ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
12 Mart Darbesi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde meydana gelen ikinci askeri darbe eylemidir. 1971 yılında 12 Mart günü saat 13.00'da TRT radyolarından okunan aşağıdaki bildiri ile ilan edilmiştir:
"Parlemento ve Hükümet, süregelen tutum, görüş ve icraatı ile yurdumuzu, anarşi, kardeş kavgası, sosyal ve ekonomik huzursuzluklar içine sokmuş, Atatürk'ün bize hedef verdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak ümidini kamuoyunda yitirmiş ve anayasasının öngördüğü reformları tahakkuk ettirememiş olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği ağır bir tehlike içine düşürülmüştür."'
bu gerekçe sizce ne kadar inandırıcı?
bu gerekçe ile başlayanmuhtıra ile bir nesil tarihin mezarlığına gömülmüş
binlerce genç ölüme sürüklenmiş ve Türkiye tarihinin en karanlık dönemi başlamıştır ve 12 eylül darbesine zemin hazırlanmıştır.
12 Mart 2007 11:03
ürperi bacası
12 Mart Darbesi demek yerine 12 Mart muhtırası demek daha doğru olur
darbeleri desteklemiyorum asla ama o şartlarda başka alternatif yoktu ülkede anarşi başını almış gidiyordu hergün sebepsiz yere onlarca masum insan sırf sağcı yada solcu diye öldürülüyordu
ABD sağa Sovyetler sola pompaladı gazı olan bizim temiz Anadolu gençlerine oldu
bir nevi eşekler(ABD-Sovyetler) tepişti kuzular(Anadolu analarının kınalı kuzuları) öldü diyebiliriz o günleri tasvir etmek için
12 Mart 2007 11:18
midman
ama adı muhtıra olsada bu bi darbeydi ve adının bi önemi oluduğunu sanmıyorum önemli olan neleri alıp götürdüğü........
12 Mart 2007 11:40
midman
o dönemin en büyük kayıplarının çoğu mülkiyeli aydınlık gençlerdi
yaşamayı ve ülkelerini çok seven aydınlık beyinler.....
12 Mart 2007 11:41
ürperi bacası
evt bizim okul yani mülkiye ve ayrıca odtü çok kayıp verdi o zamanlar
112 Mart 2007 11:49
ayaz26
o dönemin bilgileriyle sivrilmesi istenmediği için yapıldı belki de
12 Mart 2007 12:06
midman
sonuç bi nesil yok edildi!!!!!!!!!!!
bugün ülkenin içinde bulunduğu çıkmazı çöze bilecek beyinlerin yok edilerek
sonrasında ki a politik ve ülkenin gerçeklerinden uzak ,abuk bi nesil yetişti
anlıycanız sonraki 30 yıl ipotek altına alındı ama dinci yapılar kendi eğitimlerini çok güzel verdiler bu dönemde....
12 Mart 2007 12:13
^^^^
evet haklısın...gencecik ümit veren beyinleri yokettiler....bu nasıl bir mantıktır,bu nasıl bir nedendir....
12 Mart 2007 12:24
ayaz26
işte yavaş yavaş fikiler empoze edildi
bursla ücretsiz evle insanların fini duygu ve zaafları kullanıldı
şimdi ise herşey neredeyse tam istedikleri gibi
aydın bi gençlik ise yok denecek kadar az
vay efendim o bar senin bu bar benim gezmeler işte koşturmalar eğlenceler
konuşunca diyolar bide işte efendim benim ortalamam 3,30 ama ne biliyon ???
12 Mart 2007 12:32
midman
MANTIKMI ARIYOSUN HALA SEN...............
spatalipamacınne demis ki:
evet haklısın...gencecik ümit veren beyinleri yokettiler....bu nasıl bir mantıktır,bu nasıl bir nedendir....
12 Mart 2007 16:32
passion
asker ve ordu yalakaları bugün bile şakşakçılık yapıyorsa daha ne darbeler olcak.ayrıca en büyük şakşakcıda asker ürünü YÖK'tür
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10065
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.