ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > yurtdışı eğitim & erasmus exchange > ceza hukukunda master
mulakat yuksek lisans ceza
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

iyiniyetli3.kişi
iyiniyetli3.kişi
yurtdışı değil ama cezadan master yapan veya yapmış olan var mı? bizim okulda devam edicem de mülakatta ne yapacağımı bilmiyorum...yani kitapları falan alıp hocalar ne diyo diye karıştırmaya başladım da gene de önceden mülakata girmiş ve geçmiş arkadaşlardan hayrına deneyim ve yorum almak isterdim....çok teşekkürler, ve herkese kolay gelsin...:)
10 Mart 2007 17:30   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ceza hukuk master programı yoktur özel olarak ama kamu hukuku ve özel hukuk diiye ikiye ayrılır master programları genellikle....

Soruları genellikle belirtirler önceden eğer belirtmedilerse konu başlıklarını girecek hocaları öğrenmek gerek...

Torpilin varsa onu da kullan:)
10 Mart 2007 18:59   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
okurken ne güzel görünüyor di mi ceza ;halbuki ceza avukatlığı yaptığında yok cingenler yok conolar,tecavüzcüler pisliğin tam ortası
10 Mart 2007 21:30   mesajın adresini al  

iyiniyetli3.kişi
iyiniyetli3.kişi
ehehe sadece onlar olsa iyi, ben savcılık istiyorum...hele bir de devlete karşı suçlarda özelleşiim o zaman tutmayın beni:)))
avukatlık işi hakkaten acayip pis ama..yapanlara allah kolaylık versin...
10 Mart 2007 21:55   mesajın adresini al  

yavruş :)dişikartal
yavruş :)dişikartal
hım ben de hakim olmak istiyorum ya:) ben de size seneye sorarım bişilerr:) şimdilik bi sorum yok:P
10 Mart 2007 23:14   mesajın adresini al  

joe_
joe_
hımm biraz geç fark ettimm forumu... bildiğim kadarıyla özellikle ceza hukuku master ı yok. sanırım asistan olarak başvurunca kabul ediyolar ama hocalarınla bir konuş derim.... birde ders notu bul onlara çalış çünkü genelde mülakatlarda sordukları sorular derste anlattıkları şeyler oluyor diye biliorum ;)
20 Mayıs 2007 16:54   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Fransaya gitmeyi dusunen arkadaslar varsa (bi daha dusunun) hala kararliyim diyosaniz, bilgilerimi paylasabilirim.
22 Mayıs 2007 05:18   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009