cigdém demis ki:
hasnicktir ilk favorimdi bu başlıkta ...
23 Şubat 2008 23:42
tsigalko
o da iyimiş hasnicktir de iyiydi de..
dinazora dönüşmüş :)
123 Şubat 2008 23:43
eterlielbisemudguard
cinsiyetin derken ben biraz karışığım o yüzden tahmin edememişsindir belki =) hahaha koptum yaa cinsiyetini bile bilmiyorum diyince hehehe... bizlere erkek diyolar sanırım ama böyle bi rivayet var işte cinsimizin adı konusunda.. artık doğru yalan ben bilmem... =P
cigdém demis ki:
sana dedim :D cinsiyetini bile bilmiyorum ama öyle alenen görmedim zaten, kantinde mesajlaşıyorduk, meğer gerçek hayatta bir arkadaşımız ortakmış falan... üşüttüğüm gece idi galba :D
23 Şubat 2008 23:43
basbleuu
hasnicktir
123 Şubat 2008 23:43
hayal kıran
kapalı ortamda güneş gözlüğü takan kız için ; Güneşe Uçan Kız
23 Şubat 2008 23:44
cigdém
hayır profilin kapalı die öyle söyledim ben :D yazdıklarından da çok öyle kendini ortaya koyan bi mesajına denk gelmemişim sanırsam :)) so sorry!
ööle işte.
hadi eyv. başlığın rengi değişmeden ;)
eterlielbisemudguard
cinsiyetin derken ben biraz karışığım o yüzden tahmin edememişsindir belki =) hahaha koptum yaa cinsiyetini bile bilmiyorum diyince hehehe... bizlere erkek diyolar sanırım ama böyle bi rivayet var işte cinsimizin adı konusunda.. artık doğru yalan ben bilmem... =P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10036
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.