tamam merak etme sen dur benim çantam küçük gelcek hepsi sığmicak bavul alıyım bitane pasaportum sende dimi bak yoksa kaçamayız
10 Mart 2007 17:20
banshee
Tamam pasaportun bende. Sen T.N.T yi at bavula, yaa her ihtimale karşı molotof kokteyli de hazırlasak diyorum ben... Aklını alalım Özer'in?
Sonra kapıkule den sıvışmaya çalışırız, olduğu kadar artık.
10 Mart 2007 17:22
tosi
ahahaha özer bizi doğdumuza pişman edicek yakalarsa ben iş dileniyodum ondan bide bana detaylar öğreticekti gel vazgeçelim zamana bırakalım oluruna bırakalım şu işi :))))
10 Mart 2007 17:25
banshee
vay vay... Sattın... Tamam ben gelip senden T.N.T yi alırım. kendi işimi kendim hallederim... hıhhh..
10 Mart 2007 17:26
tosi
naapcaksın menfaat dünyası :P hadi bize gel
10 Mart 2007 17:28
bonaventure
bende çok temiz tnt var bacım
sarayım mı?
10 Mart 2007 17:36
banshee
Tamam sen sar, gelip alıyorum hemen.
10 Mart 2007 17:37
bonaventure
ben kapatıcam ama dükkanı
kapının önüne koyarım
alırsın ordan
not:belli olmasın diye bim torbasına koydum bak
10 Mart 2007 17:41
hırpık
istanbul'da kimim var?
kimin için bu toz duman..
istanbul'da neyim var?
ne kaldı ki kalabalıktan..
10 Mart 2007 18:16
kelebegim84
ah istanbul ,istanbul olalı..
10 Mart 2007 18:54
abbas
bütün arkadaşlarım anadolu yakasında oturmalarına rağmen(lise) neden taksim'de buluşma gazı yaptılar.. üff kalk git şimdi, kalabalıklar üstüme üstüme gelecek.. hayır bi de tipi gören gelecek üstüne. zaten geçen gün o kalabalıkta aynı bana rastladım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/10006
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.