ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > cem köksal
malmsteen virtuoz set me free cem koksal
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

nemesismls
nemesismls
yetenekli mi yetenekli,çalışkan mı çalışkan virtüöz ünvanı sahibi,!!güzel besteler sahibi gitarist cem köksal hakkında neler neler biliyoruz?hangi şarkılarını dinliyoruz?vs...
11 Mart 2007 23:54   mesajın adresini al  

timmy
timmy
kalbim bomboş..
11 Mart 2007 23:55   mesajın adresini al  

nemesismls
nemesismls
efendim kendileri 76 doğumlu,alman lisesi mezunu,müziğe miniminnacık yaşlarda mandolin çalarak başlamış...neticesinde rock dinlediği uzun yıllardan sonra bir anda kendinş bach'ın 'air'ını dinlerken buluvermiş. sonra durmuş durmuş düşünmüş 'olm ben klasik müzikle rock müziği bir sentezleyim' demiş:))aslında bu sentezin başlangıcı tam olarak bu olmasa da,o dönemler aldığı 'malmsteen' dönüm noktası olmuş ve hepimizin bildiği müzikal tercihlerini tonal modlardan yana kullanmıştır.
11 Mart 2007 23:59   mesajın adresini al  

nemesismls
nemesismls
bu arada winding road 'a tek geçerim:))
12 Mart 2007 00:01   mesajın adresini al  

\,,/bigdéwil
\,,/bigdéwil
hemen hemen hePsi cok sewerim cok takdir ederim :)
12 Mart 2007 00:02   mesajın adresini al  

timmy
timmy
gecer gider sanmistim
hic durmadan oylece

:)
12 Mart 2007 00:03   mesajın adresini al  

nemesismls
nemesismls
bir de işin güzel tarafı malmsteen den esintiler bol bol taşıyor ama kendi etnik yapısıyla sentezliyor özellikle set me free de
12 Mart 2007 00:03   mesajın adresini al  

nemesismls
nemesismls
'deep in my heart
ı was scared
ı have chosen winding road...'
12 Mart 2007 00:05   mesajın adresini al  

kupa kızı
kupa kızı
Cem Köksal’ın yeni albümü Featuring Joe Lynn Turner- live !!! DVD+CD

Bir yanda Cem Köksal, bir yanda Deep Purple ve Rainbow gibi grupların solistliğini üstlenmiş Dünyanın efsane Rock vokalistlerinden Joe Lynn Turner

Yanlarında Cem Köksal ekibinin değişmez isimleri olan rock veteranları Çağatay Ateş, Alpay Şalt ve genç yetenek Koray Alarslan

Bu ekip 2006 yılının Mayıs ayında bir araya gelerek Türkiye'de 11 ili kapsayan bir turneye çıktı. Toplam 200.000 üniversite öğrencisine ulaştıkları bu turnenin, Bursa ayağında ise 35.000 kişinin karşısına çıkarak muhteşem bir şov sergilediler...

DVD'de izlediğiniz Uludağ Üniversitesi öğrencileridir...
Konseri tüm üniversite izledik ve acayip eğlenmiştik :))
12 Mart 2007 00:44   mesajın adresini al  

£qually damaged
£qually damaged
kendisi muthiş bir gitarist ve gerçekten çok yetenekli.ben solo tarzını yngwie malmsteen e benzetiorumki kalıplar aynısı nerdeyse.Joe Lynn Turner le çalısmasınada diyecek birşey bulamıyorumki boyle adamlar hala ulkemizde bilinmiyor yazık...
12 Mart 2007 10:40   mesajın adresini al  

gezegezegen
gezegezegen
İsmini sanki bir yerde duymuştum...?
12 Mart 2007 11:58   mesajın adresini al  

zülbiye
zülbiye
kadıköyde bi iki kez gördüm böle kendi halinde ii birine benziordu.. şimdi dvd si falan çıkmş kaliteli bi müzisyen ama adını bilen pek nadir yaa..
12 Mart 2007 17:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009