felrow demis ki:
her haftaya yerlestireni bile taniorum..
11 Mart 2007 14:43
arethusa//lúthien
kızlar iice manyamış
11 Mart 2007 15:12
banshee
Devir degisti. Kiyamet elameti hepsi.
11 Mart 2007 15:15
schizophrenia
az kaldı azzzz
11 Mart 2007 15:26
babyjane
''kasımda aşk başkadır'' diye çevirilmiş soundtrack de yer alan enya nın only time şarkısı '' mahmuaaat bu da bizim şarkımız olsun muuaaa??'' şeklinde saftorik kızlarımızca benimsenmiş film...
izlenip de etkilenilecek bir bölüm yok tırışkadan nağmeler yıldız tabya kaaveler..
11 Mart 2007 15:38
ange
izlediğim konusu en saçma filmdi heralde romantik filmler içinde...tamam kız hasta da mantıksız yani..bizim kızlarımızda bundan örnek alıp takvim mi yapmışlar kendilerine??
11 Mart 2007 15:57
gezegezegen
Burdan RTÜK e sesleniyorum. Kaldırın bu filmi piyasadan !
11 Mart 2007 16:46
alice kendi alemınde
ismi duyulmuş filmleri yıllar snra ilkkaz ızleyıp hayal kırıklıgına ugramak ne fecı bişi
13 Haziran 2008 21:51
ertu '
bn 2 sene once fight Clubu izledigimde , bildigin bunalıma gırmıstım.. Onca yıl nasıl yasamısım diye... Bir daha basıma gelmez ıns..
alice nerede? demis ki: ismi duyulmuş filmleri yıllar snra ilkkaz ızleyıp hayal kırıklıgına ugramak ne fecı bişi
13 Haziran 2008 21:54
alice kendi alemınde
e olmadı ama sanki..
izlemediğğin yıllara yanmışsın gibi.
bense çok sevilen bır fılmı gozunde buyutup de izleyınce begenmemekten bahsedıyorum:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10027
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.