genellıkle 20 dakıkalık tras saolsun sohbet sayesınde 1 saatden fazla suruyor ((: sureklı aynı berbere gıdıyorum caylar gelıo tras esnasında bız bı sohbete dalıyorus traş da yalan oluyo (((:
11 Mart 2007 00:14
zebra finch
Kızların başına da gelio bu merak etmeyinn :(( iyyhhh kuaförler maşallah hiç çekinmiolarr
11 Mart 2007 00:27
:ceren:
ayrıca kuaför soruları
11 Mart 2007 01:40
!!!lağım ağızlı!!!
berberi hissetmemek ne mümkün adamlar o kadar ısrarlıki kendilerini hissettirme konusunda hissetmekten baska care kalmıo :))
11 Mart 2007 04:40
gezegezegen
Berberlere bayan personel alınmasını talep ediyorum...
11 Mart 2007 15:22
dogujan
allahtan saçlarımı hep kendim kesiorum
ne zaman berbere gitsem adama sole sole yap diorum o ole bole yapıo kıl edio adamı
11 Mart 2007 18:46
loves company
hatunlar daha iyi kesiyor onları hissedince sıkıntıda olmuyor...
11 Mart 2007 19:04
alice kendi aleminde
nooluo be! bu ne?
11 Mart 2007 20:09
alice kendi aleminde
ben kuafore gıtmem. hem başka bırısının sacıma karar vermesınden hoşlanmıyorum. hem sacımı lkendım kesıyorum. hem de kuaforlerınh samımıyetınden hoşlanmıyorum..
ama bu berberin dayama olayı kafamı karıstırdı:S
11 Mart 2007 20:10
serc@n
hani kadınlar sac kılı fln ararlar ya kocalarının üstünde berberler baska berbere tras ettirdigini nasıl anlar acaba..dokunurken fln aradaki ilk elektriklenme duygusallık olmuyormu ki??:)
26 Mart 2007 18:57
bigbang
ahmet abi ilişkimizde artık aramızda mesafe istiyorum
28 Mart 2007 13:31
utanmaz'adam'
ben otururum koltuğa elinden geleni ardına koma derim..sonra bi bakmışım adeta bir şahaser çıkmış ortaya:))
beni yeniden şekillerndiren bir berber:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10021
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.