ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
giriş için herhangi bir davetiye veya bilet zorunluluğu yok...sanırım:) bazı davetiyeler yollanmış ama girişin serbest olduğunu sanıyorum, daha önce öyleydi en azından...bir de ben aktivite sorumlusu olmuşum:) çok sevindim, bi baltaya sap olamam sanıyordum aktivite sorumlusu oldum:DDDD hehehe inşallah cuma sorun çıkmaz:) görüşürüz hiltondaaaa:)
Prof. Dr.Yusuf Halaçoğlu Türk Tarih Kurumu Başkanı
Ermeni İddiaları, Tarihle Yüzleşmek
Prof.Dr. Aygün Aktar Dumlupınar Üniversitesi
20. Yüzyılın Başında, Rusya nın Ermeni Politikası ve Bu Politikaya Bağlı Yapılan Türk Katliamları
Gündüz Aktan Emekli Diplomat Radikal Gazetesi Köşe Yazarı
Hukuki ve Psikolojik Yönden Bakış
Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral
Tehcir
Av.Sevin Elekdağ
Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi
Ermeni Araştırmaları Enstitüsü
Türkiye nin Karşılaşacağı Hukuki Sorunlar
17:00 Kapanış
Tarih : 16 Mart 2007 Cuma
Yer: Hilton Ankara
211 Mart 2007 16:39
manas
arkadaşım bir de biletli mi girilecek davetiye usulü mü onlar hakkında da bilgi verebilir misin acaba?
aktivite forumunun ilk kez böyle bir sebeple kullanıldığını görüyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum...
11 Mart 2007 16:43
iyiniyetli3.kişi
rica ediyorum:)
ay evet önemli bir noktaya parmak basmışsın:)
ben onu bir sorayım....bilet olduğunu sanmıyorum olsa mail atan arkadaş söylerdi...neyse, ben hemen bakıcam....
11 Mart 2007 16:48
soulreaver
Teşekkürler Böle Bir Duyuru Yaptığın İçin...
11 Mart 2007 16:55
iyiniyetli3.kişi
bir de bu var ilgilenenlere..bunun girişinde bir sorun olmaması lazım, daha önce burada yapılan bir konferansa katılmıştım...davetiyem falan yoktu, zaten soran da olmadı...
ANKARA BAROSU
KONFERANS
Zor Zamanlarda İfade Özgürlüğü
(ABD ve Avrupa Deneyimi)
OTURUM BAŞKANI
Avukat M.E. Seçkin ARIKAN
AUÇM Başkanı
AÇIŞ KONUŞMASI
Avukat V. Ahsen COŞAR
Ankara Barosu Başkanı
KONUŞMACI
Prof.Dr. Herman Schwartz
Washington Hukuk Fakültesi
Washington D.C.-ABD
Bende davetiye var fakat davetiye zorunlu değil diye biliyorum.Bir sorun olmaz yani.
11 Mart 2007 17:00
iyiniyetli3.kişi
valla kaynak olarak ankara barosu gösterilmiş, ama yukarıda yazdıklarımdan başka bir bilgi verilmemiş....bu durumda sanırım her hangi bir bilet ya da davetiye olmaksızın konferanslara katılabiliyoruz...yani abem'de olana kesin katılırız da hiltona sokarlar mı bizi bilmiyorum:))
neyse umarım ilginizi çekmiştir...gelen olursa görüşürüz, salı günküne katılamayabilirim belki ama ermeni konferansına kesin katılırım...
11 Mart 2007 17:23
press
1. konferansa gidilir ..teşşekkür bilgi için ..
11 Mart 2007 17:40
boomerang ¹³
Moderatör ¿
ermenice kürtçe yayın olsun bence.. zira olmuş her teraf yabancı kelam..
11 Mart 2007 19:50
nicht
yapmam gereken çok önemli bir ödevim olmasa kesin gelirdim
takdirlerimi sunuyorum ben de.harika olmuş!!!!
15 Mart 2007 05:38
luca leotardo
Scwharts süperdir gidin mutlaka:))
15 Mart 2007 10:23
amylee
çok ama çok güzeldi hayatımda gittiğim en güzel konferanstı.tuncay özkanla tanıştım :) gelmeyenler çok şey kaçırdılar bence
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10046
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.