hayatında görmediği çömez muhabbetine şahit olacak olan bireyler olucaklardır..
4 Mayıs 2007 04:07
zifir
tlefonda konuşurken okulagidiyorumun yerinekampüsegidiyorumu adet edinmiş insan topluluğudur...bilmezler tabi daha o kampüsten bi cacık olmadığını
4 Mayıs 2007 10:06
selcuk1295tr
yabancılık dolu bir yıl, herşeye uyum sağlamak bozar delikanlıyı misal bulaşık yıkamak
4 Mayıs 2007 15:31
'' i l k o ''
zorr
(1) 5 Mayıs 2007 06:03
bart-
bigbang demis ki:
kızların kendilerini gezdirsin diyerek erkek arkadaş aramaya başladığı,üst sınıftaki abaza erkeklerine de av olurlar o da ayrı bi vukua tabi
nası yani ya :s hocam cok karısık yıllar gecirmişsin
11 Mayıs 2007 20:44
cigdém
birinci sınıfta okurken ilk dönem öss ye yeniden girsem die düşünürler, ikinci dönem bahar gelince vazgeçerler.
bi de sosyalleşmeyi cafe ve barlardan ibaret sayarlar.
12 Mayıs 2007 00:14
gingerflame
benim okulum söz konusu olunca, şayet bu 1. sınıf öğrencileri bir gaflette bulunup mühendislik fakültesine düşmüşlerse, o sene işletmelere iktisatlara imrene imrene bir hal olmakla geçer. yazıktır günahtır saat neredeyse 6lara kadar lab'ları vardır, arada öss'ye yeniden hazırlanaydım da bu çileyi çekmeyeydim derler,sonra bu düşünceyi aman aman allah korusun tarzı bir dilek takip eder.
mayıs 14 itibariyle, hiçbişi öss'den daha kötü olamaz! sonucuna varırlar. buna da şükür,beterin beteri var modu yani.
herneyse, ben 1.sınıf öğrencisiyim sorusu olan? :D
14 Mayıs 2007 19:26
musker
ben ilk dönem össye yeniden girmeyi değil de, direk okulu bırakmayı düşünüyordum.. neyse geçti şimdi =)
14 Mayıs 2007 21:47
büşbüş
allahımmm bi birinci sınıftan kurtulayımmmm başka bişey istemiyorummm
15 Mayıs 2007 00:14
pngen
1.sınıf kızlarını büyük sınıf erkekleri atmaca gibi keser. hade hayırlısı...
31 Mayıs 2007 03:26
yabancı deil benim
nerde o günler.
31 Mayıs 2007 03:47
.:nadir:.
Artık universteli olmuslardır...
ust sınıfların yapıstırdıgı çöm etiketini tasırlar..
ilk seneden yuksek lisansi duslerler. (sonradan umutlar giderek duser... sırayla yonetici... ben okudugum işi yapıcam... bitsin artık okul ne olucaksam olayım)
heycanlıdırlar kanları kaynar...
kampuste ordanoraya zıplarlar...
yeni kankalar edinip cesitli aktiviteler yaparlar ...
erkekler bi sevgili bulup kampusun bi kosesinde yiyissek die dusunurler... kızların burnu bi karıs havadadır...
kluplere katılıp kaynasırlar...
sınavlarda afallayanları vardır...
lisedeki alıskanlıklarını bi sene boyunca surdururler...
vs. vs. vs. vs.
31 Mayıs 2007 04:35
bilinçli tüketici
'nin yaz tatilinde şu diyalog muhtemelen yaşanmıştır
-eeğğ olm anlatsana kızlar mızlar?
+ufff sürüsüne bereket abi.
-vay köftehor! kac tane ayarladın lan?
+şimdilik bir numara yok ama daha cok vaktimiz var ehehe
-olm ben senin yerınde olsam varya!! <censored> üstünde fındık kırardım!!
+hıı hıı kesiiin kesiin
-ya bsg!
31 Mayıs 2007 06:09
halid e.a.&
cool taklır
kesin tarz yapar
çap yapmayı kolay zanneder
kendisini çan eğrisinin ezilen kısmına yakıştıramaz , ama zamanla alışır
özgürlükten kudurur
sabahlamayı marifet beller
çatır çutur kız tavlayacağını hayal eder
açık ev partilerine katılacağını zanneder.
deli gibi oyun oynar
ya çok fazla ya çok az uyur
sürekli zamparalık planları yapar ama hiç uygulayamaz.
her türlü sakal bıyık saç kombinasyonunu dener.
31 Mayıs 2007 08:31
time is money
acınacak insanlardırrr: )))))))))))
10 Haziran 2007 14:02
g_k_c
4 dersten kalınca amaaaan ya daha 1. sınıfım nasıl olsa,önümde uzuuun seneler var,elbet veririm diyerek kendimi avutuyorum..
mesela 3. sınıf olsam diyemem bunu :)
güzel bi yıl,hazırlıktan sonra dersler şıraaak diye vuruyo insanın yüzüne..
17 Haziran 2007 00:30
kopru6
hala bütlerdeyim bitiremedim bi türlü . bitsede 2 olsam artık demek zorunda hissediyorum kendimi.
29 Haziran 2007 14:37
tospaha
hazırlıktan sora cehennem, yan gelip yatma doneminin sonu ister seve seve ister ...
29 Haziran 2007 15:51
bounchemistry
başlangıçta deli planlar vardır bunlardan bi kaçını şöyle sıralayabiliriz.
1) abi gelecek dönem bütün dersleri AA yapıp çap yapacam
2) kız ben gelecek yıl hepsini AA getirirsem okul birincisimi olucam şimdi oley yaşasın hihihi
3) tüm seminerlere katılıcam çok faydalı oluyomuş kızlar hadin beraber gidelim... sonra hep beraber çıkılıp simitçide yada BU kafede oturulur güzel güzel kendi aralarında seminer yaparlar..:P
4) ya olum hiç F getirmeyince onur belgesi veriyolarmış ben kesin onur belgesi alırım ayrıca benim adımda onur...:P
5)olum hiç kütüphaneden çıkmayalım araştırma yapalım ve bol bol sesli study e takılalım hem kız kesip manitada yaparız bi taşta iki kuş nasıl ama..:P
vs...
ancak sene sonu gelince olay iyice anlaşılır durum bu değildir ve şu laflar dolaşmaya başlar ortada. 'ulen istesem hepsini AA getirirdim ama hocalar kıl' , 'ay kız ben AA alırdım ama o gün kötü bi gündü'...:P
29 Haziran 2007 18:29 ~ 29 Haziran 2007 18:31
sober
hazırlıktan sonra başlanırsa eğer insanı titreyip kendine getirir.
dersler ne kadar hafif olsa da bi türlü tempoya alışılamaz..
hatta kulüplerde de aktif olarak bulunursanız daha ilk seneden hiç düzelmeyecek bir gpa elde edersiniz.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10051
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!