ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
merhaba arkadaşlar.daha yeni üye oldum.sizden ispanyayla ilgili bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica edicem.şimdiden herşey için teşekkürler...
28 Kasım 2005 20:43
vulcao
Atletico Bilbao & Bask Bölgesi dikkatimi çeker..Biraz bişeyler araştırsam iyi olur bende..
28 Kasım 2005 21:34
vulcao
Valla biraz marjinalller galiba, evet: ) bi de şu Atletico formaya reklam almıyo ya o da değişik bir olaydır :) ama sanırım geçen sene almaya karar vermişlerdi ? noldu o iş :p
28 Kasım 2005 22:01
oğuzhan
abi basklar ve katalanlar öyle ya barça da almıyor onlar da futbol bi siyasi araç oldu nerdeyse kraliyet vs halk gibi ( real madrid vs barcelona yani) bi de athletic bilbao bask olmayan futbolcuyu bile almıyo kadrosuna tamamen ispanyol ve bask
17 Ocak 2006 12:51
fatih
başkenti madrid, euro'ya geçmeden önce para biri paseta olan, esrar kullanımının serbest olduğu, boğa güreşleri ve domates festivalleriyle ünlenmiş, don kişot'un yazarı cervantes'in ana vatanı olan, uluslar arası tlf kodu 34 olan ulke. ispanya'nın ingilizcesi spain, ispanyolca'nın ingilizcesi ise spanish'tir. bir de spinach var o ıspanak demek.
17 Ocak 2006 13:24
neontom
madrid te bi sene yasadim, nasi desem, güzel biyer..
madridi anlatayim sadece, gerisini pek bilmem..
sehir ülkenin ortasinda, kurak, kuru sicak. kisin da kuru soguk.. yagis yok, yerler takir takir buz tutardi.. gayette soguk olurdu.. yazin malum, deniz olmadigindan, evlerin cogunda yüzme havuzu vardir.. hani nasi diyim, belli bi seviyenin üstündekilerde diyim yine. bu seviye yüksek bi seviye degil ama. neyse iste, insanlar alisveris merkezlerinde iclerinde bikinileriyle falan dolasirlardi.. öyle bi tatil havasi vardi sürekli. ögle 2-4 arasi(sanirim sallamis olmayayim) siesta yapiyolar malum.. o saate bakkal cakkal ne var ne yok kapanirdi. ekmek almamissan kalirdin ortada. en ufak bir dükkan bile acik olmaz..
ispanyollar cok sicak insanlar.. ne bileyim, bi almanlara falan bakilarak kiyaslayamazsiniz bile, bize cok daha yakinlar.. hatta resmen türke benziyolar abi.. tipleri olsun davranislari olsun.. ingilizce biliyolar, ama genelde yetiskinler killik olsun diye konusmuyolar. fransa gibi, bilmem nedendir.. bisey soruyosun, : ispanyada yasiosan ispanyolca ögren konus, ben ingilizce bilmek ve konusmak zorunda degilim!' diyenler oluyor harbiden.. ama neyse ki ispanyolca da zor bir dil degil.. insanlarin icine girmekte cok kolay, gayet 'hosgeldin gel bize katil oley ola eglenelim hadi!' tribinde insanlar..
bizim gibi düzensizler, bagira bagira konusurlar, hebele hübele yasarlar..
almanyayla kiyaslarsam yine,
almanyada c.tesi gunleri bile bazi yerler aksam 9da kapanirken, burda hafta ici boyunca sabah 6-7 lere kadar diskotekler dolu, gece insanlari sokaktadir.. o saate disari cikip gezen insan, 'cok gezen tozan, ucari' insan degildir, her normal insan, her normal aile, o saate disarda icer sicar.. almanlar gibi 'hay yarin is var erken kalkmam lazim!' tribine girmezler.. rahat insanlar iste..
ya ispanya gayette yasanilacak bir ülke..
almanya ise malesef pek degil. bizim gibi insanlar icin en azindan degil iste.. sahsi fikrim.
15 Şubat 2006 18:11
tane® can
artık siesta kalktı:) normal oglen tatili geldi yerine:)
15 Şubat 2006 18:21
bouquette
valla madrid kurak sıcak böh yani tatil için costa brava ya gitmiştim.pailla ları güseldir deniz ürünlüsü falan da vardır.hesap istemeyi kurşunlu kurşunsuz benzin dondurma ve sütlü kahve demeyi öğrendiim oldukça eğitici bi tatil olmuştu:)))avrupa daki diğer ülkelere göre inanılmaz ucuzdu ama bn euro ya geçişten önce gittim şimdi nasıl bilmiorum.türk lere çok benzetmiştim bn her açıdan.öle işte ispanya böle bi ülkedir.
5 Eylül 2006 21:33
denias
ben yinede gezilesi görüülesi yer derim,ispanyolca şart..
14 Ekim 2006 14:17
yyudumm
arkadaşlar bu ispanya tam bir bilmece benim için :(
yardımlarınızı bekliyorum
13 Temmuz 2007 14:34
bridgitte
bende bu dönem bilbao dayım... şimdiden başladım arastırmaya, ama gidince -ki işalla bi sorun çıkmassa- bütün sorularınızı yanıtlamaya çalişiciimm....
4 Ağustos 2007 13:01
yyudumm
giden biri bi yardım etse , gitmeden bişeler bulmuş olurduk..yoksa gidince ben de bu çektiklerimi çektirmeyeceğim sözz :)) noluur yardıım ediin
4 Ağustos 2007 18:22
bridgitte
arkadaslar bilbaodayııım, eger sorunuz varsa yanıtlamaya hazırııımmm....
15 Kasım 2007 01:56
yyudumm
arkadaşlar madriddeyim sorunu olan =))
28 Kasım 2007 00:48
denizhan
barcelona, granada ve sevilla'ya gitme fırsatını sakın kaçırmayın ispanyadaki erasmusçular ;)
özellikle granada !
28 Kasım 2007 16:02
bridgitte
hmmmmm sefgili mudguard, 49 tren yolcuuluuna gerek yok, zatenkiii ben 20 gün sora geliciiim yanına :p
30 Kasım 2007 15:19
çutee-libertine-
barcelonada gaudinin butun evlerine gidinn gözünüz mimariye doysunn bi de SANGRIA içmeden dönerseniz ispanyaya gitmiş saymayız sizi!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1007
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!