ben hazırlıkta da yattım, 1. sınıfta da yattım ve hala 1. sınıfım. son 10 günüm. hiç pişman değilim yattığım için de bari finallere çalışsam iyi olacak.
8 Mayıs 2008 00:15
yarıotomatikmandalin
evet şimdi birbirimize sarılıp hepimiz birinci sınıf olduk diye bağıralım
toplu terapi seansı sona ermiştir
hala fosforlu bağcık kullanan varsa lütfen cıkısta masaya bıraksın
(1) 8 Mayıs 2008 00:15
tegan pelin
off üzülme canım yaaa kıyamıyorum size hiç :(((
istisna-ı kaide .'( demis ki: nan bide staj geyiği var ya .'( amelelik yapıcam 45iş günü boyunca yazın millet tatil yaparken .(
8 Mayıs 2008 00:17
sultana (sayko)
evet biz de 1 olduk, ama yine de bi tespitim var (belki de sadece kendi bölümümdekiler ya da etrafımda olmak zorunda olanlar böyledir ama)şimdilerde bi mal oluyo bu birler :S uyuz ediyolar beni, bi boktan anlamıyolar, burnu büyükler ama aynı zamanda... hayatın ve okulun sillesini yicekler bu 4 sene içinde, son sınıfta görücem onları da.... 0_o
8 Mayıs 2008 00:26
yokum ben artık...
Hemen bir sevgili yapmalıyım düşüncesindeki insanlar. Daha ikinci haftanın başından elele tutuşanları görürüz ki ne zaman tanıştın, arkadaş oldun, iyi tanıdın ve böyle bir karar aldınız diye sorasım gelir.
:)
8 Mayıs 2008 00:33
.....demolight.....
hey gidi ilk sayfasına yazarken 1. sınıfmışım ama şimdi nerdeyse 2 bitio yaf :)
8 Mayıs 2008 00:34
aykı®ı
off üzülme canım yaaa kıyamıyorum size hiç :(((
sen kıyamıyonda fabrikada pis kıyıcaklar bize .'( 45iş günü ne demek yaa?? ben kendi iş yerimizde o kadar vakit öldürmedim yaz zamanı hiç 1şekilde .'(
8 Mayıs 2008 00:47
sultana (sayko)
ezin parçalayın birleri :D çömlüklerini iyice öğretin :D
çok psikopatım, elimde olsa hepsini bir hoşgeldin dayağından geçirir, burası cidden üniversite bak farkında olun, titreyin kendinize gelin laaaaaaaan! diye kulaklarına bağırırım :P
8 Mayıs 2008 01:46
deniz_can
hey birinci sınıf ögrencileri tadını çıkartın bokmu var bitirinc3e.
17 Haziran 2008 16:55
roxie
bi 1. sınıf olarak nedense sadece diger 1. sınıflarla ve 3. sınıflarla muabbetim oldu, 2leri neden es gectim bilmiyorum =)) 4ler ortalarda olmuyolar ztn 4. sınıf okul yılından sayılmıyo galiba. İlk dönem çömez olmanın keyfini çıkardım, herşeyi 'ben daha yeniyim alışıcam' a yordum ikinci dönem 'ee alıstın artık' diyenlere inat tembellige devam ettm... cok isteyerek girdigim bi bölüm olmasına ragmen sene ortasında 1 ay kadar nefret ettim, şenlik zamanı baya işe yaradı motivasyon açısından...
çok çabuk geçti bi de, diğer 3 yılda böyleyse.. :(
18 Haziran 2008 11:04
yokum ben artık...
inan üniversitenin nasıl bittiğini anlamayacaksın..
roxie demis ki: bi 1. sınıf olarak nedense sadece diger 1. sınıflarla ve 3. sınıflarla muabbetim oldu, 2leri neden es gectim bilmiyorum =)) 4ler ortalarda olmuyolar ztn 4. sınıf okul yılından sayılmıyo galiba. İlk dönem çömez olmanın keyfini çıkardım, herşeyi 'ben daha yeniyim alışıcam' a yordum ikinci dönem 'ee alıstın artık' diyenlere inat tembellige devam ettm... cok isteyerek girdigim bi bölüm olmasına ragmen sene ortasında 1 ay kadar nefret ettim, şenlik zamanı baya işe yaradı motivasyon açısından...
18 Haziran 2008 11:11
aykı®ı
bu okul sittin senede bitmez(!)
18 Haziran 2008 11:13
souvereign jr.
en güzel dönem hazırlıktı. bitmesin istedik ama bitti. çok güzeldi bomboş vakit çok fazlaydı. 1-2 topluluğa birden üyeydik. 1.sınıfa geçtik ilk 1 ay hazırlıktan tanıdıklarımızla muhabbet oldu ama soradan futbol muhabbeti sinema muhabbeti derken yavaş yavaş tanışmalar kaynaşmalar oldu. alıştık bölüme , derslere filan ama gene bitmesin istedik bitti. bu sene de 2. sınıftık gene aynı şeyler yaşandı fakat bu kez daha bi içli dışlıydık her gün çıkışta bişeyler yapıyorduk , gene bitmesin istedik ama gene bitti 2. sınıfta. bakalım seneye 3.sınıfta neler bizleri bekliyor? tabi notlar da açıklanıyo şu sıralar ve acayip yıpratıyo o açıklanan notlar bizi :S
roxie demis ki: bi 1. sınıf olarak nedense sadece diger 1. sınıflarla ve 3. sınıflarla muabbetim oldu, 2leri neden es gectim bilmiyorum =)) 4ler ortalarda olmuyolar ztn 4. sınıf okul yılından sayılmıyo galiba. İlk dönem çömez olmanın keyfini çıkardım, herşeyi 'ben daha yeniyim alışıcam' a yordum ikinci dönem 'ee alıstın artık' diyenlere inat tembellige devam ettm... cok isteyerek girdigim bi bölüm olmasına ragmen sene ortasında 1 ay kadar nefret ettim, şenlik zamanı baya işe yaradı motivasyon açısından...
18 Haziran 2008 14:15
deniz_can
ya takılın işte sınıfta guruplar vs olur
tüm erkekler aynı kzılara asılır.
vs.
gırgırn en bolold sınıf 4. sınıftan sonra
18 Haziran 2008 18:18
pisho
valla Izmirde TOMER okudugum yili omur boyu unutmam, ne gunlerdi be anasini satiyim, Universite demeyin bana Gazi gibi bi UNiversitede kimse ogrenci olmak istemez, ama napalim o zzaman Turkiyedeki universiteleri tanimiyorduk ki ona gore tercih yapalim
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10051
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!