ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > adam gibi adam özhan canydın...
fair play musa ozhan canaydin
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

bonaventure
bonaventure
Turkcell Süper Lig’de Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor’un üzüntüsü Musa’nın ayağının kırılmasıyla ikiye katlanırken, Sarı Kırmızılı kulübün başkanı Özhan Canaydın her zamanki centilmenliğini göstererek, 2. yarıda maçı bırakıp Musa’ya geçmiş olsun ziyareti için hastaneye gitti.

Arda ile girdiği ikil mücadele sonrası ayağı kırılan Trabzonsporlu oyuncu hastanede yaptığı açıklamada sakatlandığı anı anlattı. İkili mücadele sırasında topa vurmak isterken ayağının Arda’nın tabanına çarptığını söyleyen Musa’nın oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Bu arada bu akşam ameliyat olacak olan Bordo Mavili oyuncunun sakatlığı hakkında doktoru, “Musa’nın kemiğinde çift kırık var. Bu akşam ameliyat olacak” dedi.

MUSA'NIN YANINDAYIZ

Maçın ardından Musa'nın yanına gelen Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, genç oyuncunun her türlü yanında olduklarını belirtti...

Bu arada Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'de Musa'yı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun diledi... Sezgin doktorlardan da genç oyuncunun durumu hakkında bilgi aldı...

ARDA TALİHSİZ POZİSYONU ANLATTI

Galatasaraylı futbolcu Arda ise Musa'nın ayağının kırıldığı pozisyon için, ''Musa ağabeye doğru top geldi. Ben topa vurdum, o da topa vurmak istedi ama ayağıma çarptı. Çok üzgünüm, kendisine 'geçmiş olsun' diyorum'' dedi.

kaynak:marathon.com.tr

bunun üstüne de sallanacak ilk yorumlardan birini söyliyim futbolu hala kavga,dövüş,bıçak,satır zannedenlere;

protestodan kaçtı ondan gitti!

ona da cevabımı vereyim

yuh artık!
12 Mart 2007 01:17   mesajın adresini al  

gsound
gsound
abi olay ne ben anlamadım.. olması gerektiği gibi geçmiş olsun dilendi, üzgün oldukları söylendi ve özhan canaydın ziyaret etti.. abartacak olay ne ben bunu anlamadım.. bunu herkes yapardı alala =)
12 Mart 2007 01:22   mesajın adresini al  

zebra finch
zebra finch
Onu bunu bırakın da şerefsiz hakeme ne demeli o gol verilir mi yaa kör mü bu adammm....!!çok sinirlendimm...neyse galip biziz iyi olan kazandı yine..;)
12 Mart 2007 01:25   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
Tamam diğer başkanlara göre çok daha düzgündür belki ama yetti gitti, istifa et artık, istifa.
12 Mart 2007 01:37   mesajın adresini al  

pamir
pamir
nedir... yapcak tabi abi,yapmaması enterasan olurdu.
12 Mart 2007 02:05   mesajın adresini al  

manas
manas
adamlığına bir şey demiyorum. Saygı duyarım ama adam gibi adam çok var ülkede.
ben galatasaraya başkan istiyorum...
12 Mart 2007 02:19   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
12 Mart 2007 03:56   mesajın adresini al  

fransua
fransua
Bır futbolcu ıcın gercekten cok zor.Umarım eskı gunlerıne en yakın zamanda doner
12 Mart 2007 08:38   mesajın adresini al  

ukerila
ukerila

maçı bırakıp hastanaye musayı ziyarete gitti....

gsound demis ki:

abi olay ne ben anlamadım.. olması gerektiği gibi geçmiş olsun dilendi, üzgün oldukları söylendi ve özhan canaydın ziyaret etti.. abartacak olay ne ben bunu anlamadım.. bunu herkes yapardı alala =)

12 Mart 2007 10:41   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
adam gibi adam mı?
özhan canaydın mı?
inanmam...
valla inanmam...
12 Mart 2007 11:49   mesajın adresini al  

gezegezegen
gezegezegen
Bir FB'li olarak tebrik ederim. Doğru olanı yapmış sayın başkan. İnşallah aynı centilmenlikler FB-GS maçlarında da yaşanır. Amen.
12 Mart 2007 11:50   mesajın adresini al  

atalay
atalay
şov yapıyor
12 Mart 2007 13:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009