ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
her öğrenci insanının minimum 1 bulunmak zorunda olduğu sınıf...hatta sınıf ayrımı =)
11 Mart 2007 19:34 ~ 11 Mart 2007 19:35
atmışikidensıçan
1. sınıf insanlardır...yatay geçiş en büyük hedeftir ayrıca :))
(3) 11 Mart 2007 19:37
denizhan
saka gibi yil.
en kolay dersler, yatis zamanlari .. ingiliz tabiriyle refreshers
11 Mart 2007 20:14
özcartman
herşeyin çok farklı olcağına inanılan,bitmesiyle hayallerin de bittiği sınıftır.
11 Mart 2007 20:49
banshee
Bütünlemelerin ne olduğunu pek bir güzel anladığım sene.
11 Mart 2007 22:22
crank
o zamanlar çok rahattık yaa oof oof
11 Mart 2007 22:29
auxara
şu anda "amaan üniversiteli olduk süper lan" diye liselilere yukarıdan bakıp artistlik yapan ama seneye "allah kahretsin ne işim var burda girmez olaydım" diyecek olan kişi topluluğu
(1) 11 Mart 2007 22:54
mighty_soul
ilk dönemiyle ikinci dönemleri çok farklı olur ,bi gazla başlarsınız baktınız eşşek gibi çalışmışsınız notlar güzel çalışmasamda yaparım hesabı 2. dönem bi göçüş! evresine girersiniz.benim açımdan böyle oldu en azından
(1) 11 Mart 2007 22:58
makbuş
nereye girsem??? ne yapsam ???acaba çömez olduum çok belli oluyomu??? burası neresi??? ben niye geldim?? diye ortalıkta dolaşanlar gurubu.. bunları yazdıktan sonra sölemeye utanıyorum ama bende birinci sınıfım.
12 Mart 2007 00:19
.....demolight.....
valla 1.sınıfım gayet memnunum :)
aynen dediginiz gibi be cool :)
12 Mart 2007 00:22
mantis
"üniversiteli olmak"ı bir üniversitede okumak zannedenlerdir. hepsi değil tabii...
12 Mart 2007 00:29
denizhan
bir an once silkelenip universitede oldugunu anlarlarsa tadini cikarmakta cok gec kalmamis olursunuz.
biz gec kaldik, simdi mezun olacak olmanin acisi icindeyiz.
12 Mart 2007 00:31
sultana [cimdallı!]
nerdeyse biticek bee, peheey
anlamadım ben bişi
12 Mart 2007 01:24
kornmaniaa
herkesin sınıfı bitirdikten sonraki senelerde mumla aradığı yer ve benim şu anda keşke 2 olmııyım dediim yer.işimiz bitcek lan seneye
12 Mart 2007 01:33
erdemirtas
eee sen bildiğin örneksin....
the angelizer demis ki:
evet birinci sınıfta 4.00 dım
şimdi 1.91.
10 tane f le bu kadar düşürebildim
12 Mart 2007 02:31
passion
genellikle ilk yılını yurtta geçirip ikinci yıl eve çıkacak arkadaş ararlar(allahtan ben yurtta 10 gün tek kaldım) bide özellikle ilk dönem bütün derslere girerler ya o var
12 Mart 2007 02:43
fransua
1. sınıfız daha ne olsun :))
12 Mart 2007 08:52
£hl-i keyf
ne yapıcağını bimezler grubu:)))
12 Mart 2007 12:55
m.fox
1. sınıftakiler tuhaftır biraz.
beklenti içinde gelmişlerdir. arkadaşlıkları pek sağlam kuramazlar, saçma sapan gruplaşmaya meğillidirler.
ilişki ararlar, bulamazlar, üzülürler.. ilişki yaşamanın aramakla bulunacağına inanırlar.
paraları hiç bitmez zannederler ve harcalar, sonra beş parasız kalırlar.
ders konusunda 2 ye ayrılılar. kimisi lisedeki gibi bir kere okumayla yapabileceklerini düşünürler çuvallarlar, kimisi çevrenin de gazıyla farklı olduğunu bilerek çalışırlar abartırlar hayat yaşamazlar.
kısacası pek bilinçli dğeildir üniversitesi 1. sınıf öğrencisi.. :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10051
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!