ritm demis ki:
güzel ve zeki olsun, ikisi bir arada olmuyormu?
11 Mart 2007 00:55
fransua
bir erkek olarak zeki kizdan korkarim..
11 Mart 2007 01:02
büyükbaşkan
her şeyden önce benim olsun, biriciğim olsun, ben onu öyle bir yüceltirim ki yaratılmış ve yaratılacak en zeki ve güzel kişi o olur
11 Mart 2007 01:28
abbas
aha bu kız da aptal çıktı
kupa kızı demis ki:
sizin tercihiniz görsellik mi yoksa akıl mı??? buyrun bakalımm...
111 Mart 2007 01:29
lithium
bu konu tartışılıp sonuca bağlananamıştı sanırım...
11 Mart 2007 01:30
tutaste
temcid pilavı olan konulardan biri de bu..
11 Mart 2007 01:32
:ceren:
ortası olsun mümkünse
11 Mart 2007 01:32
b@htsız b3d3vi
güzel olup ta aptal olanla bi yere kadar(!) mutlu olursun ama ben şahsen ne kadar güzel olursa olsun bi kızı sırf güzel die yanımda dolaştırmam.bence zeki olsun güzel olmasına gerek yok..
hepsınden bıraz olabılır bence mahsuru yok :) olur olur duzelır hersey.ammmaaaaaaaaaaaaan nnn olsada olur olamsada :)
11 Mart 2007 01:45
mcora
b@htsız b3d3vi demis ki:
güzel olup ta aptal olanla bi yere kadar(!) mutlu olursun ama ben şahsen ne kadar güzel olursa olsun bi kızı sırf güzel die yanımda dolaştırmam.bence zeki olsun güzel olmasına gerek yok..
sen ne için dolastırırsın kzı yanıunda :)ve nasıl dolastırırsın
11 Mart 2007 01:47
lithium
ecüş bücüş olsun kafası basmasın bi süre öle takıliim.. sonra hangi özelliği daha çok ararsam karar veririm?!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10022
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.