ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > Ortakantin istanbul buluşması..
lutfen gelmeyin beyoglu lennie boomerang bizon
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

boomerang ¹³
boomerang ¹³
bizon ve boomerang (ben) yarın taksim'de buluşuyoruz..

o yüzden kimse yarın taksim'e gelmesin istiyoruz..

dikkate alın laflarımızı deriz.. bi' de saçma konular, başlıklar açmayın istiyoruz..

bu başlık altında da lennie tartışılabilinir.. zira bizon beni sevmesine rağmen bazen msn'den cevap yazmıyor.. ben ona kızdığımda o bana laf atıyor sen yazmıyorsun diyor.. ki bizon kendisini geri çekip ara ara beyoğlunda içelim diyorsa, beni sevmiyor mudur? böyle bi durum olursa siz ne düşünürsünüz?

sonuna da yarınki kapışmamızda bu üstteki satırları tartışacağız biz diyerek başlığın kapanmasını engeller, bağlamamı yapar, şey..
 2   10 Mart 2007 04:15   mesajın adresini al  

tbc
tbc
gelmeyin lütfen.. laftan anlayın.. lütfen..
10 Mart 2007 04:17   mesajın adresini al  

tbc
tbc
lennie bizi diskoya götürürse o gelebilir.. ama sadece lennie..
 2   10 Mart 2007 04:18   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
 1   10 Mart 2007 04:20   mesajın adresini al  

tbc
tbc
şimdi boomerang.. seviyeli bir buluşma olması açısından seni bazı noktalarda uyarmak zorundayım.. evet yapmak zorundayım.. öncelikle ikimiz de bir birimize laflar hazırlamalıyız.. öyle doğaçlama olmaz bu iş.. sonra, asla birbirimizin sözünü kesmemeliyiz.. ben sana boomerang seni çok pis ..... falan dersem hemen çıkışmayacaksın.. ağır olucaz.. ardından lennie gelir.. ve olaylar gelişir.. sonra haydi eller havaya hoppidik gubbidik la la la zart zurt yea olrayt
10 Mart 2007 04:26   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
=S =S =S obarak =S =S =S
10 Mart 2007 04:34   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
oo piti piti bizon;

seviyeli bi' buluşma olacağı kesindir.. zira popcorn'un tokat şarkısını dinliyorum, ki gayet seviyeli o da.. uyarıların hoş ve gerçekci.. ama laflar hazırlayabileceğimi pek düşünmüyorum.. ön fizibilite çalışması yaptım kafamda, gelebilmemin de uygun olduğu düşüncesindeyim.. sırf aklımdan çıkacak saniyelik laflar ve lennie ile birlikte "bizon seni çok pis ..." yapabiliriz.. lennie buna katılır mı bilemiyorum pek tabi.. ki bunu sesli bi' şekilde sunduğumuzda hemen çıkışma sen de..

sözlerimi noktalarken ağır olacağımız konusunda hemfikiriz.. zira annemler evde olmadığında hem sabah kahvaltımı hem de öğlen yemeğimi bi' anda yemeyi planlıyorum ki buna 89T atakent - taksim otobüsünün yolu boku bokuna uzatması eklenirse tek günlük besin ihtiyacımı karşılayıp senle buluşursam.. hmmm evet evet ağır olurum kesinnen..

şey, lennie ardından mı gelecek?

too busy to fcuk

atılsam da dönerim geri.. evet evet, ibneyim evet..
10 Mart 2007 04:34   mesajın adresini al  

tbc
tbc
hey yo nigga boomerang..

lennie lennie dedik.. ama kim bu lennie.. yarınki konularımızdan birisi de bu olacak.. yer yüzünde sadece tek bir lennie var zannediyor çoğu.. ama aksine.. sen de ben de birer lennieyiz.. işte bu alanda derinlere inerekten doruklara ulaşaraktan hop son ki üç gooo!!
10 Mart 2007 04:38   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
dazizbundebah bizon;

lennie bizim canlandırdığımız elma şeker, pamuk surat, anlamsız başlıklı, biber yorumlu bi' macera.. derinlere iniyorsak yarın konuşuruz geri kalanını diyorum ben..

seni seviyorum lan kereta, bizon olmak hoştur amma boomerang olmak başkadır başka..

lenny kravitz dinleyeceğimizi unutmadan söyleyeyim..

bana yakın ortakantine uzak ol evladım..
10 Mart 2007 04:45   mesajın adresini al  

lithium
lithium
ooyy bu başlıkta akıl sağlığı die bi şey kalmamış...
10 Mart 2007 04:51   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
teşekkürler..

bi' de;

boomerang ¹³:
napıosun olm
boomerang ¹³:
:o/
ao(bizon):
sana mesaj yazıom ortakantinden
boomerang ¹³:
ha, teşekkür ederim
10 Mart 2007 04:55   mesajın adresini al  

tbc
tbc
kentaçdis boomerang..
ben bizon olarak bir tek şunu söylüyorum..
o leniler boy boy, mamımımamımımamımımaykrofonşov
10 Mart 2007 04:57   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009