gazla alıntı yaptım çok şey yazacaktım ama bir anda heyecan yaptım unuttum galiba:PP
evet evet abiler farklı...
114 Mart 2007 15:09
peter pan
abilerle ilgili bi başlık var mıydı? yoksa açsana derya? bak şikayetçi olan da çok olacak:)
14 Mart 2007 15:10
manas
ya ben yazacam da epey var ya
15 -20 kişi var en az saymak mümkün deil ama çok iyi insanlar tanıdım çok farklı değişik insanlarla tanıştım öyle yani:)
14 Mart 2007 15:11
tutaste
var mıydı hatırlamıyorum..açsam mı ki?
gaza getirme beni:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10084
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.