hakkaten çok yaratıcı ya mahkum yani nerden bulmuş allahım duyduğum en ilginç nick bu olmalı ksnakljldasmşldköailsşdlia
hatta deniz* nicki de çok yaratıcı bence sonundaki yıldız özellikle bi hava vermiş açmış nicki yani çok teprik şeyederim klasjhdlsadmaşs
deniz* demis ki: mahkum vardı öle hatırlıyorum en yaratıcı nik o bence
yok cidden ben çok etkilendim bu nickten bundan sonra bu nicki kullanmayı düşünüyorum hatta hayata bakış açım değişti lknsjahdbkjsandl :D:D
1 Nisan 2008 15:41
kiss saranda okto :)
hakkaten çok yaratıcı ya mahkum yani nerden bulmuş allahım duyduğum en ilginç nick bu olmalı ksnakljldasmşldköailsşdlia
hatta deniz* nicki de çok yaratıcı bence sonundaki yıldız özellikle bi hava vermiş açmış nicki yani çok teprik şeyederim klasjhdlsadmaşs
höst ne çabuk unuttun ismimi bre utanmaz arlanmaz :D:D
ritrit demis ki: yok cidden ben çok etkilendim bu nickten bundan sonra bu nicki kullanmayı düşünüyorum hatta hayata bakış açım değişti lknsjahdbkjsandl :D:D
aşkolsun deniz unutur muyum hatta o yüzden o kadar beğendim o nicki yani tamamen senin ismin olmasından dolayı bi de o sonundaki yıldız işte siz mükemmel bi ikilisiniz bence yıldızla çsadsla :D:D:DD:
profesyonel ev kızı demis ki: uhıjsahusduhsajsahua ııce ezdın cocuk kendını ıntıar etcek uhasıjdshusaısauh
yaaaaaaa yapmasınnnnn bi kere öldü zaten mahkum sonra dirildi hayalet oldu hortladı mortladı bi ikinci ölümüne dayanmaz bu kantin yapmasınnnnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr mlksajhdaikialşlösad mla
1 Nisan 2008 15:47
hakikaten deniz nickli arkadaş neredesin savunsana kendini ben arkandayım adaşım :D
deniz* nicki bana ait değildir. :D
1 Nisan 2008 15:48
ritrit
yapma deniz yapma işte bunu yapma :D
bak bence en yaratıcı nick seninki cidden en içten duygularımla söylüyorum bunu :D:D
1 Nisan 2008 15:50
hadi hadi :D
ritrit demis ki: yapma deniz yapma işte bunu yapma :D
bak bence en yaratıcı nick seninki cidden en içten duygularımla söylüyorum bunu :D:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10036
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.