sonun kadar katılıyorum walla hep öle deip bırakmıolarr:P
sora bide annesini özleyp ağlayan kızlar var...
themun demis ki:
hepderler okulu bırakcam alışamadım ben yaa dıe ama neden se bırakamazlar :))
31 Ekim 2007 22:22
safran
cardagın üst katına nerden cıkabilirim(okul cafesi ve dışarıda kocaman merdivenler var üst kat için)
2 Kasım 2007 03:06
kandanadam
first class insanlardır..ayrıcana freshman dirler..
14 Aralık 2007 23:32
selanik
herkese abi derler ama yalakalayı bilmezler..
hocalardan ilig beklerler ama bilmezlerki hoca yalakanın şahıdır.
not tutarlar ama zor sınvdan 10 olabilirler
derse zamanında giderler ama dersden soru gelmedignin bilirler
bayanlar lisedeki gibi üst sınıfdan birilerine aşık olurlar ama pas alamazlar..:D
14 Aralık 2007 23:37
sanja
kızların üst sınıflar tarafından tavlanmaya en açık oldukları dönem;;;))
2 Şubat 2008 12:20
sanja
yaşadım cokta ıyıydı valla okulun en yakısıklı en class çocuğuyla çıkmak hoş bişiydi yanii;;;)))
2 Şubat 2008 12:25
atmacaa
vay bea 6 sene önce her önüme çıkan üst döneme abi diodum :) ama velhasıl kızlara hiç abla demedim... :)
2 Şubat 2008 12:25
kendim
dersanelerde bize üniveristenin bambaska bi yer oldunu anlatırlar işte hayallerin yıkıldıgı an 1. sınıf...
2 Şubat 2008 21:50
kendim
bide yatay geçiş merakı vardır ama hepsi orda kalır :P
2 Şubat 2008 21:50
profile
öss'de aldığı puanı ve seçtiği bölümü sürekli anlatan.. dersanden girip lise son sınııftan sürekli konuşan.. benim bi arkadaşım vardı lisede diye cümleleri sık sık kuran.. üniversiteli olduğunu bi türlü kavrayamayan.. hazırlık okuduysa az buçuk tecrübe havası atan.. kütüphanede ders çalışmak için değil milleti kesmeye gelen, asalak asalak kandinde takılan, nefes alıp yaşam belirtileri gösteren tipler..
2 Şubat 2008 22:08
aburcuburcu_
hıh 1. sınıfları hiç sevmem!! küçükler, ezikler, paçozlarr...!
2 Şubat 2008 22:20
mızmızkedi
ya durun daha bea 1.sınıf bile olamadık zaten iiice bitirdiniz 1.sınıfları:D
2 Şubat 2008 22:32
hüzün abi
yaşasın 1. sınıf olmak. 2. sınıf çok zor bizim ünide ya 4 olcan ya 1 gerisi kazık burda.
2 Şubat 2008 22:43
rastakula
hmm. desenize zor bir yıl var seneye. valla bana öye davrananlara yazık zamanında ona da öyle yaptılar, kıstasa kıstas hesabı beni ezmek istiyor gariban derim. ve 2. sınıfa geçince o garibanlığı bende yaparım.
3 Şubat 2008 02:17
emell
ahh yine 1. sinif olsam!!!!!!!
simdiki aklimla o kadar bos vaktim olsaydi var ya...
3 Şubat 2008 17:44
memeth of georgia
1 ve 2. sınıfta ortalama tavan yaptı. 3 ve 4 te taban yapmama ramen mirası bitmedi.. en güzel taktik bu bence, tavsiyemdir
4 Şubat 2008 02:38
reddish
tanışma alışma dönemi.. ben de 1.sınıfım alıştım ama yaa :))) iyiydi iyi ;))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10051
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!