ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > Herşey by dml
hersey dml me
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

damla
damla
uyurken izlersin onu…mışıl mışıl uyurken sen neler düşünürsün onunla ilgili.ne kdr sevdini sölersin.ne kdr aşık olduğunu ne kdr kıymetli olduğunu.uyur duymaz duyamaz…kör balıklar gibi ağlara takılmakla meşguldür. Hayatınkilere yada gelecein kilere…üzülmezsin.bugün vardır çnk,yrn…kim bilir.bugün yanımda olsun dersin bi günlüğüne unutsak herşei dersin.böle geçermiki die düşünrsün. Seviyosundur ya.çok…ağlamak istersin kıskançlıklarına tatminsizliklerine boyun eğdiğin için.ağlarsında hışkıra hıçkıra..eskisi gibi…ama daha çok canın yanar bu sefer sebepsiz. Çnk başka birinin onun eline dokunması,teninin kokusunu solumuş olması bi yerden snr canını sıkmaya başlar…hastalıklı bi histir bu.canını yakar çok çok ….ne kdr seviosan o kdr çok. Dur diemezsin kendine çnk aynılarını sende yaşamışındır aslında kendindne nefret edersin.kendine kızarsın geçmişine kızarsın.ağlarsın çnk üzülürsün neden dersin neden yaptım onca şei neden üzüldüm bu kdr boş yere kokumu unutturamıyorum hala lüzumsuzlara…resimler resimler…bakarsın o anı yaşarsın tekrar.mutlu olursun bi kaç saniyeliğine geçen senelere bakarsın kendine.ne kdr deiştiğini görürsün hayatının neler yaşadım bak buradaym yaşıyorum dersin…oysa kaç kere kapanıp ağlamışındır yatağına oysa kaç kere ölmeyi bile düşünmüşündür yazın o sıcağında kışın o beyazında. Bi çift lafa muhtaç olduğun zamanları kendini bile tanımadığın zamanları,yalvar yakar kal dediğin insnaları kaldıklarında yine aynı şeyleri yaşatan insanları hatırlarsın. Bakarsın tebessüm edersin. Senine kdr sevdiğini hatırlarsın bi an. Senin için feda ettiklerini, hak edip hak etmediğini, sana bıraktıklarını sana verdiklerini nasılda büyük bi öfkeyle onca mektubu onca hatıurayı nası yırtıp attığını hatırlarsın. Kızarsın kendine…üzülürsün sonra bi yandanda. Ayıp etmişim dersin. Oda yapmışsa ya üzülmezmisin..ne emekler harcandı ne mevsimler harcandı ne fedakarlılar yapıldı nelerden geçildi…. Kimler kırıldı kimler üzüldü bunları yaşayabilmek için…2 güzel insanın mutluluğunu yaratabilmek için. Şimdi? Sadece resimlerde kalmış bişiler. Kalmış ve bitmiş. Haklıyım…bitmiş…çoktan bitmiş. Sadece küçük bi tebessüm.diğerleri hayal ürünü sadece. Onlar aslında hiç yaşanmamaış değersizmiş. Ben bunlarlamı varım bunlarmı beni buraya getirdi? Şimdi yabancı olduğum o insnalarmı…komik. Ben buradaysam kendim sayesinde buradayım.parçam deil onlar asla deiller. Benim parçam bugünüm. Benim parçam o. Silik hatıralarım diğerleri. Aklımdaki tüm güzel anıları silmek istiorum. Silinsinler gitsinler! Hatırlamak istemiyorum. Acı veriyo sadece! Neden acı versinki…veriyo işte çnk benyaşadım. Ben yaşadıysam şimdi neden bunları hatrlıyorum! O insnalar silinsin gitsin geçmişimdende hayatımdanda. Yaşanmış bitmişler.güzel anılarıyla kötü anılarıyla. Hepsi bi kututnun içinde yandı kül oldu. Rüzgar estirsin estiren istediği kdr…rüzgar sönük alevleri körüklemez söndürür, harları güçlendirir…büyük etşleri dahada büyütür. İsteyen istediği rüzgarı göndersin…benim için fark etmez. Hepsi aynıydı…ölüme giden yolda küçük taşlar. Canımı acıttılar acıtmaz olurlarmı..kaç sene ay mevsim…kaç YAZ!! Kaç anı kaç gece kaç gözyaşı. Ama bitti kapandı defterler. Bitsin kaldığı yerde kalsınlar. Şimdiyse kıskançlığımın başladığı yerde ben bitiyorum.çekememzliğimin başladığı yerde benim sözlerim tükeniyo. Onca yazı yazarken onca laf sölerken susup kalıyorum. Sadece seviyorum ondan diyorum…aklım almıyo diyorum… aşk akıl işimi…sevgi akıl işimi.değil. sende yaşamadınmı. Sende ölüp gitmedinmi ardından.sende yapmadınmı onun anılarıyla yaşamadınmı!!! Ne salaksın.sende yaptın. Nası bilmeiosun onu alttan alamıosun. Nası kızabiliosun senki neler feda ettin bi sevgi uğruna! Salaksın! Resimler…saklansın bırak silinmesin bırak.baksın dursun…nası dokunduğunu grsün.mutlu olucaksa baksın.mutlu olucaksa…arasın konuşsun mutlu olcaksa.yanına gitsin kokusunu hatırlasın mutlu olucaksa.dur deme…yapma deme. Sende yaptın…sen hala korkuosun. Aynı şeyleri yapmaktan neden? Bi kerede git kendi ellerinle yüzleş. Laflarla reismlerle değil. Git kendi aptallıklarını slaaklıklarını kendi kendine gör. Cesur değilsin damla cesur değilsin…o ölemi değil.cesur bakablio yüzleşebilio. Çnk hatalı olmadığını bilio. Babanımı özledin git koş sarıl…ağabeylerinimi özledin git sarıl…şiirler yaz yine eskisi gibi.noldu sana demesinlker.eskiden böle değildin sen. Eskiden ne çok gülerdin daha çok gülerdin. Daha az ağlardın. Daha çok içerdin daha çok dans ederdin.daha çok hata yapardın…o insan ol yine. Onlara tattırdıklarının daha güzellerini yap.gücün varken. Okdrda ümitsiz değilken. Hala yağmurlar ağyarken , damla diye anılırken…çok oknuşursun bazen çok susarsın.atarsın bi yerlere bi yerden snr canını yakmaya başladığını anladığında kaçarsın yada bağırırsın. Yapma…sev…kapat defterleri yenilerine yaz tükenmez kalemlerle. Silemeyeceini bilsen bile yaz. Yaz ki dök içini…ata binerken söledğin şarkıları söle.atının kulağına fısıldadıklarını. Hani bi gece yanında yatmıştın.bütün gece onu okşuyomuşun gibi yaşa….onun güzel tüylerini güzel ağzını burnu…sana cevap vermedimi? Verdi hep seni düşündü. Hep snei istedi sonunda nooldu? Öldü dimi….insnalrda böle işte…verdiğin sevgninkarşılığını alırsın…insnalrda böledir korkma…ağlıcaksanda ağlıcaksın.kıskan ama asil ol hep dedenin sana yakıştırdığı gibi asil. Onun gözlerine bakarken daha önce kimin baktığını düşünmek neye yarar?...Daha fazla sev…ondan daha çok…

