ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > pamukkale üniversitesi > paü nün en sevmediğiniz yanı
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

-neva-
-neva-
Zaten 1 vize 1 final olmuş.ben mezun oldum zati ne olursa olsun artık:p
sırf yazokulana kalalım diye bırakan hocalar vardı.bi de yazokulunda geçirmeyip tek ders sınavına (hatta 2. dönem dersi olanlar özellikle)bırakırlardı.
çok acımasız hocalar var.ailenden birini kaybedip sınavı kaçırsan bile umrunda olmazdı hocaların banane derdi.şehir dandik zaten üniversitesi nolsun:))
18 Temmuz 2008 17:52   mesajın adresini al  

bengükocaaslan
bengükocaaslan
Devamlı bir inşaat halinde olması ve şenliklerde iyi isimler getirememeleri
 1   20 Temmuz 2008 13:35   mesajın adresini al  

salvation
salvation
parasızken hiçbir işe yaramayan bir şehir.yerli halktan hiç kimse sahip çıkmaz bu özelliğini sevmezdim ama yine değerini bilin çok arayacaksınız.
12 Eylül 2008 21:32   mesajın adresini al  

jeus
jeus
yaz okulu kalksa iii olcak ama nerdee..
14 Eylül 2008 12:05   mesajın adresini al  

(_chaylaq_)™
(_chaylaq_)™
walla.. nE diyimm.. o kadar cok varkii hangisinden baslasam diye düşünüyorum...
3 Ekim 2008 13:00   mesajın adresini al  

e_mine
e_mine
arkadaşlar çok kötümsersiz yaa
3 Ekim 2008 20:18   mesajın adresini al  

dımmtıss
dımmtıss
denizli mükemmel ya herkes bılsın haddını ben 2006 da kafkas üni veterıner fak daydım bıraktım gıdın orda 5 ay okuyun anlayın denızlının nasıl bı cennet olduğunu,,,
7 Ekim 2008 11:43   mesajın adresini al  

nimbus
nimbus
okulll...tam bi rezalettt...
13 Ekim 2008 01:19   mesajın adresini al  

farukmirkan
farukmirkan
okul dememiz için binbir şahit lazım inşaat alanı desek daha iyi olur daha adama akıllı oturacak bankları bile yok sadece ismi güzel
23 Ekim 2008 23:04   mesajın adresini al  

_socièlogist_
_socièlogist_
Problem okul değil, problem bizim insanımızda. Adamlar hayrına okul yapar gibi paso bina dikip öğrenci dolduruyolar. E öle olmazsa işsizlik alıp başını gidicek. Bunlar iyisimi bikaç sene gizli işsiz, stajyer, askerlik felan takılsınlar kafasında yapılıyo herşey. E bu kısa vadeli planlarda zaten göstermelik olduğundan her geçen gün daha kötüye gidiyoruz. Kurumlar hata yapmaz, bunu yapan kişilerdir, unutulmamalı. Ancak Türkiyede'ki diğer üniversitelerle kıyaslanırsa vasatın altında sayılmasada, günlük güneşlik bi üniversitede değil hani. Öğrenciyi düşünmeden onlara yön veriliyo ve hiç anket bile yapmıyolar bakalım bunlar ne düşünüyo diye. Eee nede olsa öğrencide alışık bu duruma, herkese eywalla abicimmm çekiyo. Kimsede öörenciyi bi s*kten saymıyo işte bu yüzden. yani birazda aynaya bakmakta lazım. Siz kendinizi anlatmadan onların anlamasını beklemeyin lütfen. Asla kaybetmezsiniz, bundanda emin olun...
25 Ekim 2008 05:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 22

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009