ama hepsi gerçek yaw :D hoş olmuş walla eline sağlık....
112 Mart 2007 23:45
tebessümüklü-t & t
küçük bir kız çocuğu demis ki:
ya nedense ben bu dalga geçmelerden rahatsız oluyorum.. evet kendi düzensizliğimiz var.. kendimize özgü pek çok huyumuz var.. ama diğer milletlerin de var.. onlar bunları kapatıp güzel yönlerini öne çıkarmaya çalışırken biz nedense bu genellemeleri gözümüze sokuyoruz.. kimseyi eleştirmek değil niyetim.. sadece bens evmiyorum bu genellemeleri..
neticede kimsenin zan altında bırakıldığı falan yok. ben bu metni okumakla gurur duydum. çok da güldüm... çekincelerim falan çıkmadı ortaya. çünkü biz gerçekten renkli ve e$siz bi milletiz. bunlara takılmak yersiz. ve en önemlisi maval okunmuyo burda basit bi mizah metni var. bu açıdan bakmak daha iyi yerlere sevkeder okuyucuları sanırım...
112 Mart 2007 23:52
themun
ostururken belli etmemek:))
13 Mart 2007 00:03
themun
bu arada çok uzun harbi yaaa kısa kesin biraz sıkılıos abii
13 Mart 2007 00:05
buraak
51.. Isinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir
Türk'ten baskasi olamaz. (Serefsizin oglu ne is yapmis be kardesim, helal
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10083
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.