ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yazık Hemde Çoookkkkkkkk :(((((
okul aile egitim
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

soulreaver
soulreaver
http://www.youtube.com/watch?v=6arNgPeWPX0
11 Mart 2007 03:45   mesajın adresini al  

tosi
tosi
neye yazık?
11 Mart 2007 03:47   mesajın adresini al  

tosi
tosi
pardon ya video varmış bende gözükmedi..
11 Mart 2007 03:48   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
yafuuu bu video çalışmıyo mu yoksam benim bil.de mi bi sorun var:s
11 Mart 2007 03:49   mesajın adresini al  

tosi
tosi
üzerine tıkla zaten youtube a yönlendiriyo seni
11 Mart 2007 03:52   mesajın adresini al  

felrow
felrow
Guleyim mi, aglayim mi bilemedim... ama baya guldum izlerken, inatla HOCAAAAAAM diyen cocuk superdi.
11 Mart 2007 03:55   mesajın adresini al  

manas
manas
bu bir rezillik.. bu bir çirkeflik...bu türkiye neden üçüncü dünya ülkeleriyle aynıdırın cevabı.. bu asalaklar yüzünden türkiyenin bir yerlere gelmesi çok zor. bu eğitimden nasibini almamış afedersiniz sıpalar ve bunları yetiştiren sıpaların büyükleri. hadi bu gerizekalılar sıpa daha ufak peki bunların büyüklerine ne demeli. peydahlayıp ortalığa salanlara...
suç belki de en az bu sıpalarda peki onları yetiştiren büyük eşekler nerde onlar neden yok bu vidyoda keşke onları da görebilseymişiz...
 2   11 Mart 2007 04:00   mesajın adresini al  

tosi
tosi
izlemedim ama tahmin ediyorum ne olduğunu..gülünücek bi tarafta göremiyorum o ayrı..sadece yazık diyorum bende..
11 Mart 2007 04:01   mesajın adresini al  

manas
manas
konfüçyüs bir ülkenin geleceğini görmek için o ülkenin eğitimine bakarım demiş aha bizim eğitim sistemimiz işte bizim okullardaki kalite.. sonra neden össde 5000 tane sıfır var yok efendim o kadar oluk oluk dersaneye para harcıyoruz bizim çocuğumuz niye kazanamadı bir yeri. neden insanlar memleket meselelerine duyarsız neden ajdar bu kadar prim yapıyor. ülkede bilim adına niye bir şey yapılmıyor. neden sağ sol çatışmaları gs-fener tartışmaları var neden ülkede kimse kimseyi anlamıyor aha hepsinin cevabı burda. işte size türkiyenin gerizekalı aptal yüzü..
bir eğitim sistemi düşünün öğretim var ama eğitim yok. bir eğitim sistemi düşünün müzik dersinde fizik anlatılıyor beden dersinde çift kale maç . bir eğitim sistemi düşünün iki tane fırlama piç dersin ortasında sigara içiyor..
efendim geçmişe bir bakalım hocalara saygıya bakalım.. yavuz koskoca padişah lalasının atından bir çamur damlıyor kaftanına .. bu çamur başımın tacıdır deyip yıkatmıyor. tabi osmanlı cihan imparatorluğu olur..
11 Mart 2007 04:05   mesajın adresini al  

ahmet altuğ
ahmet altuğ
bu gençliğin emanet alacağı ülke sürünmeye ve de batmaya mahkumdur.
11 Mart 2007 04:34   mesajın adresini al  

bravado
bravado

bence bu kadar koyu bakmamak lazım ama yaptıkları yanlıs ama hıcbırımız yanlıs yapmadık mı bunlar lıse yılları ınsanlar hata yapa yapa dogruyu ogrenır bı durun bakalım belkı ılerde cok ıyı bırer ınsan olacaklar walla ben kendımı dusunuyorum lıse de cok da duzgun bır ogrencı oldugum soylenemezdı....

ahmet altuğ demis ki:

bu gençliğin emanet alacağı ülke sürünmeye ve de batmaya mahkumdur.

11 Mart 2007 04:39   mesajın adresini al  

h7be
h7be
bu da bişeymi bee daa ne öğrenciler var liselerde..
11 Mart 2007 10:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009