aklımdan geçen bi kaç şey...umarım beğenrisiniz.bittiğinde yüzünüzde güzel bi tebessüm varsa ne mutlu bana. paylaşmak istedim.sevgiler dml ylmz
 1   10 Mart 2007 04:12   mesajın adresini al  

tbc
tbc
olmadı dml..
 1   10 Mart 2007 04:14   mesajın adresini al  

damla
damla
ya umarım forumlarla ilgili bi hata yapmamışımdır kişisellik konusunda :(
10 Mart 2007 04:29   mesajın adresini al  

tebessümüklü-t & t
tebessümüklü-t & t
kelimelerin tükenmeden tükenmiş kalemin zamanını erittiğin hayatında... damla

şimdi sadece seni anlamamak isterdim hoş olmuş
10 Mart 2007 04:33   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
dml viuuuuuuuuu wuuooooooo piyuuuuuuuuu yehuuuuuu wouuuuuuuuuuuuu çiw çiwwwwww

soradan silmek isteyecein şeyler yazma ytr;)
10 Mart 2007 04:38   mesajın adresini al  

damla
damla
güzel bişi ama yazdığım...bişileri anlamış damla yani..bişileri anlamış bi insan...büyümekte olan bi insan...bence kendi hayatınıza uyarlıyıp birazcık düşünün...işe yarayabilir.
 1   10 Mart 2007 04:41   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
anaaa şuna bak bişimi dedik kıs sana kötümü omuş dedik nıknıknık. sadece içine biras uçma efektü koyduk die kısdı falla=( ben sadece dioramki soradan umarım üzülmezsin silmek istemezsin yazdıklarınıııı sadece bu kdrrrr yoksam mutlusun ne güsel işte bakma sen bize boşveeee

damla demis ki:

güzel bişi ama yazdığım...bişileri anlamış damla yani..bişileri anlamış bi insan...büyümekte olan bi insan...bence kendi hayatınıza uyarlıyıp birazcık düşünün...işe yarayabilir.

10 Mart 2007 04:43   mesajın adresini al  

damla
damla
saol panda:) istemem heralde yaşanmışlıklar bizim yaşlanmışlıklarımız onlarla yaşamayı öğrenmeliyiz...yaşamayı öğrenmesekte IGNORE THEM o zmn :)
10 Mart 2007 04:45   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
niden panda bilionmu bnm ismim?? ben artıkın çoook yaşlandım böle pandalar gibi yawaş oldum yaşamaktan ondan diorumki hızlı gitmemek lazım çitalar gibi sonunda gene aç kalmak var...
10 Mart 2007 04:48   mesajın adresini al  

damla
damla
20 yıla neler sığdırabilceimi düşünüosun...hayal edemezsin.o yüzden artıkhakeden insanlara gerektiğini hakettiğini vermek istiyorum...adalet bu değil böle mutlu olunmaz,fedakarlık her zmn her yerde.aldığım değeri veririm o ayrı.sadece biraz dikkatli birazcık
10 Mart 2007 04:50   mesajın adresini al  

damla
damla
ve sana bakıp "canım" dediği and gerçekten hakettiğini anlarsın...ileride pişman olunucaksada helal olsun dersin hakkını helal edersin.
10 Mart 2007 04:51   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
akdantelli ceylanım sen ne kadan dikkat etsende karşındaki dikkat etmeyiverdimi trafikteki gibi aynen dannnnnn!!!! kaza oluverir =S 20 si gider 25i gider geriye hijbişi kamaz senden ve geleceğinden başka... ama mutluyum diosun o zmn bol mutluluklaaaa=)) çok çabuk yoruluom ben yaa sbhta bambu toplamaa gitcem daa hadi bash bash şimdilik
10 Mart 2007 04:56   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009