hoş ama adrenalin üst seviyede resmen.. tehlikeye girmeye ne gerek var. ben, romantik iki söz eşliindeki ewlenme teklifine tav olurdum
10 Mart 2007 21:18
&fatoş&
reklam ıstee abartılı ve gercek dısı:(
10 Mart 2007 21:24
rustem
cakılmasını bekledik..
10 Mart 2007 22:04
ange
bu arada telefonlar da züpermiş hani...
10 Mart 2007 23:17
blam_
kızlar hiç üzülmeyın turk erkeklerı daha yaratıcı ve daha romantıkler..
10 Mart 2007 23:25
_.serenisy._
tam benim sevgilime göre bişe bu yaa:)
11 Mart 2007 00:00
ewc
şimdi çocuk açısından bakarsak her an çakılma tehlikesi var tut ki kız kabul etti ip koptu noldu şimdi:))) diğer bir yönden ise reklam gayet başarılı tebrikler...
11 Mart 2007 00:26
soulmate
kıza dua etsin
11 Mart 2007 00:40
chilanizares
Ben Olsaydım??? Bi motosiklet ile kız arkadaşımı gezintiye çıkarırdım. Yavaş yavaş giderken aniden hızlanırdım. Korktuğunu anladığım anda bana sıkıca sarılmasını söylerdim. Eğer hala korkuyorsa ona daha sıkı sarılmasını söylerdim. Kısa bir süre sonra ona kaskımı verirdim ve onu giymesini isterdim. Beni ne kadar sevdiğini sorardım. Aldığım cvp olumlu ise ona motosikletin frenlerinin artık tutmadığını kısa bi süre sonra olacak kazada asla sağ kalamayacağımı söylerdim. Onun ise kaskı sayesinde kurtulacağını söylerdim. Eğer kaskı çıkarır da bende seninle ölürüm o zaman derse motoru durdurur ve ona evlenme teklifi ederdim. Ya kaskını çıkarmazsa??? O zaman motoru yine durdurur ve ona hoşçakal derdim...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10009
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.