*fb* demis ki:
dünyanın ilk şerefsizi bilinmez ama en büyük şerefsizi hatta şerefsizleri son okudugum habere göre ingilizler alın gazete sitesinin adresi de burada
Ne zaman adam oldular ki şimdi olsunlar?Şaşırdım desem yalan olur...
*fb* demis ki:
dünyanın ilk şerefsizi bilinmez ama en büyük şerefsizi hatta şerefsizleri son okudugum habere göre ingilizler alın gazete sitesinin adresi de burada
ya ülkenin %90 ı 80 yaş üstü höt desen korkudan geberecekler hala bizimle uğraşıyorlar ya ne gerzek millet bu ingilizler
*fb* demis ki:
kendi dünyamdaki ilk ve tek şerefsiz benimle beraberken evlenip hatta daha beteri düğün davetiyesni verip beni düğüne davet eden kişidir..tabi bende bunu hiç anlamadığım için salağın önde gideni oluyorum o ayrı:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10048
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.