Ben olsam No yazar kapak yapardım :)) havada kapak olan ilk kişi olarak tarihe geçirirdim .ezemenki :)
10 Mart 2007 18:21
alakayamaydonoz
Ellerde neler var da nelere benzemez;))
10 Mart 2007 18:32
unknown artist!
adam egleniyo süper maymun gibi hareketler felan parasütle atladığımda benim de yapacagım seyler yani.kız da bunu izlerken duygulanıyo böyle sevgilim cok sempatiksin der gibi.marry me yi görmeden önce yani.
senkron bozukluğu var gidişatta.kızın o yavru köpek bakışını yazıyı gördüükten sonra yapması lazım.
10 Mart 2007 19:14
unknown artist!
bence adamın eşşek tavırları yüzünden göte ispirtolu kalemle benimle evlen yazıp sevgilimize domalmamıza eşdeğer bir teklif olmuş!
10 Mart 2007 19:15
unknown artist!
öte yandan siemens reklamı amacına ulaşmış
10 Mart 2007 19:16
n@ughty + tatar=))
ohanzi bu adam nikahıda hawada kıymaya kalkar bnce =p
10 Mart 2007 19:50
::::kİrem:::::
nasıl teklif edildiği önemli değil önemli olan yapılan tekliftir ayrıntılara takılmayıın
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10009
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.