hepderler okulu bırakcam alışamadım ben yaa dıe ama neden se bırakamazlar :))
12 Mart 2007 19:25
'' i l k o ''
gayet güzel geçen sene hazırlıkdım adaptasyon sorunumuz olmadı çok şükür,derslerde kolay daha ne ya,kafana göre derse girip-çıkıyorsun.
12 Mart 2007 20:31
the red violin
servis ve ring saatlerinin asla oğrenemeyen insanlardır:)
12 Mart 2007 21:45
fanfan
birle iki arsındaki fark:
-birinci sınıfta 50 sayfadan vizeye girersin.finalde 100 olur.
ikinci sınıfta 250 sayfadan vizeye girersin.bu finalde 1000 sayfa olur.
-birinci sınıfta haftada bir gün öğleden sonram boştu.sinemaya gitmek gibi kültürel faaliyetlerde bulunabiliyodum yani.ikide 39 saat dersim var.haftasonları da her hafta olan sınavlara çalışıyosun.
-birde sınıfta çoğu insan ders çalışmaz,senin ortalarda olan notlrın iyiymiş gibi görünür.ikide ise herkes inekleşir,ortaların altında olan notların dibe vurmuş gibi görünür.
-birde astığın dersleri kendin çalışarak anlayabilirsin,az çok lisenin devamıdır.ikide ise derse girmezsen sıçarsın ve ben hep sıçıyorum.
15 Mart 2007 20:01
'' i l k o ''
yürü be demet :)
15 Mart 2007 20:07
algorist
ben direk 2 den başladım :p
16 Mart 2007 21:34
denizhan
bigbang super yazmis.
onlari 1'de ogrenseydim simdi okumama gerek yoktu.
ne alakaysa :)
16 Mart 2007 23:22
sine qua non!
1. sınıfa pat diye gelenlerdenim.irregularım ve 2.dönemden başladımm :S belli bi süre sonra anladım kii yaptığım en iğrençç şeydi bu :(((
4 Nisan 2007 02:42
extraordinary!....
ölümüne kanka topluluk sonradan anlıycaklar 10kişilik kanka grubu olmaz olsa da aynı sınıf içinde olmaz ( :
bi de sürekli yatay geçiş düşünürler sonra da yatarlar.....
(2) 9 Nisan 2007 14:31
ufo gorn masum köylü
idealist yılların sonudur...
9 Nisan 2007 14:33
snoopi
bigbang demis ki:
önlerinde ki 4 yıl boyunca 497 paket makarna yiyecek, 4564 parti king ve 3547 parti okey oynayacak insanlardır.
hocam senin kayatın çok boş geçmiş ya
9 Nisan 2007 18:22
gemici
yatay geçiş ya da çap hayali ile yanıp tutuşan,1.sınıfın sonuna dogru gerçeklerin farkına varan insan topluluğu
20 Nisan 2007 11:16
İmim
kendi memleketlerinden başka bi şehirde okuyorlarsa, şehrin keşf-i alemine dalmış, her club'ın her cafe'nin her mekanın muhtarı olmuş ya da olacak ve sonrasında buralara gitmek için zaman yaratmak için çırpınacak olan insan topluluğu.
20 Nisan 2007 11:55
muja
üç yıl farklı okullarda birinci sınıf okudum:)sanırım artık birinci sınıfta olsamda pek birinci sınıf sayılmam...
20 Nisan 2007 12:49
jack
universiteye gelebilmek icin bir senelerini heba eden universiteye gelincede hayal kırıklıgına ugrayan insan toplulugudur
(1) 20 Nisan 2007 13:07
gaea
yaptığım ortalamayla erasmusu kazanmamı sağlayan sınıf.. iyiki de çalışmışım:)
20 Nisan 2007 15:30
deligeyik
senin benim gb insandır
21 Nisan 2007 20:06
aleph
ürkek, sevimli, minik, her an yeni bir şeyler keşfetmeye hazır kişilikler..
çok güzeldir çoook :((
3 Mayıs 2007 19:40
metaligram
hayatında görmediği çömez muhabbetine şahit olacak olan bireyler olucaklardır..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10051
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